5 Απλά βήματα για να κάνετε σε μόλις λίγα λεπτά ίσια μαλλιά κομμωτηρίου!

Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο για μία γυναίκα από τα να την περιποιούνται ειδικοί ομορφιάς. Μαλλιά, νύχια, πρόσωπο, και ότι άλλο έχει σχέση με αισθητική! Και σίγουρα οι περισσότερες γυναίκες θέλουν τα μαλλιά τους να είναι πάντα περιποιημένα και χτενισμένα, αλλά οι περισσότερες, όπως είναι λογικό, δεν έχουν το χρόνο και τα χρήματα για τακτικές επισκέψεις στον κομμωτή τους!

Σας έχουμε βρει όμως τη λύση! Με αυτά τα 5 απλά βήματα, μπορείτε να κάνετε μόνες σας το πιο ομορφο μαλλί σαν να βγήκατε μόλις από το κομμωτήριο!

Δείτε επίσης Το νέο χρώμα στα μαλλιά που οι γυναίκες θα λατρέψουν!

Εμείς σας προτείνουμε επτά βήματα για να πετύχετε τέλεια ίσια μαλλιά μετά από κάθε λούσιμο.

Predry

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε πριν στεγνώσετε τα μαλλιά σας με το σεσουάρ, είναι να απομακρύνετε την περίσσια ποσότητα νερού από πάνω τους, τυλίγοντας τα με μια πετσέτα, σαν να φοράτε ένα τουρμπάνι, για περίπου δέκα λεπτά.

Αυτό το τρικ αρχικά μειώνει το χρόνο του χτενίσματος κατά το ήμισυ. Θα καταλάβετε ότι η υγρασία έχει απορροφηθεί πλήρως, αν απομακρύνοντας την πετσέτα τα μαλλιά είναι απλώς νωπά και δεν στάζουν.

5 Απλά βήματα για να κάνετε σε μόλις λίγα λεπτά ίσια μαλλιά κομμωτηρίου!

Αξεσουάρ για πιστολάκι
Για να καταπολεμήσετε το φριζάρισμα στα μαλλιά – που πάντοτε κάνει το χτένισμα πιο χρονοβόρο – προτείνουμε να προσθέσετε το αξεσουάρ στο πιστολάκι που κατευθύνει το θερμό αέρα στοχευμένα. Κρατήστε το σεσουάρ κάθετα.

5 Απλά βήματα για να κάνετε σε μόλις λίγα λεπτά ίσια μαλλιά κομμωτηρίου!

Δείτε επίσης Αισθάνεστε ότι σας πέφτουν τρίχες και ότι αραιώνουν τα μαλλιά σας; Να τι πρέπει να κάνετε για να σωθείτε

4 μέρη
Χωρίστε τα μαλλιά σας σε τέσσερα ίσα μέρη, ξεχωρίζοντας τις τούφες και ξεκινήστε από την μπροστινή πλευρά, την οποία θα αρχίσετε να δουλεύετε με τη βούρτσα και το σεσουάρ. Στεγνώστε τα μαλλιά χτενίζοντας τα με τη βούρτσα με φορά προς τα πίσω κι έπειτα, αλλάξτε φορά, για να τους δώσετε όγκο.

Η σωστή βούρτσα
Η διάμετρος της στρογγυλής βούρτσας πρέπει να είναι η κατάλληλη προκειμένου να πετύχετε το απόλυτο ίσιωμα. Οι φαρδιές και μεγάλες είναι αυτές που δημιουργούν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, αφού τα μαλλιά δεν μπερδεύονται ποτέ γύρω τους, ενώ παράλληλα μειώνουν το χρόνο της διαδικασίας.

Δείτε επίσης Η τελευταία αηδιαστική μόδα στο μανικιούρ είναι τα νύχια με μαλλιά πάνω τους

Όγκος
Για να χαρίσετε όγκο στο χτένισμα σας σε ολόκληρο το κεφάλι, τότε πρέπει να δώσετε βάση στη ρίζα. Κρατήστε τη βούρτσα 90 μοίρες πάνω από τη ρίζα και χτενίστε τα μαλλιά σχηματίζοντας μια καμπύλη κοντά στη ρίζα.

Κρύος αέρας
Αν μέχρι αυτή τη στιγμή χρησιμοποιήσατε το θερμότερο αέρα του σεσουάρ σας για να πετύχετε το χτένισμα, ο κρύος αέρας είναι αυτός που θα τελειοποιήσει το look σας. Περάστε το σεσουάρ γύρω από το κεφάλι για δέκα δευτερόλεπτα και τα μαλλιά σας θα λάμψουν.

Με πληροφορίες από bovary.gr

Close