Τάκης Ζαχαράτος: "Η Άντζελα Δημητρίου έχει θυμώσει πολύ μαζί μου"

Ο Τάκης Ζαχαράτος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου “Ενώπιος Ενωπίω”. Ο ίδιος, μεταξύ άλλων, μίλησε για την πρώτη συνάντησή του με την Άντζελα Δημητρίου, την οποία χαρακτηρίζει “επεισοδιακή” και τον λόγο που είχε θυμώσει μαζί του η γνωστή τραγουδίστρια.

Περιγράφει αναλυτικά και με πολύ χιούμορ την πρώτη φορά που συναντήθηκαν οι δυο τους:

“Η Άντζελα είχε θυμώσει πολύ. Τα βρήκαμε, τώρα μιλάμε. Είναι επεισοδιακή η πρώτη συνάντηση με την Άντζελα. Είμαι καρναβάλι στην Πάτρα, δεν είμαι ακόμη γνωστός. Έχω μια τρελή φίλη η οποία μου λέει, ότι είναι ένας χορός των ανθοπωλών, τραγουδάει η Άντζελα Δημητρίου, και να ντυθώ  Άντζελα γιατί θα είναι μασκέ.

Βάζω και εγώ ένα μίνι καυτό και φτάνω και δεν ήταν πάρτι μασκέ. Κι εγώ ήμουν με το μίνι και όλο το πόδι έξω. Κάθομαι σε ένα τραπέζι και έχω καταντραπεί.”

“Με ζητάει λοιπόν η Άντζελα Δημητρίου να μου μιλήσει. Μπαίνω μέσα και μου λέει “έχεις λίγο χοντρά μπούτια, να αδυνατίσεις. Μην αργήσεις αν είναι να βγεις, γιατί πρέπει να βγω”.”

“Βγαίνω λοιπόν, κατεβαίνω τη σκάλα και γίνεται χαμός. Νομίζουν ότι είναι η Άντζελα Δημητρίου. Η ίδια δεν περίμενε να συμβεί αυτό.  Έρχεται μία κοπελίτσα και μου έφερε ανθοδέσμη. Βλέπω την Άντζελα από πάνω, έξαλλη. Οπότε, θεωρώντας ότι έχουν καταλάβει ότι είναι ένας άντρας που κάνει την Άντζελα, λέω τώρα θα σας κάνω τον Στέλιο Καζαντζίδη. Και βλέπουν την… Άντζελα Δημητρίου να κάνει τον Στέλιο Καζαντζίδη. Τρελάθηκε ο κόσμος. Αυτή ήταν η πρώτη συνάντηση.”

Close