Η υπόθεση του Σταύρου Φλώρου, του πρώην παίκτη που τραυματίστηκε στο φετινό Survivor και υπέστη ακρωτηριασμό, έχει προκαλέσει παγκόσμιο ενδιαφέρον. Νέες αποκαλύψεις δε σταματούν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά, αποκαλύφθηκε όλη η αλήθεια πίσω από τον ακρωτηριασμό του νεαρού παιδιού, που ανατρέπει όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.
Όλη η αλήθεια για τον ακρωτηριασμό του Σταύρου Φλώρου
Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Μαλλιαρός, αδερφός του Μάνου Μαλλιαρού που βρισκόταν μαζί με τον άτυχο νεαρό εκείνη τη κρίσιμη στιγμή, κατά τη διάρκεια της εκπομπής Αλήθειες με την Ζήνα έκανε μία συνταρακτική καταγγελία για την στάση της παραγωγής απέναντι στην οικογένειά του.
Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα συνέβησαν όταν ο 22χρονος είχε πάει για ψαροντούφεκο μαζί με τον συμπαίκτη του, Μάνο Μαλλιαρό, όταν ένα σκάφος που πέρασε από πάνω τον άτυχο νεαρό τον τραυμάτισε σοβαρά. Έτσι, ο 28χρονος επέστρεψε στην Ελλάδα το περασμένο Σαββατοκύριακο -δείτε εδώ φωτογραφίες από το αεροδρόμιο– ενώ ο τραυματίας βρίσκεται στο Μαϊάμι προκειμένου να ξεκινήσει την μακρά αποκατάσταση.
Όλα όσα αποκάλυψε ο Γιάννης Μαλλιαρός
Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Μαλλιαρός, αποκάλυψε: «Να σας πω αρχικά ότι το Σάββατο ήρθε ο αδερφός μου από τον Άγιο Δομίνικο, ήμασταν εκεί για να τον αγκαλιάσουμε, να τον υποδεχτούμε, εύχομαι και σύντομα να γυρίσει και ο Σταυράκος στην οικογένειά του.
Όλο το Σαββατοκύριακο είχα επικοινωνία με τον αδερφό μου και μας εξήγησε καρέ καρέ τι συνέβη στον Άγιο Δομίνικο αλλά και με τον Σταύρο γιατί ο αδερφός μου κάνει βιντεοκλήση με τον Σταύρο και συζητάνε και αναλύουν ξανά και ξανά όλο το περιστατικό. Ο Σταύρος έκανε χειρουργείο και στα δύο πόδια, όχι μόνο στο ένα πόδι, θα σας πω πράγματα που θα ακουστούν για πρώτη φορά. Γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια, έχει πάει πολύ καλά το χειρουργείο στο δεξί πόδι, προκειμένου να γίνει αποκατάσταση.
Έγινε το πρώτο χειρουργείο, αλλά παράλληλα γίνεται ένα χειρουργείο στο αριστερό πόδι προκειμένου οι γιατροί να μπορέσουν να το φέρουν στη θέση που χρειάζεται για να μπει το πρόσθετο μέλος. Θα γίνει ή την Τετάρτη ή την Πέμπτη άλλο ένα χειρουργείο και στα δύο πόδια. Υπάρχει μία παραπληροφόρηση που δεν ισχύει, ότι ο Σταύρος έχει ακρωτηριαστεί κάτω από το αριστερό γόνατο.
Δείτε ακόμα Θρήνος για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο
Ο ακρωτηριασμός του αριστερού ποδιού του Σταύρου είναι πάνω από το γόνατο, είναι στη μέση του μηρού. Είναι δηλαδή στο μπούτι. Είναι ένας βαρύτατος, πάρα πολύ βαρύς τραυματισμός και καταλαβαίνεται την επικινδυνότητα και τη σοβαρότητα της κατάστασης. Ο Σταύρος δίνει δύναμη στον αδερφό μου, δεν έχει ψυχολόγο ο Σταύρος, ούτε ο αδερφός μου. Πήγε ένας ψυχολόγος μίλησε μαζί τους για λίγο και αυτό ήταν όλο» είπε χαρακτηριστικά.
Ενώ σχετικά με την αντιμετώπιση που είχε ο αδερφός του από την παραγωγή, ο ίδιος αποκαλύπτει: «Θέλω να σας πω ότι θεωρούσαν νεκρό τον αδερφό μου, δεν ξέρανε πού ήταν ο Μάνος. Δεν ήξεραν ότι ο αδερφός μου ήταν με τον Μάνο σε όλη αυτή τη διαδρομή.
Πήγαν από την παραγωγή στον Άγιο Δομίνικο στα πρόχειρα καταλύματα για να κάτσουν να βρουν τα παιδιά και εκεί συνειδητοποίησαν ότι έλειπε και ο Μάνος. Τα συμπεράσματα είναι δικά σας. Ο Μάνος εκείνη τη στιγμή ήταν με τον Σταύρο. Αλλά όταν ο Μάνος προσπαθούσε να ζητήσει βοήθεια, προσπαθούσε να συνεννοηθεί με το σκάφος και τους ζητούσαν διαβατήριο. Ο αδερφός μου έλεγε ονόματα, τους είπε ότι είναι από το ελληνικό Survivor. Μετά, δεν είπαν για τον αδερφό μου, είπαν μόνο για τον Σταύρο.
Την στιγμή που τους ενημέρωσαν πήγαν και συνειδητοποίησαν ότι έλειπαν αυτά τα παιδιά. Ο Σταύρος εκείνη τη στιγμή ήταν στο ασθενοφόρο με τον αδερφό μου. Εγώ είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος. Ο αδερφός μου δεν είναι καλά. Από το Σάββατο που ήρθε δεν τον έχουν πάρει ούτε ένα τηλέφωνο, να ρωτήσουν πώς είναι αυτό το παιδί; Είναι καλά;

Έχουμε Δευτέρα! Άνθρωπος είναι ο αδερφός μου. Μετά από όλο αυτό που πέρασε δεν έχουν πάρει ένα τηλέφωνο να δουν πώς είναι; Δεν μπορεί να κοιμηθεί! Ο αδερφός μου επέστρεψε μετά τον χαμό που έκανε η οικογένειά μου. Εμένα η αδερφή μου η Βασιλική έκλεισε ένα εισιτήριο, το πλήρωσε, το έστειλε στην παραγωγή και τους είπε “έρχομαι να πάρω τον αδερφό μου” και μετά μας είπαν ότι ο Μάνος επιστρέφει. Δεν γνωρίζουμε τι συμβαίνει με τα υπόλοιπα παιδιά».