Δείτε πως να φτιάξετε βήμα προς βήμα αυτή την εντυπωσιακή πλεξούδα με κόμπους και εντυπωσιάστε!

Εάν χρειάζεστε ένα επίσημο updo αλλά δεν έχετε το χρόνο ή τα χρήματα για να φτιάξετε τα μαλλιά σας, τότε αυτή η εντυπωσιακή πλεξούδα με κόμπους είναι για σας! Αν αγαπάτε τις πλεξούδες όσο και εμείς, τότε θα εντυπωσιαστείτε από το αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα είναι  πολύ εντυπωσιακό και λίγο αυστηρό, αλλά δεν είναι δύσκολο να το πετύχετε αν ξέρετε τι να κάνετε.

Με λίγη υπομονή και εξάσκηση, θα μπορούσατε να ακολουθήσετε αυτή την απίστευτη τάση στα μαλλιά και να έχετε αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα. Για να επιτύχετε το τέλειο χτένισμα καλό θα ήταν τα μαλλιά σας να είναι ίσια , αλλά αν αυτό δεν είναι εφικτό τότε δεν υπάρχει πρόβλημα.

Δείτε ακόμα: Πλεξούδα καταρράχτης :Δείτε πως να την κάνετε

Βήμα 1: Φέρτε όλα τα μαλλιά σας στο πίσω μέρος. Χωρίστε σε δύο μέρη. Τυλίξτε τα μέρη γύρω από το εξωτερικό της τρίχας και δέστε τα σε ένα κόμπο. Αφού κάνετε τον κόμπο, πάρτε τα δύο μέρη πίσω από το μεγαλύτερο τμήμα των μαλλιών και πλέξτε τα. Προσθέστε ένα μικρό τμήμα σε κάθε μέρος, ώστε να παραμείνουν μακριά για να τα τυλίξετε και να τα δέσετε.

Εάν χρειάζεστε ένα επίσημο updo αλλά δεν έχετε το χρόνο ή τα χρήματα για να φτιάξετε τα μαλλιά σας, τότε αυτή η εντυπωσιακή πλεξούδα με κόμπους είναι για σας!

Βήμα 2: Στη συνέχεια, μόλις ο κόμπος είναι σφιχτός, κρατήστε τα δύο άκρα στο δεξί σας χέρι και τραβήξτε ένα άλλο μέρος από τα μαλλιά από την αριστερή πλευρά του κεφαλιού σας και δημιουργήστε έναν άλλο κόμπο με αυτό το μέρος και το τμήμα που κρατούσατε ήδη στο δεξί σας χέρι.

Δείτε ακόμα: Υπέροχα χτενίσματα για την δουλειά

Βήμα 3: Συνεχίστε να κάνετε κόμπους και να φέρνετε τμήματα από τα μαλλιά σας στο πίσω μέρος, προσθέτοντας ένα μικρό τμήμα μαλλιών και στα δύο μέρη κάθε φορά.

Βήμα 4: Συνεχίστε να κάνετε κόμπους, εναλλάσσοντας τις πλευρές του κεφαλιού σας που παίρνετε  μαλλιά, μέχρι το τέλος. Μόλις φτάσετε στο τέλος, δέστε με ένα λαστιχάκι και τραβήξτε απαλά τους κόμπους για να δημιουργήσετε μια πληρέστερη πλεξούδα. Χρησιμοποιήστε τσιμπιδάκια για να κρατήσετε τους κόμπους στη θέση τους ή  για να κρύψετε τούφες που τυχόν πετάνε.

Δείτε ακόμα: Δες πως να κάνεις πλεξούδα snake. ΒΙΝΤΕΟ

Η πλεξούδα με κόμπους είναι έτοιμη! Δοκιμάστε την και εντυπωσιάστε!

Δείτε πως να φτιάξετε βήμα προς βήμα αυτή την εντυπωσιακή πλεξούδα με κόμπους και εντυπωσιάστε!

Close