Εσύ ξέρεις ποιο άθλημα ταιριάζει στο  DNA σου;

Εσύ ξέρεις ποιο άθλημα ταιριάζει στο DNA σου;

Εσύ ξέρεις ποιο άθλημα ταιριάζει στο  DNA σου;

Γυμναστική. Άθληση. Ιδρώτας. Προσπάθεια. Κόπωση. Πιθανοί Τραυματισμοί αλλά παράλληλα Τόνωση, Αναζωογόνηση και Ευεξία. Μας αρέσει να έχουμε ωραίο κορμί όλες τις εποχές γιατί η αυτοπεποίθηση είναι παντός καιρού.

Θέλουμε να αρέσουμε στους άλλους αλλά το πιο σπουδαίο είναι ν’ αρέσουμε στον ίδιο μας τον εαυτό. Να απολαμβάνουμε τις στιγμές μας. Να νιώθουμε καλά και να έχουμε ανεβασμένη διάθεση.
Η σχέση της άθλησης με την υγεία είναι άμεση αλλά όλοι μας δεν είμαστε το ίδιο αθλητικοί τύποι. Γι’ αυτό, δεν υπάρχει ένα μόνο πρόγραμμα άθλησης που να ταιριάζει σε όλους.

Δείτε επίσης:Πως να χάσετε 4,5 κιλά σε μια εβδομάδα εύκολα ! Αναλυτικό πρόγραμμα διατροφής

Πώς όμως το DNA θα μπορούσε να μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε το κατάλληλο αθλητικό πρόγραμμα για τις ανάγκες μας;
Στο πρώτο άκουσμα, μπορεί να φαντάζει παράξενο, είναι όμως πέρα για πέρα αληθές. Ο γενετικός κώδικας κάθε ανθρώπου, δίνει πολλές πληροφορίες για την πορεία της υγείας του καθενός μας.

Έχεις τα γονίδια για να αναπτύξεις τη μυϊκή σου μάζα εύκολα;
Έχεις τη δυνατότητα να γίνεις αθλητής αντοχής;
Δεν μπορείς να κάνεις εύκολα αεροβική γυμναστική; (ή βαριέσαι την άθληση;)
Η αποθεραπεία μετά την άσκηση είναι πρόκληση;
Τραυματίζεσαι εύκολα σε μύες, τένοντες & αρθρώσεις;

Ανακάλυψε τα μυστικά του DNA σου και βελτίωσε την ποιότητα ζωής σου!

Mε το iDNA test kit Άθληση γίνεται Γενετική Ανάλυση, η οποία επεξηγεί ακριβώς μία σειρά από παράγοντες:

• πώς τα γονίδιά σου, μπορεί να επηρεάζουν το αθλητικό σου προφίλ δύναμης ή αντοχής
• την αεροβική σου ικανότητα
• την ανάπτυξη της μυϊκής σου μάζας
• το ρίσκο τραυματισμών στους τένοντες, στις αρθρώσεις και στους μύες
• την αποθεραπεία μετά την άσκηση
• το προσωπικό σου κίνητρο για άσκηση

Αυτό σημαίνει ότι μόνο μ’ ένα iDNA test μπορείς να μάθεις όλες τις γενετικές πληροφορίες, που περιλαμβάνονται στην προσωπική σου ανάλυση και οι οποίες θα σου δώσουν βαθύτερη γνώση των αναγκών σου, έτσι ώστε να επιλέξεις το κατάλληλο εξατομικευμένο αθλητικό πλάνο για σένα.

Δείτε επίσης:

Με αυτό τον τρόπο, μπορείς να έχεις αποτελεσματικό έλεγχο του βάρους σου, να βελτιώσεις σημεία του σώματός σου, να αυξήσεις/μειώσεις τον μυϊκό σου όγκο, να αποφεύγεις ασκήσεις με υψηλό ρίσκο τραυματισμού για σένα, να κάνεις τις κατάλληλες αποθεραπείες και να αυξήσεις το κίνητρό σου για γυμναστική.

 

 

 

Κάνε το test iDNA για την Άθληση για να ανακαλύψεις περισσότερα για τον εαυτό σου και να έχεις στα χέρια σου τη δική σου προσωπική γενετική ανάλυση.

Γίνεται πανεύκολα και ανώδυνα, με ένα απλό δείγμα σιέλου.
Είναι απίστευτα μοναδικό και αληθινά επιστημονικό!
Έτσι, στο εξής, θα μπορείς να είσαι σίγουρος ότι η άθληση που ακολουθείς σου ταιριάζει και σε ωφελεί, λειτουργώντας ευεργετικά στον οργανισμό σου.

Ανακάλυψε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου!
Tο test iDNA είναι ανώδυνο, απλό και γρήγορο!

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close