Δερμάτινη φούστα-γυναικεία-μόδα-Φθινόπωρο Χειμώνας-2021 2022-

Η δερμάτινη φούστα θα φορεθεί πολύ και πρέπει να ξέρεις πως να την συνδυάσεις. Εμείς έχουμε 15 ιδέες για να την συνδυάσεις το Χειμώνα του 2022-2023

Η δερμάτινη φούστα είναι ένα ρούχο που προσφέρει φινέτσα σε κάθε γυναίκα. Φυσικά στο daddy-cool.gr έχουμε έντονη την οικολογική συνείδηση οπότε σήμερα δε θα μιλήσουμε για αυθεντικό δέρμα, αλλά για δερματίνη. Φέτος το Φθινόπωρο – Χειμώνα η δερμάτινη φούστα θα φορεθεί πολύ.

Και γιατί να μην φορεθεί άλλωστε; Η δερμάτινη φούστα δίνει μία κομψότητα σε κάθε γυναίκα ενώ ταυτόχρονα μπορεί να αναδείξει κι ένα ροκ, νεανικό στιλ. Συνδυάζεται εύκολα με τα περισσότερα ρούχα της γκαρνταρόμπας σου και φυσικά μπορείς να την χαρείς σε κάθε περίσταση.

Στο σημερινό μας άρθρο λοιπόν θα σας παρουσιάσουμε 15 εικόνες με την δερμάτινη φούστα πρωταγωνίστρια! Σύνολα για την δουλειά, την βόλτα, το πρώτο ραντεβού ή ακόμη και την δουλειά. Δείτε παρακάτω τις ιδέες μας: 

Μαύρη δερμάτινη φούστα με λευκό πουλόβερ, μοντέρνα τσάντα και καπέλο

Το παρακάτω outfit μπορείτε να το επιλέξετε για την δουλειά, την σχολή ή και την βόλτα σας. Μία μαύρη μάξι δερμάτινη φούστα που θα σε κάνει να δείχνεις πιο σικ συνδυασμένη με ένα λευκό πουλόβερ για τις κρύες μέρες του Χειμώνα. Μία μοντέρνα τσάντα σε μπλε ηλεκτρίκ αποχρώσεις κι ένα καπέλο σε μαύρο χρώμα θα κάνουν το look σου πιο νεανικό.

Δερμάτινη φούστα: 15 ιδέες για μοντέρνα outfits το Φθινόπωρο – Χειμώνας 2021 – 2022

Καφέ μάξι δερμάτινη φούστα με καφέ μπότες, μαύρο πουλόβερ και μαύρο δερμάτινο jacket

Αν ψάχνεις ένα σικ και παράλληλα μοντέρνο ντύσιμο για την δουλειά, το πρώτο ραντεβού ή ακόμη και για τις υποχρεώσεις σου στο κέντρο, η παρακάτω ιδέα θα σου λύσει τα χέρια. Η καφέ δερμάτινη φούστα είναι πολύ σικ όμως στο συγκεκριμένο outfit εξαιτίας του jacket γίνεται απόλυτα ροκ και μοντέρνα.

καφέ-μάξι-δερμάτινη φούστα-με-μαύρο-πουλόβερ-και-καφέ-μπότες-

Γκρι δερμάτινη φούστα με μπλε πουκάμισο για την δουλειά

Αν στην δουλειά σου πρέπει να δείχνεις σοβαρή τότε η παρακάτω ιδέα θα σου αρέσει πολύ. Ο συνδυασμός της γκρι δερμάτινης φούστας με πιέτες με το μπλε πουκάμισο δημιουργεί ένα ντύσιμο σοβαρό και σικ που θα μαγνητίσει τα βλέμματα.

γκρι-δερμάτινη-φούστα-με-πιέτες-και-μπλε-πουκάμισο-

Εφαρμοστή καφέ δερμάτινη φούστα

Η πιο σικ ιδέα του σημερινού μας άρθρου. Μία καφέ δερμάτινη φούστα που εφαρμόζει στην σιλουέτα σου και αναδεικνύει τις καμπύλες σου σε συνδυασμό με ένα μαύρο πουλόβερ. Όπου κι αν θες να πας με αυτό το ντύσιμο θα μείνεις αξέχαστη!

