Αλέκος Αλεξανδράκης-

Βάσιας Αλεξανδράκης: Δείτε πως είναι ο 57χρονος γιος του Αλέκου Αλεξανδράκη που προτίμησε να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Ο τεράστιος και αξεπέραστος ηθοποιός Αλέκος Αλεξανδράκης εκτός από μία πολύ επιτυχημένη καριέρα, κατάφερε να χτίσει και μία όμορφη οικογένεια με δύο παιδιά με την τέταρτη σύζυγό του, Βερένα Γκάουερ. Καρποί του έρωτάς του ο Βάσιας Αλεξανδράκης και η Γιοχάνα Αλεξανδράκη.

Ο Βάσιας Αλεξανδράκης δεν θέλησε να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του και όλα αυτά τα χρόνια έχει κρατηθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Στο σημερινό μας άρθρο θα δούμε πως είναι σήμερα ο Βάσιας Αλεξανδράκης. Διαβάστε παρακάτω:

Δείτε ακόμα Στέφανος Πιτσίνιαγκας: Αυτό που θέλω από μία γυναίκα είναι να με αγαπάει και να της αρέσει ο Στέφανος και όχι ο «Τα τα τα».

Ο Βάσιας Αλεξανδράκης γεννήθηκε στις 17 Ιουνίου του 1965 και αποτέλεσε το πρώτο παιδί από τον γάμο του Αλέκου Αλεξανδράκη και της Βερένα Γκάουερ. Αργότερα ήρθε στην ζωή και η Γιοχάνα Αλεξανδράκη. Σήμερα ο Βάσιας Αλεξανδράκης είναι 57 ετών και δεν θέλησε ποτέ να γίνει ηθοποιός.

Μάλιστα αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας και εμφανίζεται πολύ λίγες φορές δημόσια. Γι’ αυτόν τον λόγο υπάρχουν ελάχιστες φωτογραφίες με τον Βάσια Αλεξανδράκη στην δημοσιότητα. Σε μία από αυτές εμφανίζεται δίπλα στην Νόνικα Γαληνέα.

Βάσιας Αλεξανδράκης-Νόνικα Γαληνέα-

Επίσης υπάρχει άλλη μία φωτογραφία από όταν ο Βάσιας Αλεξανδράκης ήταν ακόμη παιδί. Πιο συγκεκριμένα τραβήχτηκε τον Σεπτέμβριο του 1969 στο σπίτι της οικογένειας στην Γλυφάδα. Σε αυτήν την φωτογραφία ο μικρός Βάσιας ποζάρει δίπλα στον πατέρα του, την ώρα που εκείνος φαίνεται να διαβάζει κάποιον ρόλο.

Δείτε ακόμα Χρήστος Μάστορας: Η φωτογραφία που του σχολίασε η Ρίτα Ουίλσον

Βάσιας Αλεξανδράκης-Αλέκος Αλεξανδράκης-

Η συγκεκριμένη φωτογραφία δημοσιεύθηκε από το περιοδικό της εποχής Φαντάζιο. Φυσικά ο Αλέκος Αλεξανδράκης εκτός από ένας πολύ ταλαντούχος ηθοποιός ήταν και άκρως γοητευτικός. Είχε κάνει δεσμό με την Έλλη Λαμπέτη ο οποίος κράτησε 6 μήνες και αυτό επειδή ο Αλεξανδράκης προτίμησε να ακολουθήσει την Κατερίνα Ανδρεάδη.

Παντρεύτηκε για πρώτη φορά την Μαρτζ Βάλβη την οποία την γνώρισε στο Σουδάν αλλά παντρεύτηκαν στην Αθήνα. Ο γάμος τους κράτησε τρία χρόνια. Παντρεύεται για δεύτερη φορά την Γαλλίδα Κλοντ Σαμπαντού και ο γάμος τους κράτησε εξίσου τρία χρόνια.

Το 1956 παντρεύτηκε και πάλι την ηθοποιό Αλίκη Γεωργούλη και αυτή τη φορά ο γάμος τους κράτησε τέσσερα χρόνια. Έπειτα μπαίνει στην ζωή του η Βερένα Γκάουερ από την Ελβετία και οι δυο της παντρεύτηκαν το 1964. Απέκτησαν δύο παιδιά, τον Βάσια και την Γιοχάνα.

Δείτε ακόμα Νίκος Πολυδερόπουλος: Όταν έπαιζα στο Μπρούσκο απέκτησα ψυχοσωματικά

Χώρισαν όμως μετά από 5 χρόνια ενώ ο γνωστός ηθοποιός τότε είχε ερωτευτεί την Νόνικα Γαληνέα. Γνωρίστηκαν σε μία παράσταση στο θέατρο Μετροπόλιταν όπου και συμπρωταγωνιστούσαν και η σχέση τους κράτησε μέχρι το 1990, δηλαδή για 21 ολόκληρα χρόνια.

Δείτε πως είναι ο Βάσιας Αλεξανδράκης σήμερα παρακάτω:

Βάσιας Αλεξανδράκης-

Close