ιδέες-για-μαύρα νύχια-τον-Χειμώνα-τάσεις 2023-

Τα black nails για ακόμη μία χρονιά θα πρωταγωνιστήσουν στο μανικιούρ μας κι εμείς θα σου δείξουμε 15 ιδέες για κοντά και μακριά νύχια σε όλα τα σχέδια που θα κυριαρχήσουν τον φετινό Χειμώνα.

Τα black nails εδώ και πολλά χρόνια έχουν γίνει μία τάση που δεν λέει να φύγει από την μόδα. Μπορεί το χρώμα να μένει ίδιο, όμως τα σχέδια που θα αποφασίσεις να αναδείξεις το συγκεκριμένο χρώμα, αλλάζουν ανά σεζόν. Έτσι τον φετινό Χειμώνα υπάρχουν συγκεκριμένα σχέδια στα μαύρα νύχια που θα πρωταγωνιστήσουν.

Εκτός από τις κλασικές επιλογές των μονόχρωμων νυχιών και των παραλλαγών γαλλικού μανικιούρ, φαίνεται πως τα goth σχέδια στα νύχια αλλά και τα lava nails θα κυριαρχήσουν με το μαύρο χρώμα να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο. Διαβάστε παρακάτω: 

Ιδέες για black nails τον Χειμώνα 2023: Μαύρα νύχια με μισοφέγγαρα και αστέρια

Όπως αναφέραμε και στον πρόλογο τα goth μαύρα νύχια θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στο μανικιούρ μας τους χειμερινούς μήνες. Η παρακάτω ιδέα είναι μία ιδέα που συνδυάζει την goth αλλά και την boho αισθητική και σίγουρα μπορείς να την προτιμήσεις και τα Χριστούγεννα, αφού τέτοια σχέδια πάντα έχουν την τιμητική τους, εκείνη την εποχή του χρόνου.

Black nails: Η τάση που θα επιλέγετε ξανά και ξανά για το μανικιούρ σας τους χειμερινούς μήνες

Ιδέες για black nails τον Χειμώνα 2023: Ματ μαύρα νύχια με χρυσές λεπτομέρειες

Οι διακριτικές χρυσές λεπτομέρειες για ακόμη μία σεζόν θα αγαπηθούν πολύ. Μπορείς μέσα στην καρδιά του Χειμώνα να επιλέξεις μία ματ απόχρωση του μαύρου σε τριγωνικά νύχια και να παίξεις με λίγες χρυσές λεπτομέρειες, για να σπάσεις την μονοτονία.

μαύρα νύχια-με-χρυσά σχέδια-ιδέες-

Ιδέες για black nails τον Χειμώνα 2023: Lava nails σε μαύρο χρώμα

Τα lava nails είναι μία τάση που ξεκίνησε το Καλοκαίρι του 2020 όμως φαίνεται πως τον Χειμώνα του 2022 επανέρχεται δυναμικά, αυτήν την φορά σε πιο χειμερινά χρώματα. Μπορείς λοιπόν να αντιγράψεις την παρακάτω εικόνα, βάζοντας τα lava nails στο στιλ σου.

lava nails-σε-μαύρο-χρώμα-ιδέες-

Ιδέες για black nails τον Χειμώνα 2023: Παραλλαγή γαλλικού μανικιούρ σε μυτερά νύχια

Οι παραλλαγές γαλλικού μανικιούρ ήταν πάντα μία επιλογή για εμάς. Είναι σικ και μοντέρνες και ταιριάζουν σε κάθε στιλ και σε κάθε γυναίκα. Μπορείς λοιπόν να παίξεις με τις αποχρώσεις του μαύρου και του μπεζ και να δημιουργήσεις μία εντυπωσιακή παραλλαγή γαλλικού μανικιούρ με πρωταγωνιστή τα μυτερά νύχια.

γαλλικό μανικιούρ-σε-μυτερά νύχια-σε-μαύρο-χρώμα-ιδέες-

Ιδέες για black nails τον Χειμώνα 2023: Goth νύχια σε μαύρη απόχρωση

Μπορείς να παίξεις με τα χρώματα και τα σχέδια. Ένα ασπρόμαυρο σχέδιο που θυμίζει μαυροπίνακα είναι μία εντυπωσιακή πρόταση που έχει ρίξει το Pinterest. Σίγουρα, είναι ένα μανικιούρ κάπως πιο goth που όμως μπορεί να προτιμήσει κάθε γυναίκα.

