21 ιδέες για κόκκινα μαλλιά

Έχετε ποτέ σκεφτεί να βάψετε τα μαλλιά σας κόκκινα; Το κόκκινο είναι ένα χρώμα που αποσπά την προσοχή αμέσως! Έτσι, αν επιλέξετεμια κόκκινη απόχρωση μαλλιών τότε, ετοιμαστείτε να τραβήξετε τα βλέμματα! Για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το ιδανικό κόκκινο για εσάς, δείτε κάποιες συμβουλές από επαγγελματίες.

21 ιδέες για κόκκινα μαλλιά

Ζεστά χρώματα κόκκινου

1. Φωτεινό Χάλκινο Χρώμα μαλλιών

Το φωτεινόχάλκινο χρώμα είναι ζωντανό και έντονό! Είναι μια συναρπαστική επιλογή εάν έχετε ανοιχτόχρωμο, ροδακινί ή χρυσαφένιο  δέρμα και πράσινα ή καστανά μάτια. Ετοιμαστείτε να ξεχωρίζετε μέσα στο πλήθος, αυτό είναι ένα χρώμα που όλοι θα σας προσέξουν!

2. Κόκκινο χρώμα της πιπερόριζας.

Το κόκκινο χρώμα της πιπερόριζας. Οι φυσικές κοκκινομάλλες έχουν ανοιχτόχρωμο δέρμα και πράσινα ή καστανά μάτια, και συχνά έχουν φακίδες, για να επιλέξετε αυτή την απόχρωση, δείτε αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία!

3. Ο χάλκινες ανταύγειες

Οι χάλκινες ανταύγειες μπορούν να προστεθούν σε πιο σκούρες κόκκινες αποχρώσεις για να προσθέσουν μια ρεαλιστική διάσταση και για να κάνουν τα κόκκινα μαλλιά να φαίνονται πιο φωτεινά και πιο ζωντανά. Ζητήστε από τον κομμωτή σας να κάνετε ανταύγειες balayage για ένα σύγχρονο, φυσικό αποτέλεσμα. Προσθέστε ανταύγειες χάλκινες στα κόκκινα μαλλιά σας, αν το δέρμα σας είναι ανοιχτόχρωμο ή σταρένιο , και αν έχετε πράσινα, καφέ ή καστανά μάτια.

21 ιδέες για κόκκινα μαλλιά

4. Φωτεινό καστανοκόκκινο

Το χρώμα  αυτό των μαλλιών είναι ένα μίγμαχρυσαφένιου κόκκινου και ανοικτού καφέ. Έχει ήδη δοκιμαστεί από την ηθοποιό Emma Stone! Είναι μια τέλεια απόχρωση, αν έχετε ένα κρεμώδες, ροδάκινο-ήπιο ή χρυσαφένια απόχρωση δέρματος με μπλε, πράσινα ή ζεστά καστανά μάτια.

Δείτε ακόμη: Απίστευτα κόλπα για να δώσετε στα μαλλιά σας το χαμένο τους όγκο!

5. Μεσαίο καστανοκίκκινο χρώμα μαλλιών

Μέσο χρώμα μαλλιών είναι ένας συνδυασμός του μέσου χρυσού κόκκινου και του μεσαίου καφέ.  Είναι εντυπωσιακό με πορσελάνινο δέρμα και μπλε μάτια. Είναι επίσης μια ιδανική κόκκινη απόχρωση για τα άτομα με πράσινα ή ζεστά καστανά μάτια.

6. Χρυσό Χαλκινο χρώμα μαλλιών

Το χρυσό χάλκινο είναι μια ζεστή και πικάντικη απόχρωση, είναι ένα μείγμα από σκούρο χρυσό ξανθό και φωτεινό, λαμπερό κόκκινο χρώμα. Ηθοποιοί Amy Adams και η Jessica Chastain έχουν δοκιμάσει αυτή την απόχρωση. Επιλέξτε αυτήν την απόχρωση, αν η επιδερμίδα σας είναι σαν  πορσελάνη, χρυσαφένια ή ουδέτερη, και αν έχετε μπλε, πράσινα, φουντουκί ή ζεστά καστανά μάτια.

21 ιδέες για κόκκινα μαλλιά

7. Χάλκινο Κόκκινο χρώμα μαλλιών

Το χάλκινο κόκκινο χρώμα είναι ένα πλούσιο, φωτεινό μείγμα του κόκκινου και του πορτοκαλί / καφέ . Αυτή η απόχρωση κολακεύει ανοιχτόχρωμες, χρώματος ροδακινί ή χρυσό-ήπια δέρματα με μπλε, πράσινα ή καστανά μάτια.

8. Σκούρο καστανοκόκκινο χρώμα μαλλιών

Το χρώμα αυτό συνδυάζε το βαθύ χρυσό κόκκινο και το πλούσιο, ζεστό καφέ. Πρόκειται για μια κομψή και σοφιστικέ απόχρωση του κόκκινου που είναι όμορφη για  άτομα με οποιοδήποτε ζεστό ή ουδέτερο τόνο δέρματος, με μπλε, πράσινα, ζεστό καφέ ή καστανά μάτια. Η ηθοποιός Julianne Moore έχει δώσει την υπογραφή της σε αυτό τον τόνο μαλλιών.

