Απαλό και πολύχρωμο smokey eye μακιγιάζ για εντυπωσιακές εμφανίσεις

Ποιός είπε οτι το smoky eye μακιγιάζ πρέπει να είναι μόνο μαύρο ή καφέ; Δεν υπάρχει κανένας κανόνας όταν πρόκειται για την επιλογή του χρώματος σε αυτό το μακιγιάζ. Τώρα ας ξεκινήσουμε με αυτό το smokey eye μακιγιάζ χρησιμοποιώντας απαλές, αλλά πολύχρωμες σκιές !

Βήμα 1: Πιάστε ένα καφέ μολύβι ματιών και εφαρμόστε το από την εξωτερική γωνία μέχρι το τέλος του φρυδιού. Αυτό θα δημιουργήσει μια φτερωτή εμφάνιση. Στη συνέχεια, εφαρμόστε το μολύβι από το τέλος του πτερυγίου ακολουθώντας τη γραμμή της πτύχωσής σας.

Δείτε ακόμη: Bronze μακιγιάζ! Η τάση που πρέπει να δοκιμάσεις Και το χειμώνα

Βήμα 2: Πιάσε ένα μαλακό πινέλο μακιγιάζ και εφαρμόστε την απαλή σκιά μέσα στον κενό χώρο του βλεφάρου σας, ακριβώς κάτω από τη γραμμή της πτύχωσης σας.

Δεν υπάρχει κανένας κανόνας όταν πρόκειται για την επιλογή του χρώματος σε αυτό το μακιγιάζ.

Βήμα 3: Πάρτε ένα άλλο πινέλο μακιγιάζ, βάλτε του καφέ σκιά και μουντζουρώστε το μολύβι βάζοντας περισσότερο χρώμα προς το φρύδι. Εάν θέλετε το μακιγιάζ να είναι πιο έντονο, απλά προσθέστε περισσότερο χρώμα στην κορυφή.

Δείτε ακόμη: 10 τρικ μακιγιάζ που «πιάνουν» (και κρύβουν χρόνια)!

Βήμα 4: Πιάσε τη μεταλλική παλέτα σας και αρχίστε να βάζετε χρώμα στην κορυφή του καπακιού για να κάνετε το μακιγιάζ πιο ενδιαφέρον και ελκυστικό. Προσθέστε πράσινη σκιά στην εσωτερική γωνία. Εφαρμόστε μπρονζέ σκιά στην μέση του καπακιού. Η τελική καφέ σκιά ματιών πρέπει να εφαρμοστεί στην εξωτερική γωνία του βλεφάρου σας.

Βήμα 5: Χρησιμοποιήστε ένα τυρκουάζ μολύβι ματιών και εφαρμόστε το κάτω από το μάτι σας, ακολουθώντας την ίσαλο γραμμή. Εφαρμόστε αρκετό τυρκουάζ χρώμα για να το κάνετε πιο έντονο.

Βήμα 6: Χρησιμοποιήστε ένα μικρότερο πινέλο μακιγιάζ για να μουτζουρώσετε το μολύβι στην ίσαλο γραμμή.

Δείτε ακόμη: Bronze μακιγιάζ: Δες πώς θα το πετύχεις σε λιγότερο από 5 λεπτά!

Βήμα 7: Πιάστε το υγρό σας eyeliner και περάστε με αυτό την άνω γραμμή των βλεφαρίδων. Το  γατίσιο βλέμμα είναι πάντα μοντέρνο, πολύ κολακευτικό για τα περισσότερα σχήματα ματιών και προσφέρει μια φανταστική, μυστηριώδη εμφάνιση στο απλό καθημερινό look των ματιών σας.

Βήμα 8: Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, προσθέστε αρκετές στρώσεις μακράς διάρκειας μάσκαρα για να ολοκληρώσετε αυτό το φανταστικό μακιγιάζ ματιών!!

Απαλό και πολύχρωμο smokey eye μακιγιάζ για εντυπωσιακές εμφανίσεις

Close