14+1 σχέδια για νύχια σε μωβ αποχρώσεις, ιδανικά για κάθε εποχή!

Το μωβ αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα χρώματα για νύχια των γυναικών! Μπορεί να γίνει ρομαντικό και αυστηρό ταυτόχρονα, ενώ οι αποχρώσεις και τα σχέδια με τα οποία συνδυάζεται παρακάτω θα σας ξετρελάνουν!

Το μωβ δεν είιναι απαραίτητα χειμερινό χρώμα καθώς μπορεί να σταθεί επάξια και το καλοκαίρι! Δοκιμάστε τα και θα μας θυμηθείτε!

Δείτε επίσης 12 υπέροχες ιδέες για μανικιούρ σε μουσταρδί αποχρώσεις! Η απόλυτη μόδα στα νύχια!

14+1 σχέδια για νύχια σε μωβ αποχρώσεις, ιδανικά για κάθε εποχή! 14+1 σχέδια για νύχια σε μωβ αποχρώσεις, ιδανικά για κάθε εποχή!

14+1 σχέδια για νύχια σε μωβ αποχρώσεις, ιδανικά για κάθε εποχή! 14+1 σχέδια για νύχια σε μωβ αποχρώσεις, ιδανικά για κάθε εποχή! 14+1 σχέδια για νύχια σε μωβ αποχρώσεις, ιδανικά για κάθε εποχή! 14+1 σχέδια για νύχια σε μωβ αποχρώσεις, ιδανικά για κάθε εποχή!14+1 σχέδια για νύχια σε μωβ αποχρώσεις, ιδανικά για κάθε εποχή! 14+1 σχέδια για νύχια σε μωβ αποχρώσεις, ιδανικά για κάθε εποχή! 14+1 σχέδια για νύχια σε μωβ αποχρώσεις, ιδανικά για κάθε εποχή! 14+1 σχέδια για νύχια σε μωβ αποχρώσεις, ιδανικά για κάθε εποχή! 14+1 σχέδια για νύχια σε μωβ αποχρώσεις, ιδανικά για κάθε εποχή! 14+1 σχέδια για νύχια σε μωβ αποχρώσεις, ιδανικά για κάθε εποχή! 14+1 σχέδια για νύχια σε μωβ αποχρώσεις, ιδανικά για κάθε εποχή! 14+1 σχέδια για νύχια σε μωβ αποχρώσεις, ιδανικά για κάθε εποχή!

Photos via google & pinterest

Close