5 τρόποι να αποκτήσετε τα ξανθά μαλλιά των surfers χωρίς να τα βάψετε!

Το καλοκαίρι έφτασε και εμείς δεν μπορούμε να σταματήσουμε να χαζεύουμε φωτογραφίες στο Instagram από τα «φιλημένα από τον ήλιο» μαλλιά των celebrities. Ξέρετε, αυτά που μοιάζουν με των surfers της Καλιφόρνιας.

5 τρόποι να αποκτήσετε τα ξανθά μαλλιά των surfers χωρίς να τα βάψετε!

Η Gigi Hadid, η Blake Lively και η Gisele Bündchen είναι τα απόλυτα girl hair crushes μας, αφού έχουν την ιδανική απόχρωση στα μαλλιά τους για τους καλοκαιρινούς μήνες, που αναδεικνύει στο έπακρο την μαυρισμένη επιδερμίδα. Τι γίνεται όμως αν δεν θέλετε να ταλαιπωρήσετε τα μαλλιά σας, χρησιμοποιώντας βαφή; Τότε στρέφεστε στους πιο φυσικούς τρόπους, που θα ανοίξουν μερικούς τόνους τα μαλλιά σας, χωρίς να τα βλάψουν ούτε στο ελάχιστο.

Μέλι
Το μέλι, εκτός από βαθιά ενυδάτωση, μπορεί και να ανοίξει την απόχρωση των μαλλιών. Απλώστε το –ακατέργαστο- μέλι σε νωπά μαλλιά, τυλίξτε το κεφάλι σας με διάφανη μεμβράνη και αφήστε το να δράσει για τουλάχιστον δύο ώρες. Έπειτα απλώς ξεβγάλτε το με κρύο νερό.

Χαμομήλι
Η πιο γνωστή μέθοδος, το χαμομήλι, είναι πανεύκολη: βρέχετε τα μαλλιά σας με αυτό και τα αφήσετε να στεγνώσουν στον ήλιο.

Κανέλα
Βάλτε λίγη κανέλα στο conditioner σας και απλώστε την σε νωπά μαλλιά σαν μάσκα. Αφήστε τη να δράσει για δύο ώρες, κατά προτίμηση κάτω από τον ήλιο. Έτσι τα μαλλιά σας και θα ανοίξουν και θα ενυδατωθούν σε βάθος. Win win!

Λεμόνια
Άλλοι το πρωί τα στύβουν σε χυμό, εσείς θα τα στύψετε στα μαλλιά σας. Αναμείξτε το χυμό δύο λεμονιών με το ¼ της ποσότητάς τους σε νερό, ψεκάστε τα μαλλιά σας και καθίστε στον ήλιο.

Ήλιος
Όπως θα καταλάβατε από τα παραπάνω, ο κοινός παρονομαστής όλων των τρόπων είναι ο ήλιος. Ακόμα και χωρίς να βάλετε τίποτα, αν τα μαλλιά σας είναι ανοιχτόχρωμα, θα ανοίξουν κι άλλο.

Πηγή: instyle.gr
Close