13+1 Υπέροχες ιδέες για εκπληκτικά νύχια σε απόχρωση σάπιο μήλο

Μία υπέροχη ιδέα για το επόμενό σας μανικιούρ είναι τα σχέδια και τα χρώματα σε αποχρώσεις του σάπιου μήλου! Αποτελεί ένα γήινο χρώμα με απίστευτο χρωμοκατάλογο  και για τις πιο απαιτητικές κοπέλες!

Βρήκαμε, λοιπόν, για σας μερικά όμορφα και κομψά σχέδια νυχιών που είμαστε σίγουροι ότι θα λατρέψετε και θα τα δοκιμάσετε!! Εμάς πάντως μας άρεσαν και σας τα παραθέτουμε! Είναι in fashion, είναι σικ, είναι για κάθε γούστο!

Δείτε επίσης Η νέα τάση στα νύχια είναι το…astrology manicure!

 

13+1 Υπέροχες ιδέες για εκπληκτικά νύχια σε απόχρωση σάπιο μήλο 13+1 Υπέροχες ιδέες για εκπληκτικά νύχια σε απόχρωση σάπιο μήλο 13+1 Υπέροχες ιδέες για εκπληκτικά νύχια σε απόχρωση σάπιο μήλο 13+1 Υπέροχες ιδέες για εκπληκτικά νύχια σε απόχρωση σάπιο μήλο 13+1 Υπέροχες ιδέες για εκπληκτικά νύχια σε απόχρωση σάπιο μήλο 13+1 Υπέροχες ιδέες για εκπληκτικά νύχια σε απόχρωση σάπιο μήλο 13+1 Υπέροχες ιδέες για εκπληκτικά νύχια σε απόχρωση σάπιο μήλο 13+1 Υπέροχες ιδέες για εκπληκτικά νύχια σε απόχρωση σάπιο μήλο 13+1 Υπέροχες ιδέες για εκπληκτικά νύχια σε απόχρωση σάπιο μήλο 13+1 Υπέροχες ιδέες για εκπληκτικά νύχια σε απόχρωση σάπιο μήλο 13+1 Υπέροχες ιδέες για εκπληκτικά νύχια σε απόχρωση σάπιο μήλο 13+1 Υπέροχες ιδέες για εκπληκτικά νύχια σε απόχρωση σάπιο μήλο 13+1 Υπέροχες ιδέες για εκπληκτικά νύχια σε απόχρωση σάπιο μήλο 13+1 Υπέροχες ιδέες για εκπληκτικά νύχια σε απόχρωση σάπιο μήλο

Close