Βασίλειος Κωστέτσος : Έχω πέσει δύο φορές θύμα παιδοφιλίας

Ο Βασίλειος Κωστέτσος έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες καθώς  παραβρέθηκε σε event μόδας το βράδυ της Παρασκευής και μίλησε για το Μy Style Rocks, τις επικρατέστερες παρουσιάστριες του show και μεταξύ άλλων προχώρησε και σε μία βαθιά εξομολόγηση για την παιδική του ηλικία.

Μου αρέσει πάρα πολύ η Κατερίνα Καραβάτου. Την αγαπώ, την εκτιμώ. Είναι μία πολύ σωστή επιλογή, μακάρι να κάτσει» είπε ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και το My Style Rocks:

«Η Κωνσταντίνα μου αρέσει πολύ. Στεναχωρήθηκα με το bullying που της έγινε πρόσφατα. Όπως έγραψα και στο Instagram μου: μια γυναίκα η οποία είναι έγκυος και κυοφορεί ένα έμβρυο, δεν την πειράζεις ποτέ» δήλωσε ο σχεδιαστής.

Δείτε επίσης : Η δημοσιογράφος Μαρία Φραγκάκη εισήχθη εκτάκτως στο νοσοκομείο

Με αφορμή το σκάνδαλο του οίκου Balenciaga, ο σχεδιαστής μόδας έκανε μία προσωπική εξομολόγηση, λέγοντας  πως έχει πέσει δύο φορές θύμα παιδοφιλίας.

«Έχω βιώσει κι ο ίδιος σε μικρή ηλικία, λίγο πριν γίνω έφηβος 12-13 χρονών, ένα είδος παιδοφιλίας απέναντί μου. Το έχω υποστεί, όμως με προστάτευσαν όλα αυτά με τα οποία με μεγάλωσαν οι γονείς μου και ξέφυγα. Κι άλλη μια φορά που με προστάτευσαν κάποιοι άλλοι. Οπότε μπορώ να έχω άποψη ο ίδιος για την παιδοφιλία» αποκαλύπτει ο σχεδιαστής και σοκάρει.

 

Close