Αυτό είναι το νέο hot χρώμα στα μαλλιά και λέγεται Merlot

Οι τάσεις στο χρώμα των μαλλιών φέτος δεν μας έχουν απογοητεύσει αφού χαρακτηρίζονται από ποικιλομορφία στις επιλογές και σαγηνευτικά χρώματα που κολακεύουν όλες τις αποχρώσεις της επιδερμίδας. Ακόμη, οι αποχρώσεις που προτείνονται από τις τάσεις μπορούν να συμβαδίσουν με κάθε ηλικία και διάθεση.

Δείτε ακόμα: Έχετε κοντά μαλλιά; Δείτε υπέροχες ιδέες για χαμηλή αλογοουρά, για κάθε περίσταση!

Τελευταία, άρχισε να εμφανίζεται μια νέα τάσηστο Instagram όσον αφορά στο χρώμα των μαλλιών η οποία μας θυμίζει πολύ το αγαπημένο μας κρασί. Όπως καταλάβατε πρόκειται για τις μπορντό αποχρώσεις στα μαλλιά οι οποίες μιμούνται την απόχρωση ενός καλού βαθυκόκκινου κρασιού.

Δείτε ακόμα: Εντυπωσιακά χτενίσματα μισά πάνω μισά κάτω για μακριά μαλλιά και όχι μόνο

Βέβαια, αυτή η απόχρωση είναι αρκετά δύσκολη μέχρι να επιτευχθεί και το αποτέλεσμα διαφέρει ανά περίσταση με βάση αρκετούς παράγοντες όπως για παράδειγμα αν τα μαλλιά είναι ανοιχτόχρωμα ή αν έχουν υποστεί ξάνοιγμα. Ακόμη, θα πρέπει να επαναδιαμορφώσετε τη ρουτίνα περιποίησής σας και να προσθέσετε στα προϊόντα μαλλιών σας και αυτά που προστατεύουν το χρώμα. Επίσης, θα πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά εκτός του ότι ξεβάφει εύκολα με τα λουσίματα, είναι δύσκολο να το αποχωριστείτε εντελώς όταν αποφασίσετε να περάσετε σε διαφορετική απόχρωση. Επιπλέον, για να συνεχίσει να δείχνει classy και “ζωντανό” το νέο hair look σας θα πρέπει να ανανεώνεται περίπου κάθε 6 εβδομάδες. Όμως αυτή η σαγηνευτική απόχρωση αξίζει κάθε κόπο αν θέλετε να μπείτε και εσείς στο club των #winehair.

Δείτε ακόμα: 27+1 vintage χτενίσματα για εκπληκτικές ρετρό εμφανίσεις

Δείτε παρακάτω μερικά από τα πιο εντυπωσιακά looks που εντοπίσαμε στο Instagram

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beauty Launchpad (@beautylaunchpad) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beauty Launchpad (@beautylaunchpad) on

Πηγή: marieclaire
Close