γυναικεία_αξεσουάρ_και_ρούχα_που_δεν_πρέπει_να_αγοράσετε_το_2021_

12 γυναικεία αξεσουάρ και ρούχα που δεν πρέπει να αγοράσετε το 2021!Υπάρχουν γυναικεία αξεσουάρ και ρούχα που μπορεί να βρίσκονται στις τάσεις, αλλά δεν πρέπει να τα αγοράσετε το 2021. Αυτά τα γυναικεία αξεσουάρ και ρούχα αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε για εσάς σήμερα.

Η αλήθεια είναι πως πολύ συχνά ακούμε ότι πολλοί και πολλές πέφτουν θύματα του υπερκαταναλωτισμού. Τώρα με την καραντίνα, το πολύ μέσα μας έχει οδηγήσει σε έναν φοβερό υπερκαταναλωτισμό. Αγοράζουμε διαρκώς γυναικεία αξεσουάρ και ρούχα που στην ουσία δεν χρειαζόμαστε.

Δείτε ακόμα Sweater vest: 15 ιδέες για μάλλινα γιλέκα

Ακριβά αξεσουάρ και ρούχα που δεν πρόκειται να χρειαστούμε ή θα τα φορέσουμε μόνο για λίγες μέρες και καταλήγουν να γεμίζουν τις ντουλάπες και να αδειάζουν τις τσέπες μας χωρίς λόγο. Συγκεντρώσαμε λοιπόν για εσάς τα 10 γυναικεία αξεσουάρ και ρούχα που δεν πρέπει να αγοράσετε το 2021. Διαβάστε παρακάτω: 

12 γυναικεία αξεσουάρ και ρούχα που δεν πρέπει να αγοράσετε το 2021:Ρούχα και αξεσουάρ που ανήκουν στην “γρήγορη μόδα” !

Υπάρχουν ρούχα και αξεσουάρ στην γυναικεία μόδα που έρχονται για λίγο, κάνουν ένα μεγάλο μπαμ και μετά από σύντομο χρονικό διάστημα δεν τα φοράει κανένας. Δυστυχώς πέφτουμε στην παγίδα με αποτέλεσμα μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα αυτά τα ρούχα και αξεσουάρ να μένουν και να αραχνιάζουν στις ντουλάπες μας.

Καλό θα ήταν προτού γοητευτούμε από κάτι, να περιμένουμε λίγο να περάσει ο καιρός προτού να το κάνουμε δικό μας, αν μας αρέσει να πηγαίνουμε με την μόδα, Αν πάλι αγοράζεις απλά αυτά που σου αρέσουν, τότε αυτή η κατηγορία δεν σου ταιριάζει. Μπορείτε να αγοράζετε ό,τι θέλετε και να το φοράτε ανεξαρτήτως μόδας.

12 γυναικεία αξεσουάρ και ρούχα_που δεν πρέπει να αγοράσετε το 2021_

12 γυναικεία αξεσουάρ και ρούχα που δεν πρέπει να αγοράσετε το 2021:Φινετσάτα φορέματα!

Τα φινετσάτα φορέματα που είναι αποκλειστικά για τις επίσημες εμφανίσεις μας μπορεί να ήταν χρήσιμα μέχρι τον περσινό Μάρτιο, όμως η καραντίνα και ο κορονοϊός μας έχουν κλείσει μέσα στο σπίτι. Δεν χρειάζεται λοιπόν να συνεχίζουμε να δίνουμε χρήματα για επίσημα φορέματα που δεν θα χρειαστεί να φορέσουμε το 2021.

Ακόμη και από την καραντίνα να βγούμε για ένα χρονικό διάστημα, δεν ξέρουμε πότε θα είναι το επόμενο lockdown. Και είμαστε σίγουροι ότι έχετε ήδη αρκετά σικ φορέματα στην ντουλάπα σας. Οπότε δεν χρειάζεται να ξοδεύετε κι άλλα χρήματα για καινούρια φορέματα.

επίσημα_φορέματα_που_δεν_πρέπει_να_φορέσουμε_το_2021_

12 γυναικεία αξεσουάρ και ρούχα που δεν πρέπει να αγοράσετε το 2021: Τα ψαράδικα καπέλα!

