Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρώτες δηλώσεις μετά τις καταγγελίες και την απόλυση του από το Ράδιο Αρβύλα

Την πρώτη του δήλωση ύστερα από τις  καταγγελίες για revenge porn σε βάρος πρώην συντρόφου του έκανε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Η πράξη του αυτή οδήγησε στην απόλυση του από τον ΑΝΤ1 και τους Ράδιο Αρβύλα.

Ο παρουσιαστής μέσα από  γραπτή δήλωση, μέσω της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», αποδέχεται  τις κατηγορίες και αναφέρει τα εξής:

«Έκανα μια απαράδεκτη πράξη, εις βάρος ενός ανθρώπου που δεν με είχε βλάψει. Έκανα την πράξη αυτή υπό την επήρεια κακής συγκυρίας στη ζωή μου, χωρίς καμία πρόθεση να βλάψω, να προσβάλλω ή να ζημιώσω κανέναν. Ήταν μια τεράστια απερισκεψία, η χειρότερη που έχω κάνει ποτέ και αντιμετωπίζω τις συνέπειες. Το μετάνιωσα πικρά και ειλικρινά, μάλιστα δεν περνάει ούτε μια μέρα έως και σήμερα που να μην το μετανιώνω.

Δείτε επίσης : Τραγωδία : Πατέρας σκότωσε τον γιο του με καραμπίνα

Ζήτησα συγγνώμη από το εν λόγω πρόσωπο και επανόρθωσα εμπράκτως χωρίς να θεωρώ ότι η μεταμέλειά μου εκμηδενίζει την απαξία της πράξης μου. Τώρα ζητώ συγγνώμη και δημοσίως. Επίσης, ζητώ συγγνώμη από τους φίλους-συναδέλφους μου στην εκπομπή που συμπαρουσιάζω, οι οποίοι δεν είχαν ιδέα για το ατόπημά μου αυτό, και τους έφερα σε πολύ δύσκολη θέση. Στο εξής απέχω από την εκπομπή θέλοντας να τους απαλλάξω από αυτή τη δύσκολη θέση. Μεταμελήθηκα ειλικρινά, και δεν μπορώ παρά να ζητήσω για άλλη μια φορά συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου από το πρόσωπο που προσέβαλα».

Close