Αυτό είναι το απόλυτο φόρεμα του φετινού καλοκαιριού!

Η αλήθεια είναι ότι κάθε καλοκαίρι αγοράζουμε κάποια φορέματα για να ντύσουμε τις μέρες μας και τις νύχτες μας και ενδεχομένως την επόμενη χρονιά να μην είναι στη μόδα και να μείνουν στην άκρη. Με το συγκεκριμένο φόρεμα, όμως, δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Γιατί το slip dress από σατέν ύφασμα είναι all time classic.

Φέτος κάνει θραύση σε μίντι ύψος και σε διάφορα χρώματα. Επίσης, μπορεί να συνδυαστεί άνετα με T-Shirt από μέσα ή μία κομψή ζώνη από πάνω και να αλλάξει εντελώς την εικόνα του, δημιουργώντας νέα outfit με βάση το ίδιο φόρεμα.

Ο πιο δυνατός συνδυασμός παπουτσιών είναι τα sneakers, γιατί κάνουν την εικόνα του εντελώς 2019. Εννοείται ότι ταιριάζουν φανταστικά και τα πέδιλα, αλλά ίσως δεν είναι τόσο «αναπάντεχο» το τελικό αποτέλεσμα του λουκ.

Αυτό είναι το απόλυτο φόρεμα του φετινού καλοκαιριού! Αυτό είναι το απόλυτο φόρεμα του φετινού καλοκαιριού! Αυτό είναι το απόλυτο φόρεμα του φετινού καλοκαιριού! Αυτό είναι το απόλυτο φόρεμα του φετινού καλοκαιριού! Αυτό είναι το απόλυτο φόρεμα του φετινού καλοκαιριού!

Πηγή: womantoc.gr
Close