Ανέμειξε αυτά τα 3 υλικά και τοποθέτησε το μείγμα στα μαλλιά της.. Μετά από 30 λεπτά αυτό που συνέβει θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό

Όλοι γνωρίζουμε ότι αν θέλουμε υγιή μαλλιά τότε αυτό που χρειαζόμαστε είναι η σωστή φροντίδα και το τακτικό κούρεμα. Ωστόσο, κάθε γυναίκα έχει έρθει στην δυσάρεστη θεση να κόψει περισσότερα μαλλιά από ό, τι είχε προγραμματίσει καθώς είχε προκαλέσει μεγάλη βλάβη σε αυτά.

Μια blogger η Babylon Kay βρήκε ένα πολύ γρηγορο τροπο για να μεγαλώνουν τα μαλλιά. Απλά ανέμειξε 3 υλικά και έφτιαξε μια υπέροχη σπιτική μάσκα!

Δείτε ακόμη: 9 φυσικοί τρόποι για να ισιώσετε τα μαλλιά σας χωρίς κόπο!

Θα χρειαστείτε:

  • 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα αλεσμένη (σε μορφή σκόνης) ή 2 κουταλιές της σούπας σκόνη μουστάρδας
  • 3 κουταλιές της σούπας κανέλα
  • Νερό (Το νερό χρειάζεται έτσι ώστε να μπορείτε να έχετε μια πάστα που μπορεί να εφαρμοστεί στα μαλλιά (περίπου πέντε κουταλιές της σούπας)

Ωστόσο, κάθε γυναίκα έχει έρθει στην δυσάρεστη θεση να κόψει περισσότερα μαλλιά από ό, τι είχε προγραμματίσει καθώς είχε προκαλέσει μεγάλη βλάβη σε αυτά.

Δείτε ακόμη: Το Φυσικό Συστατικό που Επιδιορθώνει τις Κατεστραμμένες Άκρες στα Μαλλιά!

Αναμείξτε όλα τα υλικά μαζί και στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε μια βούρτσα για να εφαρμόσετε το μείγμα στις ρίζες των μαλλιών. Κατόπιν βάλτε μια νάιλον σακούλα και αφήστε τη για 10 έως 30 λεπτά, και στη συνέχεια ξεπλύνετε τα μαλλιά σας με σαμπουάν. Θα σας εκπλήξει το πόσο πολύ τα μαλλιά σας θα έχουν μεγαλώσει μόλις σε ένα μήνα.

Δείτε ακόμη: Μάθετε πως να κάνετε τα μαλλιά σας λαμπερά ή να τα βάψετε χωρίς βαφές μαλλιών ή άλλες χημικές ουσίες!

Στο βίντεο παρακάτω , μπορείτε να δείτε πώς μπορείτε να προετοιμάσετε τη μάσκα εύκολα:

Πηγή: myhealthylifevision.net
Close