Αυτά τα κιλά πρέπει να αφαιρείτε όταν ζυγίζεστε με τα ρούχα

Πολλές φορές ζυγιζόμαστε με τα ρούχα και μετά αφαιρούμε χονδρικά κάποια κιλά.

Λάθος, γιατί παραδεχτείτε το και εσείς αφαιρείτε όσα κιλά σας … συμφέρει. Αν βοηθάει κάπως, το κάνουμε και εμείς. 2-3 κιλά τα αφαιρούμε, ωστόσο δεν αυτό δεν ισχύει. Έρευνες έχουν υπολογίσει πόσα κιλά πρέπει.

Συγκεκριμένα, μία μελέτη του Κέντρου Ερευνών Ανθρώπινης Διατροφής στο Grand Forks των ΗΠΑ,η οποία δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό International Journal of Obesity, έφτασε στο ακριβές νούμερο που μπορούμε να αφαιρέσουμε για να υπολογίσουμε το βάρος των ρούχων που φοράμε.

Οι ερευνητές μελέτησαν 50 ενήλικες για ένα χρόνο, ζυγίζοντας τους με ή χωρίς ρουχισμό κατά τη διάρκεια κάθε μιας από τις τέσσερις εποχές του χρόνου, για να υπολογιστούν σωστά τα διάφορα είδη ρούχων που φοράμε ανάλογα με τον καιρό.

Το συμπέρασμα ήταν ότι:
οι γυναίκες μπορούν να αφαιρούν 800 γραμμάρια
οι άνδρες μπορούν να αφαιρούν 1,1 κιλά

Προσοχή:Τα παπούτσια, κανονικά, πρέπει να τα ζυγίζετε ξεχωριστά.

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close