Με αυτό το απλό κόλπο θα δεις αν σου πάνε τα κοντά μαλλιά

Τουλάχιστον μία φορά στη ζωή μας, η κάθε γυναίκα έχει αναρωτηθεί, “Θα μου πήγαιναν τα κοντά μαλλιά;” Ωστόσο, πολλές γυναίκες φοβούνται να το τολμήσουν και να κόψουν τις μακριές μπούκλες τους, καθώς αν κάνουν λάθος κούρεμα και δεν τους πάει πρέπει να περιμένουν μήνες μέχρι να μεγαλώνουν τα μαλλιά τους και να έχουν πάλι ένα αξιοπρεπές μήκος.

Σήμερα εμείς πρόκειται να μοιραστούμε μαζί σας ένα δαιμόνιο απλό τέχνασμα που θα σας βοηθήσει να καταλάβετε αν τα κοντά μαλλιά θα φαίνονται ωραία πάνω σας.

Δείτε ακόμη: Eclipting, η νέα μόδα στα μαλλιά, που κάνει θραύση!

Η μαγική μέθοδος, που ονομάζεται ο “κανόνας  5.57 εκατοστά (2.25 ιντσών), ανακαλύφθηκε από τον John Frieda , το θρυλικό Άγγλο στυλίστα και ιδρυτή του δικό του εμπορικού σήματος  προϊόντων περιποίησης μαλλιών με το ίδιο όνομα. Σύμφωνα με τον ίδιο, ένας χάρακας και ένα μολύβι είναι όλα όσα χρειάζεστε για να προσδιοριστεί αν ένα κοντό κούρεμα θα κολακεύει το μοναδικό σχήμα του προσώπου σας.

Δείτε τι πρέπει να κάνετε:

kolpo-gia-konta-mallia1_

Τοποθετήστε ένα μολύβι κάτω από το πηγούνι σας σε οριζόντια θέση, στη συνέχεια, τοποθετήστε ένα χάρακα κάτω από το αυτί σας κατακόρυφα. Θα πρέπει να κάνει μια γωνία 90 °.

Ωστόσο, πολλές γυναίκες φοβούνται να το τολμήσουν και να κόψουν τις μακριές μπούκλες τους, καθώς αν κάνουν λάθος κούρεμα και δεν τους πάει πρέπει να περιμένουν μήνες μέχρι να μεγαλώνουν τα μαλλιά τους

Δείτε ακόμη: Κανέι την ασπιρίνη σκόνη και τη βάζει στα μαλλία ο λόγος; Τέλειος!

Μετρήστε την απόσταση από το κάτω μέρος του λοβού του αυτιού σας στο σημείο όπου το μολύβι και ο χάρακας θα τέμνονται. Εάν αυτό το ύψος είναι μικρότερο από  , τότε το πρόσωπό σας είναι κατάλληλο για κοντά μαλλιά. Αν είναι μεγαλύτερο από 5.57 εκατοστά (2.25 ίντσες), τότε μακριά μαλλιά θα είναι  πιο κολακευτική επιλογή για εσάς.

Δείτε πως λειτουργει αυτό το τέχνασμα στα πρόσωπα της Michelle Williams και της Liv Tyler

kolpo-gia-konta-mallia2_                                                                                                   photos credit:eastnews/eastnews

Τα κοντά μαλλιά ταιριάζουν στο πρόσωπό της Michelle τέλεια, ενώ η Liv μοιάζει πανέμορφη με μακριά μαλλιά. “όλα έχουν σχέση με τις γωνίες,” λέει ο John Frieda.

Δείτε ακόμη: 10 φανταστικά κόλπα για να ξυπνάτε κάθε πρωί με τέλεια μαλλιά

Οι στυλίστες λένε οτι η μέθοδος αυτή είναι αξιόπιστη και ακριβής. Έτσι, αν σκέφτεστε να κοντύνετε τα μαλλιά σας, ένας χάρακα και ένα μολύβι είναι αρκετά για  να μετρήσετε αναλογίες πρόσωπό σας. Ή απλά αγνοήστε όλους τους κανόνες και να κάνετε ό, τι σε κάνει ευτυχισμένες!

Πηγή: brightside.me
Close