Το ξέσπασμα της Βάνας Μπάρμπα κατά του Γεωργούλη "Με εκνευρίζει που κάνεις κριτική επιτροπή ενώ η δουλειά σου είναι να βοηθάς"

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη ήταν την Τρίτη η γνωστή ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα. Η ίδια μεταξύ άλλων μίλησε για τον Αλέξη Γεωργούλη, και για τη γνώμη της για τον ηθοποιό.

Φαίνεται πως η Βάνα Μπάρμπα διαφωνεί και εξηγεί γιατί θεωρεί λάθος ένας καλλιτέχνης που βρίσκεται στην πολιτική με έναν καλό μισθό, παίρνει δεύτερη θέση, και δεν ασχολείται αποκλειστικά με τα πολιτικά και να βοηθήσει τους συναδέλφους, μουσικούς και ηθοποιούς που έχουν ανάγκη.

Όπως αναφέρει η ίδια είναι θέμα προσωπικής ηθικής, και στηρίζει στο παρακάτω βίντεο την άποψή της.

«Νομίζω ότι είναι άδικο. Όταν ένας άνθρωπος έχει μια καλή δουλειά, που περιμένουμε  από έναν άνθρωπο που είναι μέσα στην Τέχνη να προασπίσει τα δικαιώματά μας, να τρέξει για εμάς, δεν μπορεί να δίνει το παράδειγμα και να παίρνει μία δεύτερη θέση. Είναι θέμα ηθικής».

«Δεν γίνεται να παίρνεις έναν πολύ καλό μισθό και να πηγαίνεις να παίρνεις τη θέση ενός ανθρώπου που, αύριο-μεθαύριο, το έχει ανάγκη. Εγώ αυτό είπα και νομίζω ότι αρκετοί άνθρωποι συμφωνούν μαζί μου.

Ως Ελληνίδα πολίτης προσδοκώ πιο πολλά από έναν άνθρωπο που είναι από το σινάφι μας και μπαίνει στην Ευρωβουλή. Θα ήθελα να κάνει πιο πολλά για εμάς. Με εκνευρίζει να πηγαίνουν σε εκπομπές να κάνουν την κριτική επιτροπή όταν η δουλειά σου είναι να κοιτάξεις να βοηθήσεις μουσικούς που δεν πληρώνονται, ηθοποιούς που είναι άνεργοι και άλλους που δεν έχουν να πληρώσουν το ρεύμα τους, δηλαδή έλεος».

Close