Αυτό είναι το  κούρεμα που ταιριάζει σε γυναίκες που έχουν περάσει τα 40!

Είναι ένα στυλ μαλλιών που μπορεί να κουρευτεί με αμέτρητους και διαφορετικούς τρόπους.

Από το κουρασμένο, ξεθωριασμένο χρώμα των μαλλιών μέχρι τα βαρετά, αδιέξοδα κουρέματα, υπάρχουν διάφοροι ενδιάμεσοι και πολύ ενδιαφέροντες τρόποι που μπορούν να κάνουν τα μαλλιά σας να «μιλήσουν». Ειδικά φέτος που το μήκος των μαλλιών έχει πάει περίπατο και τη θέση του έχει πάρει το «κοφτερό« καρέ -καμία σχέση με το γλυκανάλατο καρέ της Αμελί.

Αυτό είναι το κούρεμα που ταιριάζει σε γυναίκες που έχουν περάσει τα 40!

Δείτε επίσης Μακιγιάζ Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019: Οι κορυφαίες τάσεις για την σεζόν

Τα bob μαλλιά έχουν ένα συγκλονιστικό εφέ: γυρίζουν πίσω το χρόνο ανανεώνοντας την εικόνα σας με ένα πολύ σύγχρονο τρόπο. Το στυλ bob είναι επιλογή πολλών γυναικών του Παρισιού και αυτό δεν είναι τυχαίο. Είναι ένα στυλ μαλλιών που μπορεί να κουρευτεί με αμέτρητους και διαφορετικούς τρόπους. Υπάρχει, φυσικά, το κλασικό, μέχρι το πηγούνι, αλλά και πιο σύγχρονες παραλλαγές, όπως το lob, γνωστό και ως ελαφρώς μακρύτερο, το wob, δηλαδή ένα κυματιστό bob με μια χαλαρή, μποέμ αίσθηση.

Αυτό είναι το κούρεμα που ταιριάζει σε γυναίκες που έχουν περάσει τα 40!

Το χρώμα είναι καθαρά θέμα προσωπικής επιλογής: Το τεράστιο ξανθό φάσμα, από τις πιο ανοιχτές αποχρώσεις μέχρι τις πιο σκούρες, με πιο cool «σκιές», είναι σίγουρα μια παλέτα που του ταιριάζει. Προσθέτει ελαφρότητα στην εικόνα και φωτίζει τον τόνο του δέρματος, προσθέτωντας ζεστασιά και καθιστώντας το δέρμα πιο υγιές και λαμπερό. Voila!

Δείτε επίσης 24+1 εντυπωσιακές προτάσεις για ξανθό όμπρε στα μαλλιά

Αυτό είναι το κούρεμα που ταιριάζει σε γυναίκες που έχουν περάσει τα 40!

Δείτε ένα εμπνευστικό βίντεο:

Πηγή: womantoc.gr
Close