Αυτό είναι το καλύτερο κόλπο που μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε μέχρι 3 κιλά σε μια μέρα

Ξέρατε ότι υπάρχει ένα φυσικό, πολύ αποτελεσματικό καθαρτικό που μπορείτε να ετοιμάσετε από την άνεση του σπιτιού σας; Τα δαμάσκηνα είναι μεγάλη πηγή φυτικών ινών μαλακώνουν τα κόπρανα σας και να ανακουφίζουν από τη δυσκοιλιότητα σε σύντομο χρονικό διάστημα, δεδομένου ότι είναι ένα εξαιρετικό φυσικό καθαρτικό.

Δείτε ακόμη:Προσοχή! Ποτέ να μην αναμείξετε αυτά τα φρούτα μαζί…Δείτε γιατί…

Η συνταγή για το καλύτερο φυσικό καθαρκτικό

Συστατικά:

  • 150 γρ. χουρμανδιά χωρίς κουκούτσια (1 φλιτζάνι)
  • 150 γρ. δαμάσκηνα (1 φλιτζάνι)
  • 5 φλιτζάνια βραστό νερό.

Η κατανάλωση αυτών των τροφών που είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες και η κατανάλωση άφθονου νερού βοηθούν στην πρόληψη της δυσκοιλιότητας.

Δείτε ακόμη: Καταπληκτικές ιδέες για να κάνετε κάποια τρόφιμα ακόμη πιο νόστιμα!

Προετοιμασία και τρόπος χρήσης:

  • Κόψτε τις χουρμανδιές και τα δαμάσκηνα σε μικρά κομμάτια , και προσθέστε τα σε βραστό νερό.
  • Σιγοβράστε το μείγμα μέχρι να συρρικνωθεί.
  • Θα πρέπει να το καταναλώνετε το πρωί.
  • Αυτό το παρασκεύασμα μπορεί να καταναλωθεί από όλους, ανεξάρτητως ηλικίας. Μπορείτε ακόμη και να το φάτε με γιαούρτι, δημητριακά ή οτιδήποτε άλλο σας αρέσει.
  • Επίσης, μπορείτε να τοποθετήσετε πολλαπλά δαμάσκηνα σε ένα ποτήρι νερό και να τα αφήσετε εκεί όλη τη νύχτα, και να τα καταναλώσετε το επόμενο πρωί.

Δείτε ακόμη: Οι «δύσκολες» μέρες της γυναίκας το καλοκαίρι – μικρά μυστικά

Συμβουλές:

Η κατανάλωση αυτών των τροφών που είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες και η κατανάλωση άφθονου νερού βοηθούν στην πρόληψη της δυσκοιλιότητας .

Πηγή: keepyourbody.com

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close