Εύκολοι τρόποι για να ξεφορτωθούμε τους μαύρους κύκλους χωρίς Concealer

Οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια δίνουν την εντύπωση ότι έχετε να κοιμηθείτε ημέρες και η κούραση σας έχει καταβάλει.Πόσες  φορές δεν έχετε αναρωτηθεί για το πώς μπορείτε να απαλλαγείτε από τους «μαύρους κύκλους» γύρω από τα μάτια σας;Υπάρχει λύση να απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους χρησιμοποιώντας φυσικά υλικά που υπάρχουν σε όλα τα σπίτια!

Φακελάκια τσαγιού

Young woman tea bag therapy for tired or puffy eyes

 

Βάλτε δύο χρησιμοποιημένα σακουλάκια τσαγιού στην κατάψυξη για περίπου τρία λεπτά και στη συνέχεια εφαρμόστε ως κομπρέσα στα μάτια σας για δέκα-προς-δεκαπέντε λεπτά. Ξεπλύνετε μετά την χρήση.

Κρύα κουτάλια

mayroi kykloi

Βάλτε ένα κουτάλι στο ψυγείο για περίπου πέντε λεπτά , απαλά συνέχεια  τρίψτε κάτω από τα μάτια σας . Το δροσερό ασήμι θα βοηθήσει να μειωθεί η διόγκωση και θα βοηθήσει να απαλλαγούμε από τους μαύρους κύκλους .

Πατάτες

use-potato-for-dark-circle

Αυτό ακούγεται παράξενο, αλλά  οι πατάτες περιέχουν φυσικά συστατικά λεύκανσης και μπορούν να βοηθήσουν στην εξάλειψη των μαύρων κύκλων σας χωρίς ερεθισμούς . . Τρίψτε δύο πατάτες για να πάρετε το χυμό τους και στη συνέχεια ποτίστε ένα κομμάτι βαμβάκι με αυτόν. Τοποθετήστε το πάνω σε κλειστά μάτια και αφήστε το να καθίσει για περίπου δέκα λεπτά . Ξεβγάλτε και επαναλάβετε μία φορά την ημέρα για μερικές εβδομάδες.

Λεμόνι

cong-dung-lam-dep-tu-nuoc-cot-chanh-2

Όπως οι πατάτες, έτσι και τα λεμόνια περιέχουν επίσης φυσικές ιδιότητες λεύκανσης. Η βιταμίνη C στα λεμόνια μπορεί  να βοηθήσει στη μείωση της φλεγμονής . Απλά βουτιά ένα κομμάτι βαμβάκι σε κάποιο φρέσκο ​​χυμό λεμονιού , αφήστε το στην πληγείσα περιοχή για περίπου δεκαπέντε λεπτά και ξεπλύνετε με καθαρό νερό .

Αμυγδαλέλαιο

Almond oil in glass bottle and almonds

Αμυγδαλέλαιο  ενυδατώνει την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια σας εξαφανίζει τους μαύρους κύκλους . Κάντε μασάζ μερικά λεπτά γύρω από τα μάτια σας το βράδυ πριν πάτε για ύπνο , αφήστε το όλη νύχτα και ξεπλύνετε με κρύο νερό το πρωί.

Αγγούρι

Portrait of mixed race woman holding cucumber slice to eye over white background

Φαίνεται όπως κάθε κλισέ εικόνα ενός  spa όπου μια γυναίκα είναι ξαπλωμένη με μερικές φέτες αγγουριού πάνω από τα μάτια της , αλλά όπως αποδεικνύεται, υπάρχει λόγος για αυτό. Το αγγούρι είναι ένα εξαιρετικό φυσικό στυπτικό , οπότε το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κόψετε ένα αγγούρι σε χοντρές φέτες, να το βάλετε  στο ψυγείο σας για μισή ώρα και στη συνέχεια να το τοποθετήσετε  στα μάτια σας για τουλάχιστον δέκα λεπτά .

Εάν οι μαύροι κύκλοι επιμένουν καλό θα ήταν να επισκεφτείτε έναν αλλεργιολόγο καθώς μπορεί να οφείλονται σε εποχιακές ή διατροφικές αλλεργίες.

Για περισσότερα tips ομορφιάς πατήστε εδώ

Close