5+1Εντυπωσιακά κουρέματα για Σγουρομάλλες!

Πολλοί νομίζουν ότι τα φυσικά σγουρά μαλλιά δεν χρειάζονται κάποια ιδιαίτερη περιποίηση. Παρόλα αυτά, για να είναι υγιή τα μαλλιά, δε πρέπει να τα αφήνουμε στη μοίρα τους. Στο άρθρο αυτό, θα βρεις 6 εντυπωσιακά κουρέματα για σγουρομάλλες! Τα συγκεκριμένα καθημερινά χτενίσματα θα σου δώσουν ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό στυλ.

Κουρέματα για σγουρά μαλλιά!

5+1Εντυπωσιακά κουρέματα για Σγουρομάλλες!

Τα μακριά μαλλιά ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες! Αποτελούν μία νεανική εμφάνιση που κάθε γυναίκα θέλει να έχει. Ωστόσο, πρέπει πάντα να τα περιποιούμαστε. Επιπλέον, ο χαλαρός κυματισμός των μαλλιών δίνει όγκο και τα μαλλιά φαίνονται πιο υγιή και λαμπερά.

Δείτε ακόμα: 27+1 vintage χτενίσματα για εκπληκτικές ρετρό εμφανίσεις

Μακριά με Αφέλειες

5+1Εντυπωσιακά κουρέματα για Σγουρομάλλες!

Είναι ένα χτένισμα, το οποίο ταιριάζει κυρίως σε οβάλ πρόσωπα. Οι αφέλειες γλυκαίνουν το πρόσωπο και δημιουργούν ένα ιδιαίτερο στυλ. Θα σου πρότεινα να τις δοκιμάσεις, γιατί είναι μια αλλαγή που θα σε ξαφνιάσει θετικά.

Μακριά μέχρι τον ώμο

5+1Εντυπωσιακά κουρέματα για Σγουρομάλλες!

Τα σγουρά μαλλιά που είναι μέχρι τον ώμο είναι τα καλύτερα! Μπορούν να σου δώσουν μία κομψή, σοβαρή και στιλάτη εμφάνιση. Εκτός αυτού, τα μαλλιά σε αυτό το μήκος, μπορείς να τα φροντίζεις με μεγαλύτερη ευκολία. Η τρίχα είναι πιο υγιής στο συγκεκριμένο μήκος, παρά στα πολύ μακριά μαλλιά. Είναι ένα κλασσικό κούρεμα που ταιριάζει σε όλα τα είδη προσώπων.

Δείτε ακόμα: Εντυπωσιακά χτενίσματα μισά πάνω μισά κάτω για μακριά μαλλιά και όχι μόνο…

Κοντό σγουρό μαλλί

5+1Εντυπωσιακά κουρέματα για Σγουρομάλλες!

Το κοντό μαλλί έχει έρθει ξανά στη μόδα. Είναι μία επιλογή που κάνουν λίγες γυναίκες. Ωστόσο, το συγκεκριμένο κούρεμα δίνει ένα μοναδικό στυλ! Ταιριάζει περισσότερο στα πρόσωπα που έχουν έντονες γωνίες. Το χτένισμα αυτό, δίνει την εντύπωση μιας δυναμικής και ανεξάρτητης γυναίκας, η οποία, ταυτόχρονα, είναι πολύ ελκυστική. Είναι μία επιλογή που δε πρέπει να διστάσεις να κάνεις.

Κυματιστά καρέ

5+1Εντυπωσιακά κουρέματα για Σγουρομάλλες!

Τα κούρεμα αυτό είναι ιδανικό για όσες έχουν χαμηλές μπούκλες ή κυματιστά μαλλιά. Επίσης, το καρέ δίνει ένα ιδιαίτερο και σοβαρό στυλ. Είναι το κατάλληλο χτένισμα για γυναίκες με άποψη!

Corkscrew Curls

5+1Εντυπωσιακά κουρέματα για Σγουρομάλλες!

Το κούρεμα αυτό ταιριάζει απίστευτα σε ωοειδή πρόσωπα! Είναι ένα πολύ νεανικό και κομψό χτένισμα! Οι μπούκλες θα σού προσφέρουν όγκο και θα φαίνεσαι πάντα καλοχτενισμένη!

Όλα τα παραπάνω κουρέματα είναι μόνο ορισμένες ιδέες για καινούργιες αλλαγές. Οι κομψές, αυτές, αλλαγές θα κάνουν τα μαλλιά σου πιο υγιή, λαμπερά και δυνατά. Επιπλέον, θα αλλάξουν το πρόσωπο και την εμφάνισή σου, κι ως αποτέλεσμα, θα τονωθεί η αυτοπεποίθησή σου. Μη φοβάσαι,λοιπόν, να επισκεφτείς το κομμωτήριο! Τόλμησέ το!

Πηγή: ediva
Close