11 συνηθισμένα παράπονα κοριτσιών που έχουν extensions και πως να τα διορθώσετε

Έχετε και εσείς πολύ λεπτά μαλλιά ή πολύ σγουρά ή πολύ κοντά ή γενικότερα δεν είστε ευχαριστημένες; Στο τέλος ξέρουμε όλες ποια θα είναι η λύση σε αυτά τα προβλήματα σας και δεν είναι άλλη από τα extensions. Τα extensions κάνουν καταπληκτικά τη δουλειά τους, ωστόσο οι νέες που τα βάζουν και δεν έχουν καταλάβει ακόμη πως λειτουργούν έρχονται αντιμέτωπες με πάρα πολλά προβλήματα. Για να μην αντιμετωπίσετε και εσείς παρόμοια προβλήματα έχουμε για εσάς κάποια παράπονα από κορίτσια που έχουν βάλει extensions, αλλά και τις λύσεις τους προκειμένου να αποφύγετε και εσείς κάποια λάθη στην αρχή.

 • Θα τα αισθάνεστε περίεργα

Τα extensions στην αρχή θα σας φαίνονται πολύ περίεργα πάνω στο κεφάλι σας. Θα νιώθετε οτι σας τραβάνε τα φυσικά σας μαλλιά και θα νιώθετε το κεφάλι σας πιο βαρύ. Στην αρχή, θα νιώθετε περίεργα κάθε φορά που θα αγγίζετε τα μαλλιά σας, καθώς να αισθάνεστε τα ψεύτικα μαλλιά  να είναι ανακατεμένα με τα φυσικά. Στο τέλος, όμως κορίτσια, θα τα έχετε συνηθίσει τόσο πολύ , που αν βγάλετε τα extensions θα νιώθετε το κεφάλι σας περίεργα, καθώς θα έχετε την αίσθηση οτι κάτι λείπει.

Δείτε ακόμη:Ξέρετε πως φτιαχνόνται τα extensions;

 • Θα ζεσταίνεστε τόσο με αυτά

Υπάρχει ένας βιολογικός λόγος που τα θηλαστικά έχουν μαλλιά: ο λόγος αυτός είναι για να τα κρατάει ζεστά. Δυστυχώς, για αυτό το λόγο όταν προσθέτετε επιπλέον μαλλιά στο κεφάλι σας, επιβαρύνετε το αποτέλεσμα. Το σώμα είναι συνηθισμένο στις σταδιακές αλλαγές, και με την προσθήκη ακόμη 10 τοις εκατό περισσότερο μαλλιών στο κεφάλι τείνετε να υπερθερμαίνετε το σώμα σας πιο γρήγορα. Το σώμα σας θα εγκλιματιστεί σύντομα, αλλά προς το παρόν, προσπαθήστε να φοράτε λεπτά μπλουζάκια και να κάθεστε στη σκιά.

 • Μπορεί να σας πιάνει και φαγούρα

Αν έχετε χρησιμοποιήσει ταινία ή κόλλα, ίσως να αισθάνεστε αφόρητη φαγούρα, εκεί που το extension θα συναντά το τριχωτό της κεφαλής σας.Οι κολλητική επεκτάσεις μπορεί να ερεθίσουν το ευαίσθητο δέρμα, προκαλώντας κνησμό. Η ενοχλητική αίσθηση της φαγούρας θα φύγει, όταν το τριχωτό της κεφαλής σας θα συνηθίσει το επιπλέον κομμάτι που του έχετε προσθέσει. Μπορείτε να ξυθείτε, αν θέλετε, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικές για να βλάψετε τις επεκτάσεις σας καθώς αυτό θα πονέσει σίγουρα.

 • Μπερδεύονται συνέχεια

Οι συνθετικές επεκτάσεις μπλέκονται βασανιστικά εύκολα. Ακόμη και οι φυσικές επεκτάσεις απαιτούν κάποια επιπλέον προσπάθεια, όταν πρόκειται για ξεμπέρδεμα, επειδή δεν έχουν ακριβώς την ίδια σύνθεση που έχουν τα φυσικά μαλλιά μας. Η μόνη πραγματική λύση είναι να είστε προσεκτικές τις ημέρες με πολύ αέρα, για να αποφύγετε το υπερβολικό μπλέξιμο ή μπορείτε να καλύψετε τα μαλλιά σας με ένα μεταξωτό μαντήλι . Αυτό επίσης , που θα μπορούσατε να κάνετε είναι να έχετε τα μαλλιά σας πλεξούδες, ενώ κοιμάστε.