καφέ-δερμάτινη φούστα-με-μαύρο-πουλόβερ-

Μαύρη δερμάτινη φούστα με πουλόβερ σε animal print

Το animal print εδώ και πολλά χρόνια έχει αγαπηθεί από την γυναικεία μόδα. Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα σικ και ταυτόχρονα ροκ ντύσιμο τότε δεν έχετε παρά να συνδυάσετε μία μπλούζα ή ένα πουλόβερ σε animal print με μία κλασική μαύρη δερμάτινη φούστα, για να μη βγει το αποτέλεσμα υπερβολικό.

μαύρη-δερμάτινη φούστα-με-πουλόβερ-animal print-ιδέες-

Λευκή μπλούζα με δαντέλα συνδυασμένη με μαύρη δερμάτινη φούστα, κόκκινες γόβες και κόκκινο τσαντάκι

Το παρακάτω outfit είναι περισσότερο φθινοπωρινό. Μπορείτε λοιπόν ακόμη να απολαύσετε ένα καλοκαιρινό μπλουζάκι με δαντέλα αρκεί να…πάρετε και ζακέτα μαζί! Η αντίθεση του μαύρου και του γυαλιστερού κόκκινου, σαγηνεύει!

γυναικεία-μόδα-τάσεις-ιδέες-με-δερμάτινη-φούστα-

Δείτε ακόμα Sailor Stripes: Πως να συνδυάσετε τα ρούχα με ρίγες το Φθινόπωρο

γυναικεία-μόδα-τάσεις-ιδέες-με-δερμάτινη-φούστα-Φθινόπωρο-Χειμώνας 2021 2022

Πράσινη δερμάτινη φούστα με πιέτες

Η παρακάτω δερμάτινη φούστα μπορεί να σε αναδείξει και το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα. Την φανταζόμαστε ήδη συνδυασμένη με κόκκινα αξεσουάρ τα φετινά Χριστούγεννα. Μέχρι τότε όμως μπορείς να την συνδυάσεις με ένα μαύρο πουλόβερ κι ένα μαύρο πανωφόρι και θα είσαι μία κούκλα!

πράσινη-δερμάτινη φούστα-με-πιέτες-ιδέες-

Καφέ δερμάτινη φούστα με πιέτες

Οι πιέτες ήρθαν και πάλι στην μόδα δίνοντας στις γυναίκες μία παιδικότητα. Μπορείς λοιπόν να επιλέξεις μία καφέ δερμάτινη φούστα για όλες τις περιστάσεις και να την συνδυάσεις με λευκό ή μπεζ πουλόβερ και πανωφόρι. Θα σε γλυκάνει πολύ αυτό το ντύσιμο.

καφέ-δερμάτινη φούστα-με-πιέτες-ιδέες-

Μίνι δερμάτινη φούστα με καρφιά για πιο ροκ εμφανίσεις

Δεν χρειάζεται να κρύβεις την ροκ σου πλευρά. Άλλωστε η δερμάτινη φούστα καλύπτει και αυτή σου την ανάγκη. Ειδικά αν αυτή η φούστα είναι μίνι και έχει και καρφιά. Έτοιμη για ροκ συναυλία.

μίνι-δερμάτινη-φούστα-με-καρφιά-

Δείτε ακόμα Μόδα Φθινόπωρο / Χειμώνας 2021 – 2022: Οι κορυφαίες τάσεις της φετινής σεζόν

μαύρη-φούστα-με-πιέτες-

Μαύρη δερμάτινη φούστα με καρό πουκάμισο και μαύρο τοπ με δαντέλα

Ένα απόλυτο σ3ξυ ντύσιμο με μαύρη δερμάτινη φούστα που μπορείς να το απολαύσεις το Φθινόπωρο όσο ακόμα η θερμοκρασία το επιτρέπει. Μην φοβηθείς λοιπόν να αναδείξεις τις καμπύλες σου και να μαγνητίσεις τα βλέμματα.

μαύρη-εφαρμοστή-φούστα-με-καρό-πουκάμισο-και-μαύρο-τοπ-

Μίνι καφέ φούστα για το φετινό Φθινόπωρο

Το Φθινόπωρο μπορείς ακόμη να ντυθείς πιο ελαφριά. Παρακάτω λοιπόν βλέπουμε μία ιδέα για την δουλειά ή και την βόλτα. Μοντέρνα, όμορφη και με την δερμάτινη φούστα πρωταγωνίστρια. Μετά από σένα φυσικά.

καφέ-δερμάτινη φούστα-ιδέες- Δερμάτινη φούστα-γυναικεία-μόδα-Φθινόπωρο Χειμώνας-2021 2022- Δερμάτινη φούστα-γυναικεία-μόδα-Φθινόπωρο Χειμώνας-2021 2022-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την μόδα στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close