Βρισηίδα Ανδριώτου για την Ευρυδίκη : Δε δίνω δεύτερες ευκαιρίες έχω πάρει μία απόφαση

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και η δημοσιογράφος Μένια Κούκου συνάντησε την Βρισηίδα Ανδριώτου .Όλα όσα είπε για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου  αλλά και για τον Σπύρο Μαρτίκα΄. 

Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star μίλησε για την εκπομπή ενώ μέσα σε όλα αναφέρθηκε στη σχέση της με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αλλά και τον αγαπημένο της, Σπύρο Μαρτίκα.

«Ο Σπύρος είναι αρκετά πιεσμένος, στεναχωρημένος επίσης. Φαίνεται, το καταλαβαίνω. Και όλα τα παιδιά φαίνεται ότι ζορίζονται πολύ και δεν περνάνε καλά εκεί μέσα» δήλωσε αρχικά η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Δείτε επίσης : Survivor All Star: Αυτός είναι ο παίκτης που αερίζεται όπου σταθεί και όπου βρεθεί

Στη συνέχεια η πρώην παίκτρια του Survivor All Star αναφέρθηκε στη σχέση της με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου σύμφωνα με το fthis.gr  η οποία μετά τα τελευταία γεγονότα φαίνεται να έχει λήξει.

Όσα είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

«Δε δίνω δεύτερες ευκαιρίες. Δεν είναι η πρώτη φορά που πληγώνομαι. Έχω πάρει μια απόφαση και θέλω να την τηρήσω. Εγώ τη φιλία που είχα μέσα στο παιχνίδι την τίμησα και έξω, δεν είναι μια παρεξήγηση που έγινε στο παιχνίδι, αλλά έξω. Εγώ μια χαρά τα πήγαινα, δεν είναι ότι δε κράτησα τη φιλία μου. Υπάρχει όμως και κάτι που λέγεται σεβασμός και κάπου χάθηκε στη μετάφραση. Αν θελήσω να βγω μαζί της, θα βγω, δε θα το πω στην τηλεόραση. Δεν αφορά κανέναν αυτό» τόνισε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Όταν γίνεται κάτι που αφορά τον Σπύρο, όλοι πέφτουν σε μένα. Με έχει πιέσει πολύ αυτό. Γι’ αυτό δυο μήνες δεν ήμουν καλά, ούτε τώρα είμαι. Προσπαθώ να πατήσω στα πόδια μου. Εφόσον έχω φύγει από το παιχνίδι μη με μπλέκεται, αφήστε με» κατέληξε η Βρισηίδα Ανδριώτου

 

Close