Όλα τα κορίτσια αγαπάμε τα extensions, ωστόσο και αυτά όπως και ο,τι ξένο πάνω μας έχουν τις δικές τους ιδιαιτερότητες και χρειάζονται ιδιαίτερη περιποίηση

 • Κοστίζουν αρκετά

Τα ραντεβού για τα βάλεις extensions εκτός οτι κοστίζουν αρκετά χρήματα είναι και αρκετά χρονοβόρα προκειμένου να γίνει η εφαρμογή τους. Η φθηνότερη επιλογή, είναι τα συνθετικά μαλλιά, αλλά καλό θα ήταν αν αποφασίσεις να βάλεις extensions να είναι με πραγματική τρίχα. Αν νομίζετε ότι στο μέλλον, μπορείτε να παραγγείλετε τις επεκτάσεις σας και να τις βάλετε μόνες σας , τότε κάντε το. Αλλιώς, θα πρέπει να πληρώσετε πάνω από 200 ευρώ για να τις τοποθετήσετε στο κομμωτήριο.

 • Δεν τοποθετούνται σωστά

Αν δεν είστε επαγγελματίας είναι λογικό να μην τοποθετείτε σωστά τις επεκτάσεις. Ακόμη και οι επεκτάσεις με κλιπς δεν είναι και η καλύτερη επιλογή όταν τις βάζετε μόνες σας. Την επόμενη φορά που θα δείτε την κομμώτρια σας, ρωτήστε να σας πει όλες τις λεπτομέρειες προκειμένου να κάνετε σωστά την τοποθέτηση μόνες σας ή διαφορετικά κλείστε ένα ραντεβού στη κομμώτρια σας να σας κάνει αυτή την εφαρμογή.

 • Είναι αδύνατο να βουρτσίσετε τα extensions

Ακόμη και χωρίς επεκτάσεις, είναι δύσκολο να βουρτσίσετε τα μαλλιά σας με την χτένα όταν είναι μπερδεμένα και βρεγμένα, αλλά όταν έχετε ψεύτικα μαλλιά, το βούρτσισμα χρειάζεται υπομονή και ευγένεια. Θα πρέπει να βουρτσίζετε από τις άκρες στις ρίζες για να βεβαιωθείτε ότι δεν σκαλώνουν τα νέα μαλλιά σας και οτι δεν θα τα τραβήξετε εκτός κεφαλιού. Στη συνέχεια, θα πρέπει να προσθέσετε λίγο λαδάκι για να κρατήσετε τα μαλλιά σας πάντα μαλακά και χωρίς μπερδέματα.

Δείτε ακόμη:15 πανεύκολα κόλπα για τα μαλλιά σας

 • Είναι δύσκολο να τα φτιάξετε

Όχι δεν θα είναι απλό πλέον το φτιάξιμο των μαλλιών σας. Όταν έχετε επεκτάσεις, πρέπει να συνδυάζετε σωστά τα ψεύτικα και τα πραγματικά μαζί. Τα up-dos χτενίσματα είναι κακή ιδέα, διότι θα μπορεί να κάνουν να φαίνονται οι επεκτάσεις σας. Αντ ‘αυτού, θα πρέπει να πειραματιστείτε με να κάνετε διάφορες μπούκλες ή να κάνετε τα μαλλιά σας ίσια προκειμένου να  τελειοποιήσετε την εμφάνισή σας.

 • Θέλουν προσοχή στο πλύσιμο

Δεν θα πρέπει πλέον να πλένετε τα μαλλιά σας με οτι σαμπουάν βρίσκετε στο ράφι. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν θα πλένετε τα extensions. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σαμπουάν χωρίς θειική ένωση, επειδή οι θειικές ενώσεις μπορεί να διαλύσουν τις κόλλες σε ορισμένα extensions. Έτσι για να καθαρίσετε τις επεκτάσεις που έχετε βάλει στα μαλλιά σας θα χρειαστείτε περισσότερο χρόνο στο ντους.

 • Φαίνονται

Όπως είπαμε και πριν, δεν μπορείτε να κάνετε τα μαλλιά σας κουλούρι ή υψηλή αλογοουρά χωρίς να δεί ο κόσμος ότι έχετε επεκτάσεις. Αν έχετε πολύ καιρό να πάτε στο κομμωτήριο, οι επεκτάσεις σας θα μαρτυρήσουν το μυστικό σας! Ωστόσο, υπάρχει και η περίπτωση να χρειάζεται να βρείτε μια καινούργια κομμώτρια.

Δείτε ακόμη:100% φυσική μαλακτική κρέμα για δυνατά μαλλιά

 • Μπορούν να κάνουν τα μαλλιά σας να φαίνονται υπέροχα

Οι κομμώτριες λένε οτι μετά τη χρήση των extensions καλό θα ήταν να κάνετε ένα διάλειμμα μετά, 6 μηνών αν θέλετε να τα ξαναχρησιμοποιήσετε. Ωστόσο, όταν βγάλετε τις επεκτάσεις τα μαλλιά σας, θα σας φαίνονται τόσο βαρετά και δεν θα έχουν πια τον όγκο που θέλετε και θα παρακαλάτε την κομμώτρια σας να σας τα ξανατοποθετήσει.

 

 

Πηγή: topdreamer.com
Close