10 εκπληκτικές ιδέες για μανικιούρ γραφείου!

Συνήθως στο χώρο του γραφείου όλες θέλουμε να είμαστε περιποιημένες και κομψές. Έτσι ακόμη και το πως θα δείχνουν τα νύχια μας είναι πολύ σημαντικό. Συνήθως για το γραφείο προτιμούμε ένα πιο κλασικό στύλ. Έτσι βρήκαμε για εσάς 10 εκπληκτικά μανικιούρ τα οποία είναι φωτεινά και χαριτωμένα αλλά δεν ξεφεύγουν από το κλασικό στυλ του γραφείου.

1. Πιο nude αποχρώσεις 

10-ekpliktikes-idees-gia-telio-manikiour-gia-to-grafio1_photo credit:lulus

Τα πιο απαλά χρώματα για το γραφείο είναι οτι πρέπει. Για να δημιουργήσετε αυτό το σχέδιο με τη γραμμή δεν έχετε παρά να πάρετε μαύρο χρώμα καθώς και ένα πολύ λεπτό πινελάκι.

2. Νύχια σε πιο φυσικούς τόνους

10-ekpliktikes-idees-gia-telio-manikiour-gia-to-grafio2_photo credit:lulus

Οι λάτρεις των αυστηρών κλασικών στυλ προτιμούν τα πιο φυσικά μανικιούρ. Εφαρμόστε ημιδιαφανή ροζ στρώση στη μέση  και με ένα σφουγγάρι ταμπονάρετε μια σταγόνα με λευκό βερνίκι. Ξεκινώντας από τη μέση ,αυξήστε σταδιακά την πίεση προς την άκρη με το σφουγγαράκι για να δημιουργήσετε μια μαλακή κλίση.

Δείτε ακόμη:5 αλλαγές που θα δεις αν σταματήσεις να βάφεις τα νύχια σου!

3. γεωμετρικά σχέδια με χρυσό

10-ekpliktikes-idees-gia-telio-manikiour-gia-to-grafio3_photo credit:lulus

Βάψτε τη βάση από ένα δάκτυλο χρυσή και κάντε ένα μικρό V στην άκρη. Στο μεσαίο δάκτυλο κάντε ένα V μεγάλο με μαύρο χρώμα και προσθέστε στη συνέχεια στο υπόλοιπο χρυσό. Κάντε επίσης και ένα άλλο δάκτυλο σας μια nude απόχρωση και στη άκρη κάντε ένα φεγγάρι προσθέτοντας χρυσό χρώμα.

4.Πολυτελές μπορντό

10-ekpliktikes-idees-gia-telio-manikiour-gia-to-grafio4_photo credit:lulus

Το μπορντό είναι ένα τέλειο χρώμα για μανικιούρ. Σπάστε λίγο την μονοτονία με λωρίδες μπορντό στο ένα δάκτυλο σας. Τις λωρίδες αυτές μπορείτε να τις κάνετε με μικρές ταινίες. Όταν θα έχει στεγνώσει το χρώμα απλά θα την αφαιρέσετε και θα περάσετε από πάνω ένα γυαλιστικό!

5.Ένα διαφορετικό γαλλικό

10-ekpliktikes-idees-gia-telio-manikiour-gia-to-grafio5_photo credit:lulus

Βάψτε τη βάση σας ροζ. Στη συνέχεια βάλτε ταινίες στην άκρη ώστε να πετύχετε το τέλειο γαλλικό. Περάστε τις άκρες με ένα ωραίο χρυσό. Πραγματικό αυτό το εναλλακτικό γαλλικό είναι τέλειο!!

Δείτε ακόμη:20 καταπληκτικά σχέδια για μαύρα νύχια!

6. floral prints

10-ekpliktikes-idees-gia-telio-manikiour-gia-to-grafio6_photo credit:lulus

Δώστε λίγο χρώμα στο μανικιούρ του γραφείου σας με μερικά floral σχέδια. Βάψτε τα νύχια σας μια nude απόχρωση και κάντε σε ένα νύχι σας ένα σχέδιο με ένα λουλούδι. Πραγματικά θα σας κάνει να ξεχωρίσετε!

7. Δώστε και λίγη λάμψη στα νύχια σας.

10-ekpliktikes-idees-gia-telio-manikiour-gia-to-grafio7_photo credit:lulus

Απλώστε ένα ελαφρύ γκρι, σοκολατί, και ένα σκούρο ροζ βερνίκι στα νύχια σας. Στο μεγάλο και στο δάχτυλο που φοράτε το δακτυλίδι σας βάλτε λίγο λάμψη, βάζοντας ομοιόμορφα στρασάκια. Στη συνέχεια περάστε τα νύχια σας και με μια άλλη στρώση από βερνίκι.

8. Νύχια-μαρμάρινα

10-ekpliktikes-idees-gia-telio-manikiour-gia-to-grafio8_photo credit:lulus

Ρίχνεις στο νερό γκρι σπρέι και στη συνέχεια βουτάς το πινέλο μέσα και περνάς τα νύχια σου .Είναι πολύ εύκολο και μπορείτε να το κάνετε μόνες σας!

Δείτε ακόμη:Nail contouring! To απόλυτο trend για τα νύχια σου!

9. Αποχρώσεις καταρράκτη

10-ekpliktikes-idees-gia-telio-manikiour-gia-to-grafio9_photo credit:lulus

Πολύ απλός αλλά πρωτότυπο; τρόπος για να έχετε την προσοχή στο γραφείο με ένα κομψό μανικιούρ. Εναλλάξτε τα χρώματα σε κάθε δάκτυλο από τα πιο σκούρα σε πιο φωτεινά, κάνοντας αυτό θα έχετε επιτύχει το τέλειο αποτέλεσμα.

10. Κάντε λεπτές λωρίδες

10-ekpliktikes-idees-gia-telio-manikiour-gia-to-grafio10_photo credit:lulus

Χρησιμοποιείστε ένα nude βερνίκι το οποίο είναι πολύ κομψό και βάλτε λεπτές λωρίδες ασημένιες χαρίζοντας του λίγο παραπάνω χρώμα και λάμψη.Μπορείτε να τις τοποθετήσετε τόσο οριζόντιο όσο και κάθετα.

 

 

 

 

Close