Το νεογέννητο της Ελένης Φουρέιρα είναι ίδιο με τον  Μποτία

Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζει η Ελένη Φουρέιρα, αφού η γνωστή τραγουδίστρια χθες Τρίτη 7/2 γέννησε το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της Αλμπέρτο Μποτία.

Η Ελένη Φουρέιρα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι με φυσιολογικό τοκετό. Μαζί με τον σύντροφο της Αλμπέρτο Μποτία  πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

FotoJet (22)

Δείτε ακόμα: Άση Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει τα ζώδια το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού

Όπως αποκάλυψε ο γυναικολόγος της Κυριάκος Μπαρμπαγιάννης – Μητσάκος στο Happy Day η Ελένη Φουρέιρα μπήκε στο μαιευτήριο στις 6:00 το πρωί και γέννησε με φυσιολογικό τοκετό στις 15:20.

«Γέννησε 15:20 το μεσημέρι. Η Ελένη Φουρέιρα ήταν συνεργάσιμη καθ’ όλη τη διάρκεια του τοκετού. Ήταν πολύ καλή, είχε οδύνες κανονικά και κάναμε μια πολύ φυσιολογική γέννα. Γεννήθηκε ένα παιδάκι γύρω στα 2.900 γραμμάρια, υγιέστατο και πανέμορφο. Ζουν στιγμές πρωτόγνωρες με πολλή συγκίνηση, χαρά, ευτυχία όπως όλες οι μανούλες του κόσμου. Όταν γίνεσαι πρώτη φορά μαμά είναι πιο συγκινητικό το συναίσθημα» αποκάλυψε ο γυναικολόγος της Ελένης Φουρέιρα.

Δείτε ακόμα: Παντρεύονται Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και Κώστας Πηλαδάκης: Που θα γίνει ο γάμος

«Μοιάζει στην Ελένη αλλά το μουτράκι είναι Μποτία! Είναι ψυχικά πολύ δυνατή γυναίκα. Δεν τα παράτησε στιγμή. Είναι παράδειγμα και για τις υπόλοιπες γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Είναι εξαιρετική. Ένας άνθρωπος που περνάει τα προβλήματα με πειθαρχία, ακούει τους γιατρούς, συνεργάζεται άψογα και είναι πολύ καλή. Θα πάρει εξιτήριο σε δυο μέρες. Είναι συνέχεια με τον γιο της» δήλωσε επίσης ο γιατρός της τραγουδίστριας.

Close