Σταμάτης Γονίδης: Κουνάω αντικείμενα από μακριά με τα χέρια μου

Ο τραγουδιστής Σταμάτης Γονίδης μίλησε στην εκπομπή Ανοιχτά με την Αννίτα Πάνια για όλα . Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πίστη του για τον Θεό και προέβη σε αποκαλύψεις.

O Σταμάτης Γονίδης  ανέφερε: «Δεν είναι τυχαίο ότι μεγαλώνει η πίστη μου. Είμαι πολύ δύσπιστος άνθρωπος. Πρέπει να δω. Και είμαι από τους τυχερούς που είδα πράγματα και θαύματα. Έπρεπε να λέω γνωρίζω όχι πιστεύω. Αλλά δεν πιστεύω όσο πρέπει. Ο Χριστός είπε ότι αν πιστεύεις όσο ένας κόκκος της άμμου κουνάς βουνά. Εγώ δεν κουνάω ούτε ένα χαλικάκι. Κουνάω αντικείμενα από μακριά με τα χέρια μου. Αν σου κάνω ένα έτσι το μυαλό σου μέσα θα κουνηθεί».

Και η Αννίτα Πάνια απάντησε με την σειρά της : «Είναι πολύ κουνημένο και φοβάμαι μήπως φύγει».

Για τον  Θεό είπε : «Με ρωτήσανε οι κόρες μου τι είναι Θεός. Είναι μια μεγάλη λαμπάδα αναμμένη που όσα εκατομμύρια κεριά κι ανάψεις δεν σβήνει. Κάθε κερί είναι ένας από μας. Θα έρθει μια εποχή που ο άνθρωπος δεν θα μιλάει, θα επικοινωνεί με τα μάτια. Η εξέλιξη της επιστήμης δεν είναι η καλύτερη. Από τα παιδιά θα ξεκινήσει.

Σταμάτης Γονίδης: Κουνάω αντικείμενα από μακριά με τα χέρια μου

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Μανός και Μαρίνα τα βρίσκουν και παντρεύονται

Το κατάλαβα αργά τώρα τελευταία ότι δεν υπάρχει κάτι πιο πολύτιμο από την οικογένεια, τα παιδιά. Η ουσία της ζωής είναι η αγάπη, η αλήθεια και η συμπόνια»!

Και τόνισε : «Θα ήθελα πολύ να μπω στην 5η διάσταση αλλά αργεί ακόμα, θα μπούμε όλοι μαζί. Οι άνθρωποι στο μέλλον δεν θα μιλάνε. Η ώρα είναι εφεύρεση των ανθρώπων. Από τη στιγμή που γνωρίσεις τον εαυτό σου και τις δυνατότητες που έχεις δεν ισχύει ο χρόνος. Μιλάς με κάποιον στην Αμερική και κάποιον στην Αυστραλία, μιλάς με το παρελθόν και με το μέλλον. Δεν την λες διαφορά ώρας. Δεν μιλάς με δύο ταυτόχρονα; Ό,τι μπαίνει σε αυτόν τον χωροχρόνο έχει φθορά, ένα πράγμα δεν φθείρεται, η ψυχή και το πνεύμα».

 

Close