Δείτε πως είναι 12 χρόνια μετά το koρίτσι των Mazoo and the Zoo και με τι ασχολείται και θα πάθετε πλάκα!

Είναι από τα καλύτερα παιδικά συγκροτήματα της τελευταίας εικοσαετίας!

Οι Mazoo and the Zoo έκαναν θραύση πριν από 10 χρόνια μέσα από τα παιδικά τραγούδια τους και τις σκηνικές τους παρουσίες! Ήταν η νούμερο ένα επιλογή μικρών, αλλά και μεγάλων!

Δείτε επίσης Το γνωρίζατε; Η Νεφέλη από τους «Λατρεμένους μου Γείτονες» σάρωσε στο Next Top Model και δεν την κατάλαβε κανείς!

Έχουν περάσει πολλά  από τότε και η ξανθιά κοπέλα της παρέας έχει γίνει ολόκληρη γυναίκα, ενώ ασχολείται ακόμη με το παιδικό τραγούδι. Ο λόγος για τη μικρούλα (τότε) Τερέζα Σάσσου, η οποία είχε τραβήξει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον όχι μόνο των παιδιών, αλλά και του ανδρικού πληθυσμού!

Δείτε την πως είναι σήμερα και θα πάθετε πλάκα!

Δείτε πως είναι 12 χρόνια μετά το koρίτσι των Mazoo and the Zoo και με τι ασχολείται και θα πάθετε πλάκα! Δείτε πως είναι 12 χρόνια μετά το koρίτσι των Mazoo and the Zoo και με τι ασχολείται και θα πάθετε πλάκα! Δείτε πως είναι 12 χρόνια μετά το koρίτσι των Mazoo and the Zoo και με τι ασχολείται και θα πάθετε πλάκα! Δείτε πως είναι 12 χρόνια μετά το koρίτσι των Mazoo and the Zoo και με τι ασχολείται και θα πάθετε πλάκα!

Δείτε πως είναι 12 χρόνια μετά το koρίτσι των Mazoo and the Zoo και με τι ασχολείται και θα πάθετε πλάκα!

Photos via Google & instagram

Close