τάσεις-στα-γυναικεία-φλατ παπούτσια-για-την-Άνοιξη 2022-

Άνοιξη 2022: Τα 4 πιο μοντέρνα φλατ παπούτσια. 4 νέες τάσεις στα φλατ παπούτσια που θα πρωταγωνιστήσουν την Άνοιξη του 2022.

Η Άνοιξη του 2022 είναι γεγονός και οι νέες τάσεις στο γυναικείο ντύσιμο κυκλοφόρησαν. Φυσικά αναπόσπαστο κομμάτι του ντυσίματος είναι και τα παπούτσια. Έτσι δε θα μπορούσαμε να μην μοιραστούμε μαζί σας τις 4 κυρίαρχες τάσεις στα φλατ γυναικεία παπούτσια για την Άνοιξη του 2022.

Η Άνοιξη του 2022 ξεκίνησε με φλατ παπούτσια γιατί φαίνεται πως το 2022, η άνεση των γυναικών στην καθημερινότητα και όχι μόνο, θα παίξει πρωταρχικό ρόλο. Τίποτα πιο άνετο και μοντέρνο λοιπόν από ένα ζευγάρι γυναικεία φλατ παπούτσια.

Τα φλατ παπούτσια που θα πρωταγωνιστήσουν την Άνοιξη του 2022 ταιριάζουν σε κάθε γυναικείο στιλ. Έχουν vintage χαρακτηριστικά και μία μόδα του 2005 επανέρχεται δυναμικά. Επίσης στις τάσεις βρίσκονται και παπούτσια που γυναίκες κάθε ηλικίας επιλέγουν έτσι και αλλιώς τα τελευταία χρόνια. Δεν θα σας πούμε τίποτα άλλο. Διαβάστε παρακάτω:

Άνοιξη 2022: Τα 4 πιο μοντέρνα φλατ παπούτσια: Οι μπαλαρίνες

Ξεκινάμε με την τάση που γεννήθηκε περίπου το 2005 (τώρα έναν χρόνο πριν, έναν χρόνο μετά, δεν έχουμε σπουδάσει και σχέδιο μόδας να μας συμπαθάτε). Σίγουρα πάντως θυμάμαι ότι εκείνη την περίοδο δεν υπήρχε γυναίκα που να μην έχει στην γκαρνταρόμπα της μπαλαρίνες.

Άνοιξη 2022: Τα 4 πιο μοντέρνα φλατ παπούτσια

Δείτε ακόμη Άνοιξη &; Καλοκαίρι 2022: Όλες οι τάσεις στο γυναικείο ντύσιμο

Μικρές, μεγάλες, νέες, είχαν όλες από ένα ζευγάρι μοντέρνες μπαλαρίνες για την Άνοιξη, το Καλοκαίρι, ακόμη και τον Χειμώνα σε μερικές περιπτώσεις. Μπορεί λοιπόν τις αγαπημένες σου μπαλαρίνες να τις έχεις καταχωνιάσει σε μία γωνία της παπουτσοθήκης σου, διότι έχουν συναισθηματική αξία για σένα και δεν θες να τις πετάξεις, όμως ξέχνα το!

τάσεις-στα-γυναικεία-φλατ παπούτσια-για-την-Άνοιξη 2022-μπαλαρίνες-

Όχι μόνο δεν θα χρειαστεί να τις πετάξεις, αλλά θα χρειαστεί να αγοράσεις και καινούριες μπαλαρίνες σε μοντέρνα χρώματα και σχέδια, αφού την Άνοιξη του 2022 θα πρωταγωνιστήσουν. Ταιριάζουν με κολάν, με τζιν παντελόνια, με φούστες, ακόμη και με φορέματα ή παντελόνες.

Δείτε ακόμα 7 τάσεις της μόδας για γυναίκες που θα κατακτήσουν μέσα στο 2022

τάσεις-στα-γυναικεία-φλατ παπούτσια-για-την-Άνοιξη 2022-μπαλαρίνες-

Οι μπαλαρίνες είναι άνετα παπούτσια για την δουλειά, την σχολή ή το σχολείο που θα απογειώσουν το στιλ σου και θα κάνουν για σένα την καθημερινότητα πιο στιλάτη και πιο εύκολη από ποτέ. Δεν στις προτείνουμε όταν έχεις πολύ περπάτημα, διότι ο τελείως φλατ πάτος τους, τις κάνει κουραστικές στο περπάτημα.

τάσεις-στα-γυναικεία-φλατ παπούτσια-για-την-Άνοιξη 2022-μπαλαρίνες-

Άνοιξη 2022: Τα 4 πιο μοντέρνα φλατ παπούτσια: Τα loafers παπούτσια

Όπως αναφέραμε και στον πρόλογο στις τάσεις για τα φλατ παπούτσια της Άνοιξης του 2022 θα υπάρξουν και vintage στοιχεία. Τέτοια λοιπόν vintage παπούτσια είναι και τα loafers. Τα loafers είναι φλατ γυναικεία παπούτσια με vintage σχέδιο που θα απογειώσουν το στιλ σου.

τάσεις-στα-γυναικεία-φλατ παπούτσια-για-την-Άνοιξη 2022-loafers-

Τα συγκεκριμένα γυναικεία φλατ παπούτσια ήδη έχουν ρίξει το Instagram και το Pinterest με τις γυναίκες να υποστηρίζουν πως είναι τα ιδανικά φλατ γυναικεία παπούτσια τόσο για την ορθοστασία, όσο και για το περπάτημα.

