ιδέες-για-boho τσάντα-Καλοκαίρι 2022-

Boho τσάντες: 15 ιδέες για το Καλοκαίρι 2022. Ιδέες για boho καλοκαιρινές γυναικείες τσάντες το Καλοκαίρι 2022.

Το Καλοκαιράκι πάει αγκαζέ με το ανάλαφρο στιλ και τα έντονα χρώματα στην μόδα. Σαν να περιγράφουμε δηλαδή την boho τάση. Στο σημερινό μας άρθρο θα σας παρουσιάσουμε 15 μοντέρνες ιδέες για γυναικείες boho τσάντες που μπορείς να τις πάρεις στην δουλειά, στην παραλία, στις διακοπές και γενικά σε κάθε περίσταση.

Οι boho τσάντες συνδυάζουν πρωτότυπα υφάσματα, έντονα χρώματα ψυχεδελικά σχέδια, πομ πομ και κρόσσια. Θα δούμε επίσης boho τσάντες με λίρες και άλλα κοσμήματα ή boho τσάντες από δερματίνη. Αυτές οι ιδέες θα σας εντυπωσιάσουν. Διαβάστε παρακάτω: 

Boho τσάντες: Ψάθινη boho τσάντα με χρωματιστά πομ πομ

Τα πομ πομ είναι άκρως boho και μπορείς σίγουρα να τα εντάξεις σε μία ψάθινη τσάντα για κάθε περίσταση. Άλλωστε η ψάθα είναι άκρως καλοκαιρινό ύφασμα και ταιριάζει σε μία τόσο καλοκαιρινή τάση. Μπορείς να ράψεις ακόμη και μόνη σου τα πομ πομ πάνω στην τσάντα αν πιάνει το χέρι σου.

Boho τσάντες: 15 ιδέες για το Καλοκαίρι 2022

Boho τσάντες: Oversized ψάθινη τσάντα

Η boho κουλτούρα, είναι βασικά μία κουλτούρα που αναδεικνύει καλοκαιρινά υφάσματα και χρώματα ακόμη και μέσα στην καρδιά του Χειμώνα. Οπότε, μία απλή oversized ψάθινη τσάντα αντιπροσωπεύει την boho κουλτούρα, αν επιλέγεις την συγκεκριμένη τσάντα στην δουλειά ή στην βόλτα σου και όχι απλά στην παραλία.

ψάθινη τσάντα-ιδέες-για-boho τσάντες-

Boho τσάντες: Στρογγυλό ψάθινο τσαντάκι

Μπορείς να επιλέξεις και ένα μικρό στρογγυλό ψάθινο τσαντάκι στις διακοπές σου, στην δουλειά ή στην βόλτα σου. Είναι μία γουστόζικη και πανέμορφη boho τσάντα που σίγουρα θα σας ξετρελάνει και θα απογειώσει το στιλ σου.

ψάθινη τσάντα-ιδέες-για-boho τσάντες-

Boho τσάντες: Χρωματιστή boho τσάντα

Φυσικά μπορείς να συνδυάσεις όλα τα καλοκαιρινά boho χρώματα όπως είναι το κόκκινο, το μπλε, το πράσινο, το πορτοκαλί και άλλα. Γενικότερα μην φοβηθείς να παίξεις με τα έντονα χρώματα αν θέλεις να νιώσεις την boho μόδα στο στιλ σου.

χρωματιστή-boho τσάντα-με-κρόσσια-ιδέες-

Boho τσάντες: Θαλασσί τσάντα από δερματίνη με boho σχέδιο

Είναι μία εντυπωσιακή τσάντα που εμάς μας άρεσε πολύ και σίγουρα θα την επιλέγαμε. Μία θαλασσί τσάντα από δερματίνη που μπορεί να απογειώσει κάθε σου εμφάνιση και να μαγνητίσει τα βλέμματα σε κάθε περίσταση. Το διακριτικό boho σχέδιο έρχεται και απογειώνει το σύνολο.

θαλασσί-τσάντα-με-boho σχέδια-ιδέες-

Boho τσάντες: Ξύλινο τσαντάκι

Είναι ένα ιδιαίτερο τσαντάκι που φτιάχνεται από ξύλα μπαμπού και είναι πολύ όμορφο αλλά και πρακτικό. Αν θέλεις να ξεχωρίσεις και να μαγνητίσεις τα βλέμματα τότε μην φοβηθείς να την επιλέξεις. Μπορείς να την πάρεις ακόμη και στην δουλειά.

ξύλινη-τσάντα-με-boho σχέδια-ιδέες-

Δείτε ακόμα Ντύσιμο Ιουλίου: 15 ιδέες για τον Ιούλιο 2022 με καλοκαιρινά prints

ιδέες-για-boho τσάντα-Καλοκαίρι 2022- ιδέες-για-boho τσάντα-Καλοκαίρι 2022-

Boho τσάντες: Τσάντα με κρόσσια και λίρες

Οι λίρες και τα κρόσσια μπορούν να κάνουν το τσαντάκι σου να δείχνει εντυπωσιακό και συνάμα τόσο απλοϊκό, όπως ακριβώς πρεσβεύει η boho κουλτούρα. Πραγματικά αξίζει να το επιλέξεις αν θέλεις να απογειώσεις κάθε σου εμφάνιση. Μπορείς να την επιλέξεις και σε μία πιο επίσημη περίσταση.

Boho τσάντα-με-λίρες-και-κρόσσια-ιδέες-

Boho τσάντες: Boho τσάντα με κοχύλια

Βάλε το Καλοκαίρι στο στιλ σου διαλέγοντας μία τσάντα με πανέμορφα και διακριτικά κοχύλια. Μην ξεχνάς ότι τα τελευταία χρόνια τα κοσμήματα από κοχύλια είναι η νέα τάση της εποχής και μπορείς να τα συνδυάσεις πανεύκολα με αυτήν την τσάντα.

boho τσάντα-με-κοχύλια-ιδέες- ιδέες-για-boho τσάντα-Καλοκαίρι 2022- ιδέες-για-boho τσάντα-Καλοκαίρι 2022- ιδέες-για-boho τσάντα-Καλοκαίρι 2022- ιδέες-για-boho τσάντα-Καλοκαίρι 2022-

Δείτε ακόμα Slides πέδιλα: 15 τρόποι να τα συνδυάσεις το Καλοκαίρι

ιδέες-για-boho τσάντα-Καλοκαίρι 2022-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την μόδα στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη

Close