Δεν θα πιστεύετε πώς μεταμορφώθηκε μία γυναίκα κόβοντας μόνο τη ζάχαρη

Το ότι αν θέλεις κάτι πολύ μπορείς να το πετύχεις, απέδειξε μία γυναίκα από τη Βόρεια Ιρλανδία.

Η Lorraine O’Loughlin, κατάφερε να ξεφορτωθεί 50 ολόκληρα κιλά, κόβοντας μία και μόνο συνήθεια.

1

(Έτσι ήταν πριν κόψει τη ζάχαρη)

Η ίδια έπινε 15 φλιτζάνια καφέ στα οποία και έβαζε μεγάλη ποσότητα ζάχαρης. Πήρε λοιπόν την απόφαση να τα μειώσει σε τέσσερα, βάζοντας μάλιστα σ’ αυτά γλυκαντικές ουσίες.

2

Έτσι έγινε η Lorraine αφού την έκοψε)

«Ήμουν εθισμένη στον καφέ, ήταν αυτό που με κρατούσε όλη την ημέρα και εγώ βασικά ζούσα γι’ αυτό. Δεν μου λείπει καθόλου τώρα και τρώω υγιεινά για να έχω έναν καλό βραδινό ύπνο. Το σώμα μου πια δεν χρειάζεται τόση καφείνη για να λειτουργήσει. Όλα είναι διαφορετικά τώρα που έχω χάσει το βάρος, ήμουν τόσο ντροπαλή πριν και τις περισσότερες φορές δεν ήθελα να βγω από το σπίτι. Έβρισκα πάντα δικαιολογίες για τα παιδιά μου γιατί δεν μπορούσαμε να βγούμε έξω και να παίξουμε, αλλά τώρα είμαστε στο πάρκο όλη την ώρα» είπε η ίδια στην «Daily Mail».

Όπως βλέπετε πάντως, η αλλαγή της είναι εντυπωσιακή.

star.gr

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close