Ανεξάρτητα της καραντίνας, τα καπέλα είναι πάντα χρήσιμα αφού ο ήλιος στην Ελλάδα είναι επικίνδυνος τους καλοκαιρινούς μήνες. Παρόλα αυτά τα συγκεκριμένα καπέλα, ακόμη κι αν βρίσκονται στις τάσεις, οι στυλίστες μας προειδοποιούν να μην τα φορέσουμε!

Σύμφωνα με τους ίδιους, αυτά τα καπέλα δύσκολα συνδυάζονται και δεν ταιριάζουν στα περισσότερα κεφάλια. Οπότε καλό θα ήταν να προτιμήσετε κάποιο άλλο καπέλο για να προστατευθείτε από τον ήλιο.

ψαράδικα_γυναικεία_καπέλα_

12 γυναικεία αξεσουάρ και ρούχα που δεν πρέπει να αγοράσετε το 2021:Καπέλα με διακοσμητικά!

Τα καπέλα με χάντρες, γκλίτερ κι άλλα διακοσμητικά μπορεί να είναι της μόδας όμως το 2021 δε θα τα χρειαστούμε. Είναι πολύ φαντασμαγορικά καπέλα και δυστυχώς με την καραντίνα δε θα χρειαστεί να κάνουμε φαντασμαγορικές εμφανίσεις στο άμεσο μέλλον.

Επίσης, τα καπέλα με διακοσμητικά είναι φθηνά στο μάτι. Μπορείτε να πάρετε καπέλα με σχέδια και έντονα χρώματα, όμως τα διακοσμητικά κάνουν τα καπέλα μας να μοιάζουν φθηνά και το στιλ μας κατώτερο από όσο θα έπρεπε.

γυναικεία καπέλα_με_διακοσμητικά_

12 γυναικεία αξεσουάρ και ρούχα που δεν πρέπει να αγοράσετε το 2021:Ρούχα που δεν έχουν συγκεκριμένο στιλ

Πολλές φορές οι σχεδιαστές ρούχων επειδή είναι πολύ δημιουργικοί ή επειδή θέλουν να κάνουν την διαφορά, δημιουργούν ρούχα αναμειγνύοντας πολλά διαφορετικά στιλ και τάσεις. Έτσι, αυτά τα ρούχα ακόμη κι αν είναι στην μόδα, καταλήγεις να μην ξέρεις πότε είναι η σωστή στιγμή για να τα φορέσεις.

ρούχα_που_δεν_έχουν_συγκεκριμένο_στυλ_

12 γυναικεία αξεσουάρ και ρούχα που δεν πρέπει να αγοράσετε το 2021:Φθηνά jeans

Τα jeans είναι κλασικά ρούχα της ντουλάπας σας. Σας δίνουν το ελεύθερο να δημιουργήσετε πολλές και διαφορετικές εικόνες και είναι πολύ safe. Παρόλα αυτά τα φθηνά jeans δεν διαρκούν τόσο όσο τα πιο ακριβά και πολλές φορές δεν στρώνουν καλά πάνω σας.

Καλό θα ήταν λοιπόν να παίρνετε ένα ακριβό jean που θα κρατήσει για χρόνια από το να χρειάζεται να αγοράζετε κάθε τρεις και λίγο πολλά φθηνά jeans.

12 γυναικεία αξεσουάρ και ρούχα_ που δεν πρέπει να αγοράσετε το 2021_ φθηνά_γυναικεία jeans_

12 γυναικεία αξεσουάρ και ρούχα που δεν πρέπει να αγοράσετε το 2021:Συνθετικά πουλόβερ

Τα συνθετικά πουλόβερ ξεκινούν να φθείρονται εμφανώς από το πρώτο κιόλας πλύσιμο. Θα πρέπει λοιπόν το πουλόβερ σας να μην είναι συνθετικό αν θέλετε να κρατήσει στον χρόνο. Μην εντυπωσιάζεστε από τα σχέδια και τα χρώματα των συνθετικών πουλόβερ γιατί στην ουσία δίνετε…τσάμπα λεφτά.

