7 εύκολα κόλπα για να διορθώσεις τα λάθη του shelf tan!

Aποφασίσατε να απομακρύνετε τη θαμπή όψη του δέρματος σας που σας ακολουθεί από το χειμώνα;Οπότε βγάλετε το σπρέι μαυρίσματος σας προκειμένου να καταλήξετε”μια χρυσή θεά”. Παρά το γεγονός οτι κάνατε το καλύτερο που μπορούσατε, καταλήξατε να μοιάζετε σαν τα oompa loompa (#WomenIRL). Εμείς προκειμένου να σας βοηθήσουμε ρωτήσαμε μια ειδικό για την επιδερμίδα, για το πως να διορθώσετε τα πιο κοινά λάθη μαυρίσματος σας, ώστε να λάμπετε και να φαίνεται.
1. Είσαι πολύ μελαψή

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, μια γρήγορη βουτιά στην πισίνα είναι οτι χρειάζεστε, δεδομένου ότι το χλώριο στο νερό θα σας βοηθήσει να ελαφρύνετε τη δραματική απόχρωση σας. Δεν έχετε χρόνο (ή πισίνα); Κάνετε ένα ντους και μια απαλή απολέπιση με ένα scrub σώματος. Ενισχύστε τα αποτελέσματα βάζοντας στο σώμα σας λάδι-baby oil, καρύδας ή αμυγδάλου- κάνοντας το 10 λεπτά πριν από το ντους. Το λάδι μαλακώνει το δέρμα, καθιστώντας το πιο εύπλαστο για απολέπιση.

 

2. Δείχνεις πορτοκαλί

Όπως η τελειοποίηση μιας συνταγής, έτσι και η τέχνη του μαυρίσματος δεν είναι απλό πράγμα αλλά θέλει εξάσκηση. Μια γρήγορη λύση, η σκόνη του bronzer βοηθάει να κατεβάσετε τόνο το πορτοκαλί . Την επόμενη φορά, εφάρμοστε μια σκόνη bronzer σε μια μικρή περιοχή του δέρματος σας για να δείτε αν θέλετε αυτά τα αποτελέσματα πριν από τη χρήση του στο υπόλοιπο της επιδερμίδα σας. Αν φαίνεστε πορτοκαλί, τότε  χρησιμοποιείτε το λάθος τύπο. Κάθε ένα περιέχει ένα διαφορετικό ποσό DHA (διυδροξυακετόνη), μια άχρωμη ζάχαρη που αλληλεπιδρά με τα νεκρά κύτταρα του δέρματος στην εξωτερική στιβάδα της επιδερμίδας και αλλάζει τον τόνο του δέρματος σας. Με όλες τις προσφορές στην αγορά, θα βρείτε το πιο κατάλληλο για το δέρμα σας τόνο-αυτό θα πάρει μόλις μερικές δοκιμές και κάποια λαθάκια μέχρι να βρείτε το κατάλληλο για την επιδερμίδα σας.

3. Έχεις ραγάδες

Μπες στο ντους και κάνε  απολέπιση με ένα σαπούνι σώματος, το οποίο περιέχει λεπτότερη επιφάνεια από ένα παραδοσιακό απολεπικό σώματος. Τα μικροσκοπικά σφαιρίδια δεν θα σχίσουν ή θα αφαιρέσουν το δέρμα, αλλά θα βοηθήσουν και στην εξισορρόπηση του χρώματος. Ψάξτε για συνταγές με πλιγούρι βρώμης και όχι για scrub με ζάχαρη. Μόλις το δέρμα γίνει ξηρό, εφαρμόστε ένα υγρό bronzer (αραιώστε με τη τακτική της λοσιόν του σώματος σας, αν είναι πολύ σκούρο) για να βοηθήσετε στην κάλυψη ή την ανάμιξη του χρώματος των ραγάδων.

4. Τα χέρια σου δεν ταιριάζουν με το χρώμα του σώματος σου

Αν τα χέρια σας είναι πιο σκούρα από το υπόλοιπο σώμα σας, δοκιμάστε αυτό το φτιάχτο-μόνος-σου λευκαντικό: Αναμείξτε ένα κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ με μισό κουταλάκι του γλυκού νερού και δύο κουταλάκια του γλυκού χυμό λεμονιού μέχρι να δημιουργηθεί ένας χυλός. Τρίψτε το επάνω στα χέρια σας για περίπου τρία λεπτά, και στη συνέχεια, αφαιρέστε το με μια ζεστή πετσέτα. Επαναλάβετε αν χρειαστεί. Αν τα χέρια σας είναι πάρα πολύ σκούρα τρίψτε με τακτική τη λοσιόν σώματος στους καρπούς σας για να βοηθήσετε έτσι σκούρο δέρμα σας ώστε να γίνει πιο ανοιχτόχρωμο.

Δείτε ακόμη:Θέλεις δέρμα αλαβάστρινο σαν πορσελάνη; Δες αυτό το Γιαπωνέζικο τρικ ομορφιάς.(Συνταγή)

5. Δεν φτάνεις την πλάτη σου

Ψάξτε για ένα σπρέι μαυρίσματος με ένα εφαρμοστό ακροφύσιο 360 μοιρών, ώστε να μπορείτε να το γυρίσετε ανάποδα. Δεν μπορείτε να τα καταφέρετε; Βάλτε έναν φίλο ή το σύντροφο σας. Μια άλλη επιλογή είναι: να αγοράσετε ένα απλικατέρ  για τη πλάτη, ή αν δεν έχετε χρήματα για χάσιμο μπορείτε να κάνετε αυτήν την έκδοση στο σπίτι. Συνδέστε ένα γάντι απλικατέρ  σε μια βούρτσα σώματος με ένα λαστιχάκι ή με ένα λαστιχάκι για τα μαλλιά, ώστε να μπορείτε να στοχεύσετε και να φθάσετε στις δύσκολες περιοχές.

6. Τα γόνατά σας, οι αγκώνες, και οι αστράγαλοι σας φαίνονται αποχρωματισμένα.

Κάντε απολέπιση ή βάλτε ένα αποτριχωτικό (κρέμα αφαίρεσης τρίχας) και αφήστε το στο δέρμα σας για το ήμισυ του χρόνου, όπως συνιστάται σύμφωνα με τις οδηγίες. Κάνετε μια δοκιμή πρώτα για να βεβαιωθείτε ότι το δέρμα σας δεν είναι ευαίσθητο.

7. Το χρώμα σας δεν είναι ομοιόμορφο

Όταν έχετε κάνει μαύρισμα, κάντε ελαφριά απολέπιση κάθε δύο με τρεις ημέρες, επικεντρώνοντας τη προσοχή σας στο λαιμό, τα χέρια, και σε οποιαδήποτε άλλα δύσκολα σημεία που δεν έχουν την τάση να ξεθωριάζουν με ωραίο τρόπο. Κάτι τέτοιο θα σας βοηθήσει ώστε το μαύρισμα σας να ξεθωριάζει ομοιόμορφα.

Δείτε ακόμη:Απλώνοντας τη Βάση ΕΤΣΙ, θα καταφέρετε να πετύχετε την τέλεια όψη στο δερμά σας

 

 

Δείτε ακόμη:Πώς να λευκάνετε το σκούρο δέρμα στην ηβική περιοχή και στα πόδια

 

Close