Τέτα Καμπουρέλη: είμαι σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση – Παίρνω το χαπάκι μου για να κοιμηθώ

Η Τέτα Καμπουρέλη μίλησε με αφορμή τα νεα της επαγγελματικά βήματα  στο Happy Day και τη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή. Μέσα σε όλα λοιπόν αναφέρθηκε και  στην υπόθεση του ριφιφί των θυρίδων τράπεζας στο Ψυχικό όπου σύζυγός της προφυλακίστηκε.

«Αρρώστησα μετά τα τελευταία γεγονότα. Τα τελευταία 6 χρόνια έχω περάσει πολύ δύσκολα στη ζωή μου. Μη ξεχνάς ότι είχαμε μία ληστεία στο σπίτι, τότε μου πήρε τρία χρόνια να το ξεπεράσω. Το πιο σοβαρό από όλα ήταν αυτό που έγινε με τα δίδυμα, η νύφη μου έπαθε ένα σύνδρομο, κατά το οποίο το ένα έμβρυο έπαιρνε πιο πολύ αίμα από το άλλο. Σώθηκαν όμως και η νύφη μου και τα μωρά, ήταν πολύ σοβαρό» ανέφερε η Τέτα Καμπουρέλη.

Όσον αφορά την υπόθεση του ριφιφί της τράπεζας στο Ψυχικό, η Τέτα Καμπουρέλη είπε «παίρνω το χαπάκι μου για να κοιμηθώ, για να χαμογελάω και να έχω καλή διάθεση. Δε μπορώ να διαχειριστώ όλη αυτή την κατάσταση γιατί έκανα και λάθη.

Τέτα Καμπουρέλη: είμαι σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση – Παίρνω το χαπάκι μου για να κοιμηθώ

 

Δείτε επίσης : Ιφιγένεια Τζόλα: Η γη της Ελιάς  Η σχέση της με την υποκριτική και η κούκλα αδελφή της

Ήρθαν κοντά μου άνθρωποι για να με βοηθήσουν, εγώ τους εμπιστεύτηκα, με χρησιμοποίησαν, δε μπόρεσα να το αντιμετωπίσω σωστά. Από τη στιγμή που συνέβη το γεγονός, με έπιασαν κρίσεις πανικού. Μία ανασφάλεια τρομερή, δεν ήξερα που πατάω και που βρίσκομαι, έχασα πέντε κιλά, δε μπορούσα να οδηγήσω το αυτοκίνητο, μιλούσα μόνο με τη μητέρα μου».

«Μία εβδομάδα μετά τα γεγονότα, έγιναν κατασχέσεις λογαριασμών και για μία εβδομάδα δεν είχαμε να φάμε. Κατάλαβα τις δυσκολίες που περνάει ο κόσμος. Βρίσκομαι ακόμα σε πολύ δύσκολη οικονομική ανάγκη» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Τέτα Καμπουρέλη: είμαι σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση – Παίρνω το χαπάκι μου για να κοιμηθώ

Δείτε επίσης : Τραγωδία Αλεκ Μπάλντουιν : Πυροβόλησε και σκότωσε φιλμογράφο σε ταινία

Σχετικά με το αν  έχει πάρει διαζύγιο, η Τέτα Καμπουρέλη δεν ήθελε να απαντήσει λέγοντας πως έχει ακόμη Γολγοθά μπροστά της.

Τέλος η  αισθητικός έβαλε τέλος  στις φήμες που την ήθελαν ζευγάρι με τον Φίλιππο Σοφιανό, λέγοντας πως   είναι πολλά χρόνια φίλοι .

 

Close