Το ξέσπασμα του Χάρη Ρώμα : Αισθάνομαι ότι πρέπει να απολογηθώ για κάτι που είναι αυτονόητο

 Ο Χάρης Ρώμας, απαντά σε όσους τον επέκριναν για τη σχέση του με τον 53χρονο Ηλία Μίχο στην εκπομπή  Πρωινό. Αισθάνομαι ότι πρέπει να απολογηθώ για κάτι το οποίο είναι αυτονόητο…

«Τον γνώριζα στα πλαίσια του φανατικού οπαδού και του θαυμαστή στο θέατρο. Οι άνθρωποι αυτού του τύπου, που είτε για άλλοθι-ο γνωστός φερετζές-, είτε γιατί έχουν την άλλη μεριά, αυτό το “χτύπημα” να βρίσκονται κοντά σε επώνυμους και προβεβλημένους ανθρώπους, ήταν συνέχεια γύρω μας.

Εγώ τον έχω δει 5 φορές, αλλά ήταν κομβικές. Και σε προεκλογικές συγκεντρώσεις ήταν εκεί και φώναζε μετά μανίας. Εμείς τους φανατικούς οπαδούς τους θέλουμε, με αυτή την έννοια. Υπήρχε η σύζυγος και το παιδί του.

Δείτε επίσης : Άντζελα Γκερέκου: Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό

Αισθάνομαι ότι πρέπει να απολογηθώ για κάτι που είναι αυτονόητο. Εμείς είμαστε άνθρωποι που απευθυνόμαστε τον κόσμο. Ήταν γύρω μας και τον λέγαμε φίλο επειδή εξέφραζε τον μεγάλο του θαυμασμό. Μου είχε φέρει φωτογραφίες από προηγούμενες παραστάσεις, ήταν θαυμαστής και έκοβε εισιτήρια. Φυσικά και θα τον αγκάλιαζα, όπως αγκαλιάζω τους πάντες».

Και πρόσθεσε σχετικά με το σχόλιο στο facebook «Ηλία μου είσαι χρυσός»: «Το σχόλιο ήταν πάνω σε αυτά τα πλαίσια του ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν οπαδός μας και στη συγκεκριμένη περίπτωση ατελείωτες φωτογραφίες και μάλιστα με κουμπάρους, με τη σύζυγο, με το παιδί. Ως αγία οικογένεια.

Δείτε επίσης : Συγκλονίζει η Κατερίνα Παπουτσάκη : Έκλαιγα και τους έλεγα σταματήστε, σας παρακαλώ, αφήστε με και γελούσαν

Μου έδειξε τις φωτογραφίες με την Άννα Φόνσου και μου είπε ότι κάνει δωρεές στο Σπίτι του Ηθοποιού. Καταχάρηκα… Απλά υπάρχει μία ανθρωποφαγία κι αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει να απλώσουμε ως κοινωνικό θέμα προς συζήτηση. Πάντα υπήρχε η ανθρωποφαγία αλλά τώρα με τα social media, έχει γίνει μία έκρηξη και άνθρωποι οι οποίοι αισθάνονται ότι δεν έχουν δύναμη στη ζωή τους, νομίζουν ότι παίρνουν τη ρεβάνς αποδομώντας τους προβεβλημένους συμπολίτες τους. Είναι μεγάλο λάθος, γιατί μαθαίνουμε να ζούμε μέσα στη μισαλλοδοξία».

Δείτε επίσης : GNTM 5 spoiler 17/10/22: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί σήμερα οικειοθελώς

 

 

Close