συνθετικά_γυναικεία πουλόβερ_

12 γυναικεία αξεσουάρ και ρούχα που δεν πρέπει να αγοράσετε το 2021:Ρούχα με περίεργα και έντονα χρώματα

Μπορεί αυτά τα ρούχα το 2021 να είναι στις τάσεις όμως οι στυλίστες συμβουλεύουν ότι δεν πρέπει να δώσουμε πολλά χρήματα για τέτοια ρούχα. Δεν βρίσκουμε εύκολα να τα συνδυάσουμε και μπορεί ακόμη πιο εύκολα να φανούμε υπερβολικές.

12 γυναικεία αξεσουάρ και ρούχα_ που δεν πρέπει να αγοράσετε το 2021_ ρούχα_με_έντονα χρώματα_

12 γυναικεία αξεσουάρ και ρούχα που δεν πρέπει να αγοράσετε το 2021:Παπούτσια που είναι trendy αλλά καθόλου βολικά!

Πόσες φορές έχουμε πέσει στην παγίδα να αγοράσουμε παπούτσια που είναι της μόδας αλλά δεν είναι καθόλου βολικά στο περπάτημα; Αυτό σημαίνει ότι αυτά τα παπούτσια, μπορούμε να τα φοράμε μόνο σε πολύ επίσημες στιγμές και το 2021 κάτι τέτοιο δε θα το έχουμε.

Επίσης όσο επίσημο κι αν είναι ένα ζευγάρι παπούτσια αν δεν είναι άνετα στο περπάτημα είναι τσάμπα χρήματα. Γι’ αυτό και θα πρέπει να δίνετε λεφτά σε άνετα παπούτσια και όχι σε απλά μοδάτα παπούτσια.

άβολα παπούτσια_

12 γυναικεία αξεσουάρ και ρούχα που δεν πρέπει να αγοράσετε το 2021:Φόρμες

Υπήρξε ένας καιρός όπου οι φόρμες ήταν αγαπημένες ακόμη και για επίσημες εμφανίσεις. Πλέον όμως οι φόρμες είναι καθαρά για αθλητικές στιγμές και οι στυλίστες προειδοποιούν ότι οι φόρμες σε επίσημες εμφανίσεις είναι πολύ φθηνές. Επίσης δεν κολακεύουν τόσο το σώμα όσο ένα ταγιέρ ή ένα επίσημο παντελόνι.

γυναικείες_φόρμες_

12 γυναικεία αξεσουάρ και ρούχα που δεν πρέπει να αγοράσετε το 2021:Ρούχα σε neon αποχρώσεις

Αυτά τα ρούχα ήταν της μόδας πριν λίγα χρόνια – ειδικά το Καλοκαίρι – . Όμως όσο κι αν μας γοητεύουν πότε θα τα φορέσουμε; Εκτός από το ότι έχουμε καραντίνα και αυτά τα ρούχα μέσα στο σπίτι είναι υπερβολή, ακόμη κι αν λήξει η καραντίνα αυτά τα ρούχα είναι υπερβολικά και δεν μπορούμε να τα συνδυάσουμε εύκολα.

12 γυναικεία αξεσουάρ και ρούχα που δεν πρέπει να αγοράσετε το 2021_ γυναικεία_ρούχα_με neon χρώματα_

12 γυναικεία αξεσουάρ και ρούχα που δεν πρέπει να αγοράσετε το 2021:Λευκά παπούτσια (εκτός από τα sneakers)

Τα λευκά παπούτσια δεν σας κολακεύουν τόσο όσο νομίζατε. Το λευκό είναι ένα πολύ φωτεινό χρώμα με αποτέλεσμα να τονίζει πολύ τις φλέβες, τις γρατζουνιές κι άλλες ατέλειες των ποδιών σας. Επίσης λερώνονται και φθείρονται εύκολα.

Καλύτερα να παίρνετε μποτάκια που να συνδυάζουν το λευκό και ακόμη ένα χρώμα. Κι αυτά τα μποτάκια καλό θα ήταν να τα συνδυάζεται με παντελόνια.

γυναικείες_φόρμες_

Διαβάστε τα πάντα για την μόδα στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

All photos via: brightside.me

Close