Απίστευτο! Γυναίκα φωτογράφισε το στομάχι της πριν και μετά τον ύπνο. Θα πάθετε πλάκα με την διαφορά!

«Το σώμα μας δεν είναι πάντα στα καλύτερά του και αυτό συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους»

Βλέπουμε παντού στα social media υπέροχες κοπέλες με γυμνασμένα σώματα, χωρίς ίχνος λίπους πάνω τους, σαν ψεύτικα. Τέτοια παραδείγματα που λαμβάνουμε από κάθε λογής αναρτήσεις, δημιουργούν στις περισσότερες ίσως, αισθήματα ανασφάλειας και κατωτερότητας.

Δείτε επίσης: Αυτή είναι η πιο εύκολη δίαιτα του κόσμου

Η μπλόγκερ υγιεινής διατροφής, Τίφανι Μπρέιν, θέλησε να μας απαλλάξει από τις τύψεις, αναρτώντας δύο φωτογραφίες από το στομάχι της με 12 ώρες διαφορά, πριν και μετά τον βραδινό ύπνο. H εικόνα έχει τόσο μεγάλη απόκλιση, που η Μπρέιν συνόδευσε την ανάρτηση με ένα χιουμοριστικό σχόλιο: «Όχι, δεν είμαι έξι μηνών έγκυος!».

Απίστευτο! Γυναίκα φωτογράφισε το στομάχι της πριν και μετά τον ύπνο. Θα πάθετε πλάκα με την διαφορά!

Η ίδια επισήμανε ότι «δεν είμαστε αυτό που φαίνεται στα social media» και εξήγησε ότι αποφάσισε να αναρτήσει αυτές τις φωτογραφίες, θέλοντας να δείξει ότι το σώμα μας δεν είναι πάντα στα καλύτερά του και δεν πρέπει να νιώθουμε άσχημα γι’ αυτό.

Δείτε επίσης: Μείνετε σε αυτή τη στάση για 30» πριν τον ύπνο και θα δείτε μία τεράστια αλλαγή στο σώμα σας

Μετά τη θετική ανταπόκριση που έλαβε από πολλές άλλες γυναίκες για την ανάρτησή της, η Μπρέιν επισήμανε ότι στο Instagram και το Facebook δεν φαίνεται πάντα η πραγματικότητα και ότι δικός της στόχος είναι να μας βοηθήσει να αποδεχτούμε το σώμα μας, ακόμα και τις μέρες που δεν είναι στα καλύτερά του.

«Ο συνδυασμός έλλειψης ύπνου, άγχους, ορμονικών αλλαγών και μη ανοχής σε συγκεκριμένα φαγητά μπορεί να οδηγήσει σε ένα τέτοιο πρήξιμο. Συμβαίνει ακόμα και σε όσες προσέχουν πάρα πολύ τη γραμμή τους», εξηγεί.

Απίστευτο! Γυναίκα φωτογράφισε το στομάχι της πριν και μετά τον ύπνο. Θα πάθετε πλάκα με την διαφορά!

Ακόμα χειρότερα, μπορεί να προκύψει όταν έχουμε κανονίσει έξοδο με τον σύντροφό μας ή έχουμε προγραμματίσει να φορέσουμε το αγαπημένο μας φόρεμα.

Δείτε επίσης: Tο σωστό εβδομαδιαίο διαιτολόγιο του παιδιού

Στο Instagram και στο Facebook δεν φαίνεται πάντα η πραγματικότητα. Πρέπει, λοιπόν, να αποδεχτούμε το σώμα μας, ακόμα και όταν αυτό δεν είναι στα καλύτερά του
Τι μπορούμε, λοιπόν, να κάνουμε γι’ αυτό; Η μπλόγκερ προτείνει:

– Να μειώσουμε το στρες, κάνοντας γιόγκα, βγάζοντας βόλτα τον σκύλο μας ή απλώς παρακολουθώντας την αγαπημένη μας σειρά στην τηλεόραση.

– Να εντάξουμε 8 ώρες ύπνου στο καθημερινό μας πρόγραμμα.

– Να κρατάμε ημερολόγιο και να προσπαθήσουμε να αντιληφθούμε ποιες τροφές μάς προκαλούν το πρήξιμο.

– Να αποφύγουμε την υπερβολική άσκηση, εφόσον δεν πρόκειται για πάχος. Αντίθετα, η γυμναστική μπορεί να επιδεινώσει την κατάσταση.

– Να επιλέγουμε τροφές τις οποίες αισθανόμαστε ότι μπορούμε να χωνέψουμε ευκολότερα.

– Να παρατηρήσουμε μήπως τα συμπληρώματα διατροφής που ενδεχομένως λαμβάνουμε (πολυβιταμίνες κτλ) επιδεινώνουν το πρόβλημα.

– Να καταναλώσουμε τσάι με μέντα.

– Απλώς να χαλαρώσουμε και να σκεφτούμε ότι δεν είμαστε οι πρώτες που τους συμβαίνει αυτό.

 

Close