Δείτε ακόμη: Η τάση στα μαλλιά για το 2017 που όλες πρέπει να δοκιμάσετε λέγεται shag και θα σας ξετρελάνει!

21 ιδέες για κόκκινα μαλλιά

Δροσερά κόκκινα!

9. Κόκκινο Μαόνι Χρώμα μαλλιών

Η απόχρωση αυτή είναι ένα βαθύ, δροσερό, καφεκόκκινο χρώμα. Είναι μια όμορφη επιλογή εάν έχετε ανοιχτόχρωμο ή μέσο-τονισμένο δέρμα και πράσινα, μπλε ή καστανά μάτια.

10. Κερασί- Καφέ Χρώμα μαλλιών

Η απόχρωση αυτή είναι ένα υπέροχο μείγμα κερασί κόκκινου και ενός πλούσιου καφέ! Επιλέξτε αυτήν την απόχρωση, αν έχετε μεσοπρόθεσμα ένα βαθύ τονισμένο δέρμα και καστανά μάτια.

11. Έντονο κόκκινο χρώμα μαλλιών

Το έντονο κόκκινο χρώμα των μαλλιών είναι ακριβώς μια φωτεινή, έντονη, κόκκινη απόχρωση. Ένα εκατομμύριο παπαράτσι απαθανάτισαν φωτογραφίες της Rihanna όταν είχε έντονα κόκκινα μαλλιά το 2012. Είναι εντυπωσιακό με καστανά μάτια και χρυσαφένια επιδερμίδα.

21 ιδέες για κόκκινα μαλλιά

12. ροζ χρυσό χρώμα μαλλιών

Τα ροζ- χρυσό μαλλιά είναι μία από τις σημερινές πιο trendy αποχρώσεις, αυτό είναι ένα χάλκινο ροζ απόχρωση εμπνευσμένη από  κοσμήματα. Το χρώμα αυτό μπορεί να είναι λεπτό ή έντονο, και είναι κατάλληλο για γυναίκες με επιδερμίδα πορσελάνινη, μαυρισμένη και με όλα τα χρώματα ματιών.

13. Κερασί χρώμα μαλλιών

Το κερασί χρώμα  μαλλιών είναι ένα πλούσιο, βαθύ κόκκινο με ένα άγγιγμα του μπλε / καφέ. Φαίνεται καλύτερο σε πιο σκούρους τόνους του δέρματος και αναδεικνύει τον πλούτο του σε καστανά μάτια.

14. Βουργουνδία χρώμα μαλλιών

Το μπορντό χρώμα των μαλλιών είναι μια σκούρα κόκκινη βιολετί απόχρωση που είναι δραματική και αξέχαστη. Ταιριάζει σε άτομα με επιδερμίσες σκούρες και σταρένιες  και φαίνεται εντυπωσιακό με καφέ ή παγωμένα μπλε μάτια.

21 ιδέες για κόκκινα μαλλιά

15. Μαύρο κεράσι χρώμα μαλλιών

Το μαύρο χρώμα κεράσι  είναι ένα πλούσιο, βαθύ μπλε μαύρο χρώμα με ένα άγγιγμα του πιο σκούρου κόκκινου. Φαίνεται καλύτερο σε πιο σκούρους τόνους δέρματος και για σε άτομα με καστανά μάτια.

16. Κόκκινο Βελούδινο χρώμα μαλλιών

Η απόχρωση αυτή είναι μια πλούσια, δροσερή, βαθύ κόκκινου-που θυμίζει την πλούσια απόχρωση του κόκκινου βελούδινου cupcakes ! Επιλέξτε αυτό το χρώμα, αν η επιδερμίδα σας είναι , σκοτεινό ή σταρένια, και αν έχετε καφέ,  μπλε ή σμαραγδένιο μάτια.

17. Κατακόκκινο χρώμα μαλλιών

Το κατακόκκινο χρώμα των μαλλιών είναι ένα διαυγές, βαθύ, πλούσιο κόκκινο εμπνευσμένο από τον πολύτιμο λίθο με το ίδιο όνομα. Είναι μια δραματική απόχρωση όταν συνδυάζεται με ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες  και με γαλάζια ή ανοικτό πράσινα μάτια.

Δείτε ακόμη: Η νέα τάση είναι στα μαλλιά είναι το »blorange» και δεν είναι αυτό που φαντάζεστε!

21 ιδέες για κόκκινα μαλλιά

18. Κόκκινο μαύρο χρώμα μαλλιών

Το κόκκινο μαύρο χρώμα των μαλλιών είναι μια εξαιρετικά δραματική απόχρωση-πολύ βαθιά και σκοτεινή με μόνο έναν υπαινιγμό του κόκκινου. Ένας άλλος δημοφιλής τρόπος για να συνδυάσετε το κόκκινο και το μαύρο χρώμα μαλλιών είναι να προσθέσετε σκούρο ρουμπινί ή γρανάτη κόκκινο τονίζοντας μια συνολική μαύρη απόχρωση. Κάντε αυτό το χρώμα, αν το δέρμα σας είναι σκούρο, και αν έχετε καστανά ή πράσινα μάτια.