ασπρόμαυρα-κοντά νύχια-ιδέες-

Ιδέες για black nails τον Χειμώνα 2023: Κοντά μαύρα νύχια

Ο Χειμώνα του 2022-2023 δίνει προτεραιότητα στην φυσικότητα. Φυσικά φυσικότητα, εκπέμπει κάθε γυναίκα που είναι ο εαυτός της, ακόμη κι αν φοράει πολύ μακιγιάζ ή έχει κάνει αισθητικές παρεμβάσεις. Παρόλα αυτά, τα κοντά φυσικά νύχια φαίνεται πως θα αγαπηθούν πολύ και ήρθε η στιγμή και για εμάς που δεν αρεσκόμαστε στα μεγάλα νύχια να λάμψουμε!

κοντά-μαύρα νύχια-με-χρυσά σχέδια-ιδέες-

Ιδέες για black nails τον Χειμώνα 2023: Μαύρα νύχια…μέσα στην αγάπη

Ιδιαίτερες καρδούλες που έρχονται να ολοκληρώσουν μία παραλλαγή γαλλικού μανικιούρ είναι η πρόταση που βλέπουμε στην παρακάτω εικόνα κι εμάς μας άρεσε πολύ. Έχει κάτι dark όμως παράλληλα είναι τόσο girly και χαριτωμένη!

γαλλικό μανικιούρ-σε-μαύρο χρώμα-με-καρδούλες-ιδέες-

Δείτε ακόμα Κοντά νύχια: Οι ωραιότερες ιδέες για τον Χειμώνα του 2023

ιδέες-για-μαύρα νύχια-τον-Χειμώνα-τάσεις 2023-

ιδέες-για-μαύρα νύχια-τον-Χειμώνα-τάσεις 2023-

ιδέες-για-μαύρα νύχια-τον-Χειμώνα-τάσεις 2023-

Ιδέες για black nails τον Χειμώνα 2023: Νυχτερίδες και αράχνες γλυκιά μου…

Αφού μιλάμε για goth αισθητική στα μαύρα νύχια δεν θα μπορούσαμε να μην μοιραστούμε μαζί σου και μία ιδέα που θα ταίριαζε πολύ στο αμερικάνικο Halloween. Μαύρα νύχια με ιστούς από αράχνες και μικρά χαριτωμένα φαντασματάκια που θα σε κάνουν να κλέψεις τις εντυπώσεις.

μαύρα νύχια-με-ιστούς-και-φαντασματάκια-ιδέες-

Ιδέες για black nails τον Χειμώνα 2023: Μαύρα νύχια με γκλίτερ

Την παρακάτω ιδέα την έχουμε αντιγράψει κι εμείς και πραγματικά την λατρέψαμε. Φτιάχνεται πανεύκολα και είναι εντυπωσιακή. Μαύρα νύχια με διακριτικά γκλίτερ που κλέβουν τις εντυπώσεις και σίγουρα θα τα λατρέψεις κι εσύ όπως κι εμείς!

μαύρα νύχια-με-γκλίτερ-ιδέες-

Ιδέες για black nails τον Χειμώνα 2023: Παραλλαγή γαλλικού μανικιούρ σε τετράγωνα νύχια

Μπορείς να αντιγράψεις ένα γαλλικό μανικιούρ ακριβώς και να φτιάξεις μία παραλλαγή του, που παίζει στο ίδιο σχήμα νυχιών με το κλασικό. Η παρακάτω ιδέα είναι κλασική και σικ και ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας και στιλ.

γαλλικό-μανικιούρ-σε-τετράγωνα νύχια-ιδέες-

ιδέες-για-μαύρα νύχια-τον-Χειμώνα-τάσεις 2023-

Δείτε ακόμα Τα χακί νύχια είναι η απόλυτη τάση για τον Χειμώνα 2023

ιδέες-για-μαύρα νύχια-τον-Χειμώνα-τάσεις 2023-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα νύχια στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close