τάσεις-στα-γυναικεία-φλατ παπούτσια-για-την-Άνοιξη 2022-loafers-

Αυτό συμβαίνει διότι μπορεί να είναι φλατ, όμως έχουν χοντρό πάτο τις περισσότερες φορές. Έτσι η στάση του σώματός μας είναι καλύτερη από ότι με τις μπαλαρίνες. Επίσης κυκλοφορούν στην αγορά σε μοντέρνα χρώματα και ποίκιλα σχέδια για να επιλέξεις αυτά που σου ταιριάζουν καλύτερα.

τάσεις-στα-γυναικεία-φλατ παπούτσια-για-την-Άνοιξη 2022-loafers- τάσεις-στα-γυναικεία-φλατ παπούτσια-για-την-Άνοιξη 2022-loafers-

Δείτε ακόμα Ντύσιμο Μαρτίου 2022: 16 μοντέρνες ιδέες

τάσεις-στα-γυναικεία-φλατ παπούτσια-για-την-Άνοιξη 2022-loafers-

Και τα loafers παπούτσια μπορείς να τα επιλέξεις για κάθε περίσταση. Μπορείς ακόμη και στις επίσημες περιστάσεις να τα φορέσεις και να τα αναδείξεις με ρομαντικά φορέματα, κολάν, τζιν παντελόνια και φούστες ή παντελόνες.

τάσεις-στα-γυναικεία-φλατ παπούτσια-για-την-Άνοιξη 2022-loafers- τάσεις-στα-γυναικεία-φλατ παπούτσια-για-την-Άνοιξη 2022-loafers-

Άνοιξη 2022: Τα 4 πιο μοντέρνα φλατ παπούτσια: Τα mules παπούτσια

Τα mules γυναικεία παπούτσια είναι η απόλυτη τάση στα φλατ παπούτσια για την Άνοιξη του 2022. Το χαρακτηριστικό τους είναι ότι δεν είναι κλειστά στο σημείο της φτέρνας και αυτό τα κάνει απολύτως ανοιξιάτικα, στιλάτα και πρωτότυπα.

τάσεις-στα-γυναικεία-φλατ παπούτσια-για-την-Άνοιξη 2022-mules-

Θυμίζουν λίγο τα πασουμάκια της Γιασμίν στο γνωστό παραμύθι και μπορείς να τα βρεις στην αγορά σε όλα τα πιθανά χρώματα και σχέδια. Για παράδειγμα μπορείς να βρεις mules φλατ παπούτσια σε animal print που θα τα συνδυάσεις με ένα δερμάτινο τζάκετ και ένα μαύρο τζιν παντελόνι.

τάσεις-στα-γυναικεία-φλατ παπούτσια-για-την-Άνοιξη 2022-mules-

Όμως μπορείς να δημιουργήσεις και πιο ρομαντικά ντυσίματα με τα mules παπούτσια. Και αυτό είναι που μας αρέσει πολύ σε αυτή την τάση. Εκτός του ότι είναι αρκετά άνετα και μπορείς να τα επιλέξεις σε κάθε σου περίσταση ανεξάρτητα από την ηλικία σου, είναι και πολύ πρακτικά ως προς τον συνδυασμό τους.

τάσεις-στα-γυναικεία-φλατ παπούτσια-για-την-Άνοιξη 2022-mules- τάσεις-στα-γυναικεία-φλατ παπούτσια-για-την-Άνοιξη 2022-mules-

Άνοιξη 2022: Τα 4 πιο μοντέρνα φλατ παπούτσια: Τα sneakers

Για το τέλος αφήσαμε τα αγαπημένα μας και είναι αυτά τα φλατ παπούτσια που στον πρόλογο σας αναφέραμε ότι εδώ και αρκετά χρόνια οι γυναίκες τα φορούν όπως και να ‘χει. Φέτος λοιπόν παραμένουν στην κορυφή των τάσεων για την Άνοιξη του 2022.

τάσεις-στα-γυναικεία-φλατ παπούτσια-για-την-Άνοιξη 2022-sneakers-

Τα αγαπημένα μας sneakers σε φλατ έκδοση αυτή τη φορά, μας έχουν σώσει άπειρες φορές όταν βιαζόμαστε για την δουλειά, για το σχολείο, την σχολή ή τις υποχρεώσεις μας στο κέντρο. Μπορούν να ταιριάξουν ακόμη και με φορέματα ή κοστούμια.

τάσεις-στα-γυναικεία-φλατ παπούτσια-για-την-Άνοιξη 2022-sneakers-

Τα sneakers είναι άνετα και βολεύουν πολύ στο περπάτημα αφού είναι αθλητικά παπούτσια για πιο καθημερινές εμφανίσεις. Μπορείς να τα βρεις στην αγορά σε όλα τα χρώματα και σχέδια αν και θα σε συμβουλεύαμε για δική σου ευκολία να μην ξεφύγει από το κλασικό λευκό – μαύρο.

τάσεις-στα-γυναικεία-φλατ παπούτσια-για-την-Άνοιξη 2022-sneakers-

Δείτε ακόμα 9 λάθη που κάνουμε στα πανωφόρια και καταστρέφουμε το ντύσιμό μας

τάσεις-στα-γυναικεία-φλατ παπούτσια-για-την-Άνοιξη 2022-sneakers-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την μόδα στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη

Close