19. Μελιτζανί κόκκινα μαλλιά 

Το χρώμα αυτό είναι μια ιδιαίτερα εξωτική απόχρωση. Αυτή η απόχρωση πρέπει να την κάνουν άτομα  με δροσερές αποχρώσεις δέρματος και  ουδέτερα χρώματα ματιών.

20. Κόκκινο βιολετί χρώμα μαλλιών

Το κόκκινο βιολετί χρώμαμαλλιών είναι μια πλούσια, εξωτική απόχρωση; είναι ένα μείγμα από κόκκινο και μοβ. Δεν θα ήταν μια επιλογή για όσους αναζητούν μια φυσική σκιά, αλλά είναι πολύ της μόδας και δραματικό. Είναι όμορφο για τους ανθρώπους με σκούρα επιδερμίδα και σκούρα μάτια.

21. Ματζέντα Χρώμα μαλλιών

Αυτό είναι μια βαθιά μωβ κόκκινη απόχρωση που σίγουρα κάνει μια δήλωση!. Είναι πιο κολακευτικό σε σταρένιες επιδερμίδες και σκούρα μάτια.

Μερικές συμβουλές για το πώς να βάψει κόκκινα μαλλιά σας

  • Η επιλογή της απόχρωσης είναι κρίσιμη! Το σωστό κόκκινο χρώμα  μαλλιών θα κάνει το δέρμα σας να φαίνεται όλο ζωντάνια ενώ η λανθασμένη επιλογή θα σας κάνει να φαίνεστε χλωμές και άρρωστες! Κατά γενικό κανόνα, επιλέξτε ένα ζεστό κόκκινο χρώμα  μαλλιών, όπως το τζίντζερ, το χαλκινο και το πυρόξανθο αν έχετε πολύ ανοιχτόχρωμο ή πολύ ζεστό δέρμα. Επιλέξτε δροσερά κόκκινα χρώματα μαλλιών όπως το κόκκινο μοβ, το ρουμπινί και το κόκκινο βελούδο, αν έχετε σκούρο ή δροσερό δέρμα.
  • Το κόκκινο  χρώμα  μαλλιών φαίνεται καλύτερα όταν είναι ζωντανό. Για να αποφευχθεί το κόκκινο χρώμα των μαλλιών από το ξεθώριασμα, ρωτήστε τους κομμωτές σας για πιο σαμπουάν ή conditioner πρέπει να εφαρμόζετε. Αυτοί οι τύποι είναι απαλλαγμένα από τα συστατικά που έχουν την τάση να απογυμνώσουν το χρώμα των μαλλιών, και κρατούν τα μαλλιά λαμπερά και να κρατούν το κόκκινο χρώμα των μαλλιών ζωντανό.
  • Το κόκκινο χρώμα μαλλιών θα πρέπει να προστατεύεται από τον ήλιο. Ο ήλιος μπορεί να ξεθωριάσει οποιοδήποτε χρώμα, και δεδομένου ότι είναι σημαντικό να διατηρηθεί το κόκκινο χρώμα των μαλλιών φωτεινό και ζωντανό, είναι μια καλή ιδέα να κρατήσετε καλυμμένο με ένα καπέλο ή μαντήλι τα μαλλιά σας, όταν είστε σε εξωτερικούς χώρους για την αποφύγετε την έκθεσης σε UV.
  • Αποφύγετε το υπερβολικό λούσιμο. Το πάρα πολύ λούσιμο είναι ένας άλλος τρόπος όπου το κόκκινο χρώμα των μαλλιών μπορεί να ξεθωριάσει. Αν οι ρίζες σας έχουν γίνει πολύ λιπαρές ή βρώμικες, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ένα ξηρό σαμπουάν για να κρατήσετε το τριχωτό της κεφαλής σας φρέσκο .
  • Δείτε το κομμωτή σας τακτικά. Επειδή το κόκκινο χρώμα των μαλλιών μπορεί να εξασθενίσει γρήγορα, είναι σημαντικό να κάνετε τακτικά ραντεβού για ρετουσαρίσματα. Ο στιλίστα σας θα αγγίξει μέχρι τις ρίζες σας, και επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα απαλό, χωρίς αμμωνία χρώμα  μαλλιών για το υπόλοιπο των μαλλιών σας που θα κρατήσει το κόκκινο χρώμα των μαλλιών σας,ζωντανό χωρίς να καταστρέψει τα μαλλιά σας.
  • Επιλέξτε το μακιγιάζ σας προσεκτικά.. Οι πράσινες σκιές και οι γραμμές eyeliner μπορεί να κάνουν όμορφα τα μάτια, αν έχετε κόκκινες αποχρώσεις μαλλιών, όπως και οι αποχρώσεις του καφέ!

Πηγή: matrix.com
Close