Αυτή η μάσκα προσώπου εξαφανίζει τις ρυτίδες και κάνει το δέρμα λαμπερό!

Το πρόσωπο είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα μέρη του σώματος  μας και πλήττεται περισσότερο από το πέρασμα των χρόνων. Και όσο γερνάμε, τόσο περισσότερο αρχίζουμε να παρατηρούμε ρυτίδες και κηλίδες στο πρόσωπό μας.

Για την καταπολέμηση αυτών των δεινών, πολλές γυναίκες καταφεύγουν σε δαπανηρές και αναποτελεσματικές χειρουργικές επεμβάσεις και διαδικασίες. Ωστόσο, έχουμε φυσικές θεραπείες που είναι πολύ φθηνότερες και μπορούν να μας προσφέρουν καλύτερα αποτελέσματα. Σε αυτό το άρθρο πρόκειται να σας δείξουμε 3 καταπληκτικές μάσκες προσώπου που μπορούν να εξαλείψουν τις ρυτίδες και τις κηλίδες από το πρόσωπό σας σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Δείτε ακόμη: Η μάσκα προσώπου που κάνει θαύματα! Καθαρίστε το πρόσωπο σας και κάντε το να λάμψει μέσα σε 15 λεπτά!

1.) Μάσκα με ασπιρίνη και λεμόνι 

Όλοι γνωρίζουμε ότι η ασπιρίνη αποτελείται κυρίως από σαλικυλικό οξύ. Η ένωση αυτή έχει την ικανότητα να διεισδύει στους πόρους του δέρματος και να εξαλείφει τα νεκρά κύτταρα. Από την άλλη πλευρά, είναι πλούσια σε αντιφλεγμονώδη που μειώνουν την διόγκωση και την ερυθρότητα που προκαλούνται από την ακμή. Επίσης, ο χυμός λεμονιού είναι πλούσιος σε βιταμίνη C και οξέα φρούτων. Έτσι, όταν το συνδυάζουμε με ασπιρίνη μπορούμε να επιτύχουμε εκπληκτικά αποτελέσματα.

Τι θα χρειαστείτε:

  • Ασπιρίνες (3 κάψουλες).
  • Χυμό λεμονιού (3 κουταλιές της σούπας ).

Παρασκευή:

Κατ ‘αρχάς, θα πρέπει να συντρίψετε 3 κάψουλες ασπιρίνης πολύ καλά. Μετά πρέπει να βάλετε τη σκόνη σε ένα μπολ και να την ανακατέψτε με το χυμό λεμονιού καλά μέχρι να έχετε μια μαλακή πάστα .

Πως να το χρησιμοποιήσετε:

Απλώστε τη μάσκα στο πρόσωπό σας, αφήστε τη να δράσει για περίπου 10 λεπτά, και μετά από αυτό θα πρέπει να ξεπλύνετε το πρόσωπό μας με ζεστό νερό.

Δείτε ακόμη: Φτιάξε αντιγηραντική μάσκα προσώπου με εφέ – μπότοξ

Το πρόσωπο είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα μέρη του σώματος μας και πλήττεται περισσότερο από το πέρασμα των χρόνων

2.) Μάσκα με ασπιρίνι και γιαούρτι με μέλι 

Το γιαούρτι περιέχει υψηλές ποσότητες καλίου, πρωτεΐνες και ασβέστιο. Γι ‘αυτό είναι πολύ καλό για τη θεραπεία του προσώπου. Επιπλέον, περιέχει πολύ λίγες θερμίδες και έχει πολλά μέταλλα και βιταμίνες που είναι απαραίτητα για την υγεία μας.

Τι θα χρειαστείτε:

  • Ασπιρίνη (5 κάψουλες).
  • Γιαούρτι (1 κουταλιά της σούπας).
  • Μέλι (½ κουταλιά της σούπας).

Προετοιμασία και χρήση:

Πρώτον, πρέπει να συντρίψετε τις ασπιρίνες καλά και τότε θα πρέπει να τις βάλετε σε ένα μπολ μαζί με το γιαούρτι και το μέλι και να τις ανακατέψετε καλά μέχρι να έχετε μια ομαλή πάστα .Πριν την εφαρμογή αυτής της μάσκας πρέπει να βάλετε ένα καθαρό πανί, βρεγμένο με χλιαρό νερό στο πρόσωπό σας, προκειμένου να ανοίξει τους πόρους και να απορροφηθεί η μάσκα πιο αποτελεσματικά. Μετά θα πρέπει να στεγνώσετε το πρόσωπο σας, να απλώσετε τη μάσκα και να την αφήσετε  να δράσει για περίπου 30 λεπτά. Ξεπλύνετε έπειτα το πρόσωπό σας με ζεστό νερό.

Δείτε ακόμη: Μασκά με κρέμα γάλακτος για super λαμπερο πρόσωπο

3.) Mάσκα απολέπισης

Τι θα χρειαστείτε:

  • Ασπιρίνες (3 κάψουλες).
  • Ζεστό νερό (3 κουταλιές της σούπας ).

Προετοιμασία και χρήση:

Κατ ‘αρχάς, θα πρέπει να συνθλίψετε την ασπιρίνη σε ένα μπολ με 3 κουταλιές ζεστό νερό. Στη συνέχεια, θα πρέπει να αναμείξετε τα συστατικά δημιουργώντας μια ομαλή πάστα . Τώρα, θα πρέπει να εφαρμόσετε αυτήν την πάστα στο πρόσωπό σας και να την αφήσετε να δράσει για 10 λεπτά. Τέλος, θα πρέπει να αφαιρέσετε τη μάσκα με άφθονο καθαρό νερό.

Χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε από αυτές τις μάσκες όσες φορές θέλετε και για όσο χρονικό διάστημα θέλετε, θα έχετε εκπληκτικά αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα, και θα εκπλαγείτε!

keepyourbody.com

Close