Θεοφανία Παπαθωμά: Δεν μου αρέσει να ακούω μαμάδες ερωτευμένες με τους γιους τους -Εγώ από το παιδί μου κρατώ απόσταση

H Θεοφανία Παπαθωμά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δάναη και τον Άρη Καβατζίκη. Η  αγαπημένη  ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά Μαύρο Ρόδο αλλά και για την σχέση της με τον γιο της 

Οι συνθήκες δουλειάς στην τηλεόραση είναι καλύτερες, εάν σκεφτείς ότι τότε δεν είχαμε ούτε τροχόσπιτο να αλλάξουμε και τρώγαμε πάνω στις πέτρες. Η πιο αντίξοη συνθήκη ήταν όταν στο «Άγγιγμα Ψυχής» γυρίζαμε ξανά και ξανά τη σκηνή στα χιονισμένα Ζαγόρια με θερμοκρασία υπό του μηδενός. Επίσης, έχω μπει στη θάλασσα Νοέμβριο μήνα με κρύο και συμπρωταγωνιστή τον Γιώργο Νινιό» είπε η Θεοφανία Παπαθωμά.

«Ήμουν πάντα επιλεκτική στις δουλειές μου. Εάν έβλεπα κάτι που δεν μου άρεσε δεν πήγαινα να δουλέψω και έτσι έχασα και πάρα πολλές δουλειές. Πράγματι, στις δουλειές που έκανα ο άντρας πρωταγωνιστής ήταν λίγο σε καλύτερη μοίρα, νομίζω, από την πρωταγωνίστρια», πρόσθεσε η ηθοποιός.

«Δεν μου αρέσει να ακούω μαμάδες ερωτευμένες με τους γιους τους. Η Ελληνίδα μάνα τον έχει καταστρέψει τον γιο που δεν ξεκολλάει πάνω από το κεφάλι του. Εγώ από τον Αχιλλέα κρατάω μία απόσταση, τα καλοκαίρια που φεύγει στη γιαγιά του δεν του τηλεφωνώ, λέω όποτε μου τηλεφωνήσει αυτός».

Δείτε επίσης : Πέτρος Πολυχρονίδης: Οι σπάνιες φωτογραφίες με την 12χρονη κόρη του

Θεοφανία Παπαθωμά: Δεν μου αρέσει να ακούω μαμάδες ερωτευμένες με τους γιους τους -Εγώ από το παιδί μου κρατώ απόσταση

Η διατροφή της και τα παιδιά της

Για τη χορτοφαγία, η Θεοφανία Παπαθωμά ανέφερε: «Είμαι χορτοφάγος τα τελευταία δέκα χρόνια, αλλά τώρα κάνω την πυθαγόρειο διατροφή που ουσιαστικά είναι vegan, 80-90% ωμοφαγία. Κανείς δεν τρώει κρέας στο σπίτι, ούτε οι κόρες μας, δεν είναι επιλογή τους, εμείς τους μάθαμε έτσι. Αν δεν δώσεις στα παιδιά κρέας, δεν θέλουν να το φάνε.

Την άφησα αρκετά χρονιά τη δουλειά για να μεγαλώσω τα παιδιά και δεν μετάνιωσα ποτέ γι’ αυτό. Στη δεύτερη κόρη μου έκανα μόνη τον τοκετό στο σπίτι, έπρεπε να το είχα κάνει και στον τοκετό της πρώτη κόρης μου και στον Αχιλλέα. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να γεννήσω σε μαιευτήριο. Ήμουν τελείως μόνη στον τοκετό, η μαία μπήκε στο δωμάτιο τα τελευταία πέντε λεπτά».

Δείτε επίσης : Κώστας Νικούλι : Ποια είναι η κούκλα σύντροφος του που πρωταγωνιστεί στο Μαύρο Ρόδο

Θεοφανία Παπαθωμά: Δεν μου αρέσει να ακούω μαμάδες ερωτευμένες με τους γιους τους -Εγώ από το παιδί μου κρατώ απόσταση

Τα αρνητικά σχόλια

«Η επίκριση είναι δηλητήριο και σου επιστρέφεται. Έτσι όπως το λες μέσα σου μπαίνει, δεν πάει στον άλλον που δεν το ακούει. Όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο δέχεσαι κριτική. Η επίκριση βαρύνει αυτόν που την κάνει, όχι έμενα. Αυτός που βγάζει βατράχια από το στόμα του, περαστικά!», είπε και πρόσθεσε πως σβήνει όλα τα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα social media.

Οι σπουδές της στη Νομική και ο ρόλος στο Μαύρο Ρόδο

Η ταλαντούχα ηθοποιός γύρισε στα έδρανα της Νομικής, όπου κάνει το μεταπτυχιακό της. Για εκείνη το διάβασμα αποτελεί ξεκούραση για το μυαλό και είναι ιδιαίτερα χαρούμενη που έχει ξανά συμφοιτητές.

Φέτος η Θεοφανία Παπαθωμά συμμετέχει στη σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο», όπου υποδύεται την Πολυξένη. Η ηθοποιός αποκάλυψε μερικά στοιχεία για τον ρόλο της και ιδιαίτερα τις σκοτεινές πτυχές του.

Δείτε επίσης : Καλομοίρα: Η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της που την έκανε αγνώριστη

«Η Πολυξένη στο “Μαύρο Ρόδο” σίγουρα έχει ένα κρυφό παρελθόν και μία άλλη ιδιότητα. Ήταν κακό και ανήθικο που μπήκε ως τρίτο πρόσωπο σε ένα ζευγάρι, το υπογραμμίζουμε, δεν μπαίνουμε σε παντρεμένα ζευγάρια!», είπε και συμπλήρωσε:

Θεοφανία Παπαθωμά: Δεν μου αρέσει να ακούω μαμάδες ερωτευμένες με τους γιους τους -Εγώ από το παιδί μου κρατώ απόσταση

«Ο Θέμης Καστρινός προέρχεται από το παρελθόν της Πολυξένης κι εκείνος είπε ότι «η Πολυξένη είναι η καταστροφή σε σχήμα γυναίκας», άρα του έκανε κάτι κακό. Ως Πολυξένη έχω τραγουδήσει στο παρελθόν και έχω περάσει από τα λημέρια του Θέμη και προφανώς ήταν μία δύσκολη σχέση, που τέλειωσε άσχημα».

 

 

Close