Στο νοσοκομείο η Ρουλά Ρέβη: Μην αμελείτε τις εξετάσεις σας

Η περιπέτεια υγείας που οδήγησε εσπευσμένα στο νοσοκομείο την Ρούλα Ρέβη.

Η γνωστή φωτογράφος Ρούλα Ρεβή, μετά από οδηγίες του γυναικολόγου της Παναγιώτη Ψαθά, και μια μέρα πριν να φύγει για  διακοπές με τον σύζυγό της Αποστόλη Τότσικα και τα παιδιά τους, βρέθηκε στο ιατρείο του και αναγκάστηκε να κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο.

Η ίδια δημοσιέυσε  δυο φωτογραφίες της στο Instagram , επικεντρώθηκε στο να πει στο κόσμο για την περιπέτεια υγείας της, ώστε να παροτρύνει κυρίως τις γυναίκες να μην αμελούν τις εξετάσεις που πρέπει να κάνουν, τα σημάδια που τους δίνει το σώμα τους, αλλά και τις οδηγίες του γυναικολόγου τους, καθώς η πρόληψη και ο έλεγχος μπορούν να σώσουν ζωές

Δείτε ακόμη Γέννησε η Ανίτα Μπραντ! Για πρώτη φορά μπαμπάς ο Χάρης Χριστόπουλος- Οι πρώτες φωτογραφίες μετά τη γέννα

Διαβάστε το κείμενο

«Κοίτα …. υπάρχει ένας άνθρωπος στη ζωή μου που όταν μου λέει τα παρατάς όλα και έρχεσαι γίνομαι κοτούλα που τρέχει χωρίς να γκρινιάζει που είναι Ιούλιος, που άφησε νησί και οικογένεια, γιατί είμαι κατά βάθος μέσα μου πολύ βαθιά ένα υπάκουο κορίτσι. Όχι όχι δεν είναι ο σύζυγος είναι ο γυναικολόγος μου Ψαθάς Παναγιώτης, ο άνθρωπος μου, αυτός που στέκομαι σούζα, που σε κανέναν δεν έχω σταθεί τόσο στη ζωή αυτή.

Και το ένστικτο μου που μια μέρα πριν τις διακοπές με πήγε στο ιατρείο και που ποτέ δεν με έχει προδώσει το άτιμο, ποτέ όμως. Δεν γκρινιάζω δεν γκρινιάζω είμαι ευγνώμων εξάλλου εδώ είμαι φωνογραφημένη από την υπέροχη @zeta_makripoulia_official στις 7.30 το πρωί συνοδευόμενη από την υπεροχη @dadaioannidou και αργότερα από την φανταστική μου μαυρουλα @eugeniasamara. Τι άλλο να ζητήσω πια? Το ένστικτο σας και τον γυναικολόγο σας μην τα αγνοείτε ποτέ! Όλα καλά θα πάνε ένα φιλάκι στον ήρωα μου @apostolis_totsikas_official», έγραψε χαρακτηριστικά η Ρούλα Ρέβη.

Στο νοσοκομείο η Ρουλά Ρέβη: Μην αμελείτε τις εξετάσεις σας Στο νοσοκομείο η Ρουλά Ρέβη: Μην αμελείτε τις εξετάσεις σας

View this post on Instagram

Κοιτα …. υπάρχει ένας άνθρωπος στη ζωή μου που όταν μου λέει τα παρατας όλα και έρχεσαι γίνομαι κοτούλα που τρέχει χωρίς να γκρινιάζει που είναι Ιουλίος , που άφησε νησί και οικογένεια , γιατί είμαι κατά βάθος μέσα μου πολύ βαθιά 😂👯‍♂️ένα υπάκουο κορίτσι . Όχι όχι δεν είναι ο σύζυγος είναι ο γυναικολόγος μου Ψαθάς Παναγιώτης , ο άνθρωπος μου , αυτός που στέκομαι σούζα , που σε κανέναν δεν έχω σταθεί τόσο στη ζωή αυτη😂. Και το ένστικτο μου που μια μέρα πριν τις διακοπές με πήγε στο ιατρείο και που ποτέ δεν με έχει προδώσει το άτιμο , ποτέ όμως. Δεν γκρινιάζω δεν γκρινιάζω είμαι ευγνώμων εξάλλου εδώ είμαι φωτογραφημένη από την υπεροχη @zeta_makripoulia_official στις 7.30 το πρωί συνοδευόμενη από την υπεροχη @dadaioannidou και αργότερα από την φανταστική μου μαυρουλα @eugeniasamara . Τι άλλο να ζητήσω πια? Το ένστικτο σας και τον γυναικολόγο σας μην τα αγνοείτε ποτέ! Όλα καλά θα πάνε 🙏❤️🙌🏻🧘🏿‍♂️ ένα φιλάκι στον ήρωα μου @apostolis_totsikas_official

A post shared by Roula Revi (@roula.revi) on

 

Close