4 ροφήματα που θα καθαρίσουν τα νεφρά σας και θα σας φιλτράρουν την κυκλοφορία του αίματος!

Οι τοξίνες επηρεάζουν τη λειτουργία των νεφρών και του ήπατος. Για να αποτραπεί μια τέτοια εξέλιξη, θα πρέπει να ακολουθούμε έναν υγιεινό τρόπο ζωής, και να προσέχουμε το τι τρώμε.

Τα νεφρά μας είναι πολύ ευαίσθητα στην κατανάλωση τροφίμων και ποτών. Έτσι, σε αυτό το άρθρο, έχουμε αποφασίσει να σας παρουσιάσουμε απλά ροφήματα που μπορούν να σας βοηθήσουν στη βελτίωση της λειτουργίας των νεφρών σας. Όλοι γνωρίζουμε ότι  πρέπει να προστατεύουμε τα νεφρά μας, διότι είναι σημαντικά για την αποβολή των υγρών και όλων των τοξικών ουσιών που υπάρχουν στο σώμα μας.

 

1. Ο πράσινος χυμός που θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε τα νεφρά σας

Αυτός ο χυμός είναι γεμάτος από θρεπτικά συστατικά και αντιοξειδωτικά και είναι πολύ αποτελεσματικός για την εξάλειψη των τοξινών. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε αυτά τα λαχανικά για να τον φτιάξετε: σπανάκι, λάχανο, κολοκυθάκια , μαϊντανό, μαρούλι, καρότο, αγγούρι και σέλινο. Από φρούτα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε  πορτοκάλια, αχλάδια, ροδάκινα, ανανάδες και  μήλα. Συνδυάστε όλα τα συστατικά σε ένα μπλέντερ και το ρόφημα σας θα είναι έτοιμο.

Όλοι γνωρίζουμε ότι πρέπει να προστατεύουμε τα νεφρά μας, διότι είναι σημαντικά για την αποβολή των υγρών και όλων των τοξικών ουσιών που υπάρχουν στο σώμα μας.

Εδώ θα βρείτε μια άλλη συνταγή που θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε τα νεφρά σας αλλά και όλο το σώμα σας!

Συστατικά:

  •  βιολογικό μηλόξυδο
  • φρέσκα λεμόνια
  • Εξαγνισμένο νερό

Προετοιμασία και χρήση:

Ανακατέψτε τα υλικά πολύ καλά. Πίνετε αυτό το χυμό για 4 ημέρες και αυτό θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε το σώμα και τα νεφρά σας από τις τοξίνες.

 

2. ) Χυμός μούρωνν

Αυτός μειώνει το φωσφορικό ασβέστιο  . Η περίσσεια του οξαλικού ασβεστίου μπορεί να είναι η κύρια αιτία για τις πέτρες στα νεφρά. Ο χυμός μούρων βοηθά να αποφευχθούν οι νεφρικές λοιμώξεις. Προσπαθήστε να καταναλώνετε βιολογικά μούρα χωρίς ζάχαρη,και χωρίς τεχνητά για τη διατήρηση της γεύσης.

3.) Xυμός παντζαριού

Η υψηλή του περιεκτικότητα σε κάλιο κάνει το παντζάρι χρήσιμο κατά της υπέρτασης, αλλά επίσης εξαλείφει τις τοξίνες και το ουρικό οξύ. Το παντζάρι περιέχει βεταΐνη που είναι ένα φυτοχημικό με αντιοξειδωτικές ιδιότητες . Είναι πολύ χρήσιμο επειδή μπορεί να καθαρίσει τη συσσώρευση στρουβίτη και φωσφωρικού ασβεστίου από τα νεφρά.

 

4.) Χυμός λεμονιού

Η κατανάλωση χυμού λεμονιού αυξάνει τα επίπεδα του κιτρικού στα ούρα και με τον τρόπο αυτό, αποφεύγονται οι πέτρες στα νεφρά. Στίψτε 4 έως 5 λεμόνια σε 1 λίτρο κρύο νερό ή αν θέλετε ένα ζεστό ρόφημα, στίψτε ένα λεμόνι σε 240 ml χλιαρού νερού. Πάρ ‘τε το πρωί πριν από το πρωινό.

Δοκιμάστε ένα από τα παραπάνω ροφήματα και θα εκπλαγείτε από τα από τα αποτελέσματα!

keepyourbody.com

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close