4+1 λόγοι για τους οποίους δεν χάνετε το λίπος του σώματος

Τα λάθη που κάνουμε και δεν χάνουμε λιπος από το σωμα. Όλοι οι λόγοι που δεν χάνουμε λίπος από κοιλιά και δυσκολα σημεια.

Για να ξεκινήσετε να χάνετε το κοιλιακό λίπος, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί ώστε να μην κάνετε κάποια λάθη που μπορεί να σας δυσκολέψουν ακόμη περισσότερο ή ακόμα και να σας προσθέσουν βάρος.

Μερικές φορές, μπορεί να μην χάνετε το λίπος είτε με άσκηση είτε με αυστηρή διατροφή.

Αν βρίσκεστε σε αυτή την κατάσταση, ακολουθούν οι λόγοι για τους οποίους αυτό συμβαίνει. Σημειώστε και ετοιμαστείτε να τους αντιμετωπίσετε. Μπορεί να είναι πολύ πιο εύκολο από ό,τι πιστεύετε!

Μην ανησυχείτε επειδή οι περισσότεροι από τους λόγους για τους οποίους δεν εξαφανίζεται το κοιλιακό λίπος είναι εύκολο να αντιστραφούν.

Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να αλλάξετε και να βελτιώσετε τη διατροφή σας. Επίσης να κάνετε τα ίδια με τις ρουτίνες προπόνησής σας. Είναι τόσο απλό και εύκολο.

Δείτε ακόμα: Η αποτελεσματική δίαιτα της τεμπέλας! Πώς να χάσεις βάρος ενώ χαλαρώνεις

1. Δεν τρώτε τη σωστή ποσότητα πρωτεΐνης

Η λήψη της καθημερινής συνιστώμενης ποσότητας πρωτεΐνης είναι σημαντική εάν θέλετε να παραμείνετε υγιείς.

Ταυτόχρονα, η κατανάλωση της σωστής ποσότητας πρωτεϊνών είναι ιδιαίτερα σημαντική για να απαλλαγείτε από το κοιλιακό λίπος.

Μεταξύ των τροφών που πρέπει να συμπεριλάβετε στη διατροφή σας, βρίσκονται:

Ψάρι
Κοτόπουλο
Γαλοπούλα
Λαχανικά
Όσπρια
Ταυτόχρονα, προσπαθήστε να μειώσετε την ποσότητα πρωτεΐνης που λαμβάνετε από τα κόκκινα κρέατα και το τυρί.

2. Δεν ασκείστε σωστά

4+1 λόγοι για τους οποίους δεν χάνετε το λίπος του σώματος

Η άσκηση είναι πάντα καλή. Ωστόσο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένες ασκήσεις που είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για να απαλλαγείτε από το κοιλιακό λίπος.

Για να γίνει αυτό, το καλύτερο πράγμα που έχετε να κάνετε είναι να αλλάξετε τη ρουτίνα σας και αντί για καρδιοαναπνευστικές ασκήσεις να εισάγετε μια ρουτίνα με βάρη.

Δείτε ακόμα: Η δίαιτα που καίει το λίπος! Πιο εύκολη και γρήγορη δεν υπάρχει!

Κλωτσιές κάνοντας ποδήλατο στον αέρα

  • Το να κάνετε ποδήλατο στον αέρα θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τους μέσους και πλάγιους κοιλιακούς σας.
  • Για να κάνετε αυτή την άσκηση, πρέπει να βρεθείτε ανάσκελα. Βάλτε τα χέρια σας κάτω από το κεφάλι σας.
  • Στη συνέχεια, σηκώστε τα γόνατά σας στο στήθος σας. Ταυτόχρονα, σηκώστε τους ώμους σας από το πάτωμα.
  • Λίγο-λίγο, μετακινήστε τα πόδια σας σαν να κάνετε ποδήλατο.

Ρωσική συστροφή

4+1 λόγοι για τους οποίους δεν χάνετε το λίπος του σώματος

Αυτή η άσκηση, γνωστή ως ρωσική συστροφή, είναι μια κοιλιακή άσκηση. Είναι πολύ χρήσιμο γιατί δουλεύει ολόκληρο το στομάχι σας. Ωστόσο, γυμνάζει ιδιαίτερα τους πλάγιους κοιλιακούς σας.

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτή την άσκηση, είναι καλύτερο να την κάνετε με κάποιο βαράκι ή αλτήρα. Αυτό αυξάνει τη μυϊκή ένταση στην περιοχή.

