Δείτε γιατί δεν πρέπει να τρώτε μπανάνες για πρωινό

Είναι γνωστό σε όλους μας οτι το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας, ωστόσο πολύ συχνά λόγω βιασύνης, το μόνο που μπορεί να φάμε για πρωινό είναι μια μπανάνα. Όμως, η μπανάνα δεν είναι και η καλύτερη ιδέα για το πρωινό μας.

Δείτε ακόμη: Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να αλείφετε μέλι και κανέλα στο ψωμί στο πρωινό σας!

Οι διατροφολόγοι υποστηρίζουν ότι οι μπανάνες μοιάζουν με τέλεια επιλογή για ένα γρήγορο πρωινό, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι.

ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσετε την ημέρα σας είναι η κατανάλωση τροφίμων που καίνε το λίπος και τα οποία θα σας δώσουν αρκετή ενέργεια μέχρι το επόμενο γεύμα σας.

Αναρωτιέστε ακόμη γιατί οι μπανάνες δεν είναι και η καλύτερη επιλογή για το πρωινό σας; Δείτε γιατί…..

Δείτε ακόμη: 6 Διατροφικές Συνήθειες που βοηθούν τις Γιαπωνέζες να Παραμείνουν Αδύνατες! Αυτό για το Πρωινό είναι Απίστευτο

Η κατανάλωση μπανάνας μόνο, για πρωινό, δεν είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς επειδή η μπανάνα περιέχει 25 τοις εκατό ζάχαρη και κατατάσσεται στην κατηγορία των μέτρια όξινων τροφίμων.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να ξέρετε ότι ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσετε την ημέρα σας είναι η κατανάλωση τροφίμων που καίνε το λίπος και τα οποία θα σας δώσουν αρκετή ενέργεια μέχρι το επόμενο γεύμα σας.

Δείτε ακόμη: Μην ξαναπετάξετε αυτό το μέρος της μπανάνας Δείτε γιατί.

Η μπανάνα μπορεί να σας δώσει μια μικρή έκρηξη ενέργειας, αλλά σύντομα μετά την κατανάλωση της θα αισθανθείτε κουρασμένοι και πεινασμένοι.

Πηγή: yourstylishlife.com

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close