Βίκυ Κουλιανού: Το φοβάμαι το παγωμένο βλέμμα και το σηκωμένο φρύδι – Τι λέει η Βίκυ Κουλιανού για το μπότοξ

Η Βίκυ Κουλιανού μίλησε για όλα σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη.  Η Ελληνίδα τοπ μόντελ και ηθοποιός Βίκυ Κουλιανού αναφέρθηκε επίσης και στο μπότοξ λέγοντας την γνώμη της . 

Μια παγκόσμια πανδημία μας επέστρεψε στο lifestyleτου ’90. Ξανανοίξαμε τα σπίτια μας, τις καρδιές μας, επιστρέψαμε στο minimal κλασάτο ντύσιμο, στα πραγματικά συναισθήματα. Προσγειωθήκαμε απότομα από το ροζ συννεφάκι του καταναλωτισμού, μάθαμε να επικοινωνούμε πιο ουσιαστικά και να επιστρέφουμε σε πραγματικές αξίες και όχι σε αυτές που μοστράρει ο εικονικός κόσμος των social media στα ψεύτικα του Διαδικτύου. Αναγκαστήκαμε να πατήσουμε τα πόδια μας στη γη, αφού επί πολλά χρόνια οι περισσότεροι αιωρούνταν. Οποιος ήταν καχύποπτος και διέθετε νοητικό και συναισθηματικό αερόστατο έπεσε στα μαλακά. Εκείνο που έχει δύναμη είναι το τώρα. Η πανδημία μας πήγε πίσω, στις ρομαντικές εποχές χωρίς τη χρυσόσκονη του παρελθόντος. Η αγάπη είναι αυτή που νικάει τα πάντα. Ελπίζω ο εφιάλτης που ζούμε να τελειώσει σύντομα».

Βίκυ Κουλιανού: Το φοβάμαι το παγωμένο βλέμμα και το σηκωμένο φρύδι – Τι λέει η Βίκυ Κουλιανού για το μπότοξ

 

«Για εμένα δεν υπάρχει χρόνος. Επειδή δεν του δίνω σημασία, δεν μου δίνει μάλλον κι αυτός. Οταν δεν έχεις τέτοιες ανησυχίες και άγχη, δεν σε κυνηγάει. Δεν είναι τυχαίο ότι στο σπίτι και στο χέρι μου σταματάνε όλα τα ρολόγια. Συνήθως αγοράζω ρολόγια, και στα δύο χρόνια σταματούν χωρίς να έχουν κάποια βλάβη, είναι κάτι συμπαντικό. Η φυσιολογική φθορά δεν με ανησυχεί. Προσέχω τον εαυτό μου, αλλά επιλογή μου είναι να είμαι φυσική. Δεν υποκύπτω στα μπότοξ και τις πλαστικές. Ενυδατώνω το πρόσωπο μου με κρέμες και κάποιες μεσοθεραπείες προκειμένου να έχω δέρμα υγιές και λαμπερό κι αυτό είναι όλο.

Δείτε επίσης : Νίκος Κοκλώνης: Έσπασαν όλο το καμαρίνι του  Τι συνέβη;  Οι πρώτες δηλώσεις του  

Βίκυ Κουλιανού: Το φοβάμαι το παγωμένο βλέμμα και το σηκωμένο φρύδι – Τι λέει η Βίκυ Κουλιανού για το μπότοξ

Με αγαπώ όπως είμαι. Είναι μακριά από την ιδιοσυγκρασία μου τα χειρουργεία που σου αλλάζουν την έκφραση του προσώπου, την προσωπικότητα. Δεν μου αρέσει, δεν είμαι εγώ! Το φοβάμαι το παγωμένο βλέμμα και το σηκωμένο φρύδι. Με ενδιαφέρουν μόνο η υγεία μου και η ψυχική και σωματική ρώμη. Συγκλονίζομαι κάθε φορά που βλέπω τη Σοφία Λόρεν, το μοντέλο Κάρμεν ή την Οντρεϊ Χέπμπορν στα τελευταία χρόνια της ζωής της. Μεγάλες και όμορφες! Εδώ δεν ενέδωσα στα πρώτα βήματα της καριέρας μου που οι μάνατζερ και τα πρακτορεία μου πρότειναν επίμονα να κάνω πλαστική στη μύτη. Δεν έκανα ποτέ εκπτώσεις στον τύπο μου».

Δείτε επίσης : Νικηφόρος από τις Άγριες Μέλισσες: Έγινε μπουρλότο με ερώτηση δημοσιογράφου

Βίκυ Κουλιανού: Το φοβάμαι το παγωμένο βλέμμα και το σηκωμένο φρύδι – Τι λέει η Βίκυ Κουλιανού για το μπότοξ

«Είναι η αγάπη προς τον εαυτό μας. Η διάθεση για να είμαι καλοντυμένη και όμορφη δεν περνά. Μοντέλο είμαι, άλλωστε! Και είμαι! αντίθετη με την άποψη που εξέφρασε καπότε η Σιμόν Ντε Μποβουάρ: “Οι γυναίκες παύουν να υπάρχουν όταν σταματήσουν να ασχολούνται με αυτές”. Αντιθέτως, πιστεύω ότι οι γυναίκες είναι η ίδια η ζωή. Ανθίζουν ακόμη και πάνω σε βράχια. Δεν χρειάζεται να αντλούν δύναμη από κάπου. Είναι απρ μόνες τους δυνατές», είπε στο Gala.

Close