Αυτό το χρώμα μαλλιών έχει σπάσει τα ρεκόρ αναζητήσεων στο Pinterest! (εικόνα)

Συνήθως όταν σκέφτεσαι να αλλάξεις χρώμα μαλλιών το χειμώνα, προσανατολίζεσαι προς πιο ζεστούς τόνους του ξανθού και του καστανού. Οι χρήστες του Pinterest όμως φαίνεται να έχουν άλλη γνώμη, αφού εκτόξευσαν τις αναζητήσεις σε ένα τελείως αναπάντεχο χρώμα.

Πιο συγκεκριμένα, φέτος το χειμώνα, οι αναζητήσεις για ξανθά μαλλιά πλατίνα έχουν αυξηθεί κατά 216%! Οι φανατικοί του Pinterest μάλιστα φαίνεται να ενδαιφέρονται συγκεκριμένα για μαλλιά πλατίνα (ashy platinum blonde) με σκούρες ρίζες αλά Kim Kardashian (όποτε αποφασίζει να είναι ξανθιά!). Αυτό το hair trend έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το Hollywood με celebrities, όπως η Ashley Benson, η Emily Clarke, η Jasmine Sanders και η Rita Ora να το έχουν υιοθετήσει με τεράστια επιτυχία στο παρελθόν.

Οι τελευταίες celebrities που αποφάσισαν να πάρουν το ρίσκο και να τολμήσουν να κάνουν τα μαλλιά τους τόσο ανοιχτό ξανθό ήταν η νέα μανούλα Hilary Duff και η Khloe Kardashian, η οποία σόκαρε τους πάντες πριν μερικές μέρες με τη μεγάλη αλλαγή που έκανε.

Μπορεί η συγκεκριμένη απόχρωση να είναι ιδανική για τις πολύ ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες, ωστόσο λίγες είναι οι γυναίκες που καταφέρνουν να δείχνουν κομψές με αυτή. Εάν δεν στοχεύεις σε ένα high-fashion look ή εάν δεν έχεις τον απαιτούμενο χρόνο ή όρεξη να φροντίζεις τα μαλλιά σου και να κάνεις συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο, θα σου προτείναμε να αποφύγεις τη συγκεκριμένη απόχρωση.

 

Πηγή: marieclaire.gr
Close