Στο νοσοκομείο ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες- Έπεσε από τον 3ο

Στο νοσοκομείο βρίσκεται ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες, όταν έπεσε από τον τρίτο όροφο του σπιτιού του και σώθηκε από θαύμα.

Ο Σωτήρης Ταχτσόγλου, ο οποίος έγινε πρόσφατα πατέρας, αλλά και παππούς, κατά την επιστροφή του από το μαιευτήριο, αντιλήφθηκε ότι δεν έχει κλειδιά. Στην προσπάθειά του να μπει στο σπίτι, πήδηξε από το διπλανό μπαλκόνι, όπου παρατήρησε και έπεσε στο κενό.

Την πτώση του φρέναρε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο, το οποίο όπως όλα δείχνουν του έσωσε και τη ζωή. Παράλληλα, για καλή του τύχη, τον βοήθησε και μία κοπέλα που έτυχε να περνάει από το σημείο, η οποία ήταν νοσηλεύτρια.

Στο νοσοκομείο ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες- Έπεσε από τον 3ο

Δείτε όσα δήλωσε ο ίδιος από το ατύχημα

«Κλειστήκαμε απ΄έξω. Και ενώ η σύζυγός μου, μου είπε να φωνάξουμε κλειδαρά, εγώ που είμαι πολύ παρορμητικός σκέφτηκα να ανέβω στον τρίτο όροφο στη γειτόνισσα και να πηδήξω στο δεύτερο όπου υπήρχε ανοιχτό παράθυρο. Δεν την άκουσα και το έκανα. Ανεβήκαμε στον 3ο και προσπάθησα να κατέβω στο κάτω μπαλκόνι.

Δεν υπολόγισα όμως καλά τις κινήσεις μου και έτσι όπως ήμουν κρεμασμένος από τα κάγκελα, ένιωσα να μην με κρατάνε τα χέρια μου και έπεσα στο κενό. Για καλή μου τύχη έπεσα πάνω σε ένα παρκαρισμένο αμάξι και μετά στο δρόμο.

Τα θυμάμαι όλα. Την ώρα που συνειδητοποιώ τι έχει συμβεί και ενώ η γυναίκα μου φώναζε από το μπαλκόνι, νιώθω από πάνω μου μια κοπέλα να μου κρατάει το κεφάλι και να μου λέει να μην κουνηθώ… Ήταν μια νοσηλεύτρια που έτυχε να περνάει από κει εκείνη τη στιγμή και μου έδωσε τις πρώτες βοήθειες! Με φρόντισε και μου έδινε οδηγίες μέχρι που ήρθε το ασθενοφόρο. Θέλω να δώσω ένα μήνυμα σε όλο τον κόσμο να μην είναι παρορμητικός και να προσέχει πάρα πολύ όσα κάνει. Εγώ έκανα μεγάλο λάθος. Δεν έπρεπε ποτέ να είχα κάνει κάτι τέτοιο», δήλωσε ο ηθοποιός στο tlife.gr.

Στο νοσοκομείο ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες- Έπεσε από τον 3ο

Close