Στην Ελαφόνησο Οικονομάκου-Μιχόπουλος: Βουτιές και θαλασσινά πάνω στο σκάφος [pics,video]

Στο υπέροχο Γύθειο Οικονομάκου -Μιχόπουλος αποφάσισαν να περάσουν τις διακοπές τους φυσικά μαζί με τον γιο τους Μάξιμο. Στο γραφικό Γύθειο περνούν στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς  καθώς θα αφήσουν πίσω το φετινό καλοκαίρι Μύκονο και Σαντορίνη.

Δειτε επισης8 Πολύτιμες Συμβουλές για την σωστή και γρήγορη απώλεια βάρους μετά τις διακοπές

Παρέα με αγαπημένους φίλους η Αθηνά δεν σταματά να ανεβάζει φωτογραφίες στα Social media καθώς το ερωτευμένο ζευγάρι κανει tour στο λακωνικό και τον μεσσηνιακό κόλπο.

Δειτε επισηςΑυτός είναι ο κούκλος αδερφός της Αθηνάς Οικονομάκου (pics)

Στην παράλια του Σίμου η οικογένεια κάνει τις βουτιές της παρέα με κάλους φίλους όπως ο Τζώνη Καλημέρης και η Χριστίνα Κοντοβά. Δεν έλειψαν βέβαια οι βουτιές στα καταγάλανα νερά οπού η Αθηνα Οικονομακου δοκίμασε τις δυνατότητες τις στο Sup.

Τελος δεν έλειψε το barbeque στο σκάφος και  οι λαχταριστές θαλασσινές γεύσεις  πάνω στο απέραντο γαλάζιο της θάλασσας.

Στην Ελαφόνησο Οικονομάκου-Μιχόπουλος: Βουτιές και θαλασσινά πάνω στο σκάφος [pics,video]

Στην Ελαφόνησο Οικονομάκου-Μιχόπουλος: Βουτιές και θαλασσινά πάνω στο σκάφος [pics,video] Στην Ελαφόνησο Οικονομάκου-Μιχόπουλος: Βουτιές και θαλασσινά πάνω στο σκάφος [pics,video] Στην Ελαφόνησο Οικονομάκου-Μιχόπουλος: Βουτιές και θαλασσινά πάνω στο σκάφος [pics,video] Στην Ελαφόνησο Οικονομάκου-Μιχόπουλος: Βουτιές και θαλασσινά πάνω στο σκάφος [pics,video]

Close