Για να ξεκινήσετε να χάνετε το κοιλιακό λίπος, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί ώστε να μην κάνετε κάποια λάθη που μπορεί να σας δυσκολέψουν ακόμη περισσότερο ή ακόμα και να σας προσθέσουν βάρος.

Ιατρική μπάλα

Μια άλλη επιλογή για την εκγύμναση της κοιλιάς σας είναι αυτή που περιλαμβάνει την ιατρική μπάλα. Για αυτό, δεν δουλεύετε με τον ίδιο τρόπο όπως και με τις άλλες ασκήσεις. Αυτό συμβαίνει επειδή η δυσκολία που προσθέτει σταθεροποιεί τον κορμό σας.

  • Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να τοποθετήσετε την μπάλα κάτω από το κάτω μέρος της πλάτης σας.
  • Υποστηρίξτε τον εαυτό σας εντελώς. Στη συνέχεια, βάλτε τα χέρια σας κάτω από το κεφάλι σας.
  • Για να σηκώσετε τον κορμό σας από την μπάλα, πιέστε τους κοιλιακούς μυς σας για να σηκώσετε το κάτω μέρος του κορμού σας προς τα ισχία σας.
  • Στη συνέχεια, θα πρέπει να κρατάτε τη μπάλα σταθερή ενώ κάνετε την κίνηση για να εκτελέσετε αυτή την άσκηση. Με άλλα λόγια, ενώ πιέζετε τους κοιλιακούς μυς σας.

Δείτε ακόμα: Απίστευτη δίαιτα για τα ψωμάκια! Ποια τρόφιμα περιορίζουν το λίπος σε γοφούς και μηρούς;

Πλάγιοι κοιλιακοί

4+1 λόγοι για τους οποίους δεν χάνετε το λίπος του σώματος

Ξαπλώστε στο πάτωμα με τα πόδια σας επάνω και τα γόνατά σας σταυρωμένα. Βάλτε τα χέρια σας πίσω από το κεφάλι σας για υποστήριξη.

Γι αυτό το είδος άσκησης, ένα από τα πόδια σας τοποθετείται πάνω από το άλλο. Αυτό αναγκάζει τις πλευρές των κοιλιακών σας να δουλέψουν πιο σκληρά.

3. Προσέξτε το ανοσοποιητικό σας σύστημα

Μερικές φορές η απομάκρυνση του κοιλιακού λίπους είναι ένα σύμπτωμα που σχετίζεται με το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Εξαιτίας αυτού, πρέπει να υπολογίσετε αν αυτό είναι αυτό που συμβαίνει σε σας.

Οι αυτοάνοσες ασθένειες πρέπει να αντιμετωπίζονται με κορτικοστεροειδή. Αυτά περιλαμβάνουν την πρεδνιζόνη και την κορτιζόνη.

Συγκεκριμένα, αυτά είναι τα φάρμακα που μπορούν να καταλήξουν να προκαλέσουν αύξηση βάρους στην κοιλιά σας.

Αν έχετε αυτό το είδος ασθένειας και συνεχίζετε να κερδίζετε βάρος σε αυτή την περιοχή, θα πρέπει να ξέρετε ότι οφείλεται σε αυτό. Πιθανότατα, το πρόβλημα θα επιλυθεί όταν τελειώσετε τη θεραπεία.

4. Τρώτε μόνο ελαφρά τρόφιμα

4+1 λόγοι για τους οποίους δεν χάνετε το λίπος του σώματος

Μπορεί να φαίνεται το αντίθετο. Αλλά, εάν τρώτε μόνο ελαφρά τρόφιμα που έχουν χαμηλά λιπαρά, δεν θα μειώσετε το μέγεθός σας. Αντ ‘αυτού, θα πετύχετε το αντίθετο.

Σκεφτείτε ότι αυτά τα τρόφιμα είναι πραγματικά υψηλά σε ζάχαρη. Και αυτό είναι ένα από τα πράγματα που είναι υπεύθυνα για την αύξηση της περιφέρειάς σας.

5. Δεν τρώτε πρωινό

Η παράκαμψη οποιουδήποτε γεύματος δεν είναι καλή. Αλλά αν παραλείψετε το πρωινό, τότε αυτό είναι ιδιαίτερα επιβλαβές.

Και αυτό συμβαίνει επειδή αυτό το γεύμα είναι το πιο σημαντικό της ημέρας. Έτσι, το να το αγνοήσετε όχι μόνο θα κάνει τον μεταβολισμό σας να επιβραδύνει. Θα σας κάνει επίσης να κερδίσετε λίπος στην κοιλιακή περιοχή σας.

Πηγή: meygeia

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close