Για αυτό το λόγο πρέπει να τρώτε 2 μπανάνες με μαύρα σημάδια κάθε μέρα

Πολλοί άνθρωποι αγαπούν τις μπανάνες, αλλά καλό είναι να γνωρίζουν μερικά πράγματα για αυτές για την επόμενη φορά που πρόκειται να τις καταναλώσουν. Διαβάστε αυτό το άρθρο προκειμένου να είστε προσεκτικοί την επόμενη φορά που θα καταναλώσετε αυτό το πεντονόστιμο  φρούτο. Μια εξ ολοκλήρου ώριμη μπανάνα έχει TNF (προ-φλεγμονώδης κυτταροκίνη) – μία ουσία που αγωνίζεται ενάντια στα μη φυσιολογικά κύτταρα.

Οι σκούρες κηλίδες πάνω στη μπανάνα δείχνουν οτι η μπανάνα είναι πιο ώριμη. Οι ώριμες μπανάνες έχουν πολλά οφέλη για την υγεία και αν θέλετε να προστατεύσετε τον εαυτό σας από πολλές ασθένειες συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου και να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα δεν έχετε παρά να καταναλώνετε δυο πολύ ώριμες μπανάνες κάθε μέρα.

Δείτε ακόμη: Μην ξαναπετάξετε αυτό το μέρος της μπανάνας Δείτε γιατί.

Γιατί θα πρέπει να καταναλώνετε ώριμες μπανάνες;

Η ώριμη μπανάνα είναι εξαιρετική για τη βελτίωση του ανοσοποιητικού συστήματος. Επίσης, πολλοί Ιάπωνες επιστήμονες έχουν επιβεβαιώσει ότι ο TNF που βρέθηκε στη μπανάνα βοηθά στην καταπολέμηση  του καρκίνου ενισχύοντας το ανοσοποιητικό. Έτσι, η μπανάνα μπορεί να αποτρέψει ορισμένους όγκους και ασθένειες.

Δείτε ακόμη: Χάστε πόντους από τη μέση με τη βοήθεια της μπανάνας

Έχει, επίσης, αποδειχθεί ότι το περιεχόμενο αυτού του φρούτου αλλάζει όταν γίνεται πιο ώριμο. Αυτό συμβαίνει γιατί όταν η μπανάνα είναι πιο ώριμη γίνεται πιο κίτρινη και τα επίπεδα των αντιοξειδωτικών αυξάνονται . Στην ωρίμανση, τα μαύρα στίγματα της μπανάνας μετατρέπουν το άμυλο σε ζάχαρη διευκολύνοντας την πέψη.

Επίσης, καλό θα ήταν, οι μπανάνες που αγοράζετε να είναι βιολογικές!

Οι Ιάπωνες επιστήμονες στα πειράματά τους απέδειξαν ότι η μπανάνα παράγει μια ουσία κατά του καρκίνου (TNF), που αυξάνει τα πολυάριθμα λευκά κύτταρα του αίματος και βελτιώνει το ανοσοποιητικό σύστημα. Γι ‘αυτό συνιστάται να τρώτε 1 έως 2 μπανάνες την ημέρα για να λάβετε όλα τα οφέλη τους.

Δείτε ακόμη: Βράσε μπανάνα και κανέλα πιες το ζουμί λίγο πριν τον ύπνο και θα μας θυμηθείς!

Οι μπανάνες με πολλές καφέ κηλίδες είναι πιο υγιεινές από αυτές με τη πράσινη φλούδα ή τις φρέσκες που δεν έχουν καθόλου κηλίδες..

Τα καρκινικά κύτταρα θα μπορούσαν να ηττηθούν με τη βοήθεια του TNF. Η επίδραση που έχει η μπανάνα στο σώμα συνδέεται με την ουσία Lentinan, η οποία διεγείρει την ανοσία και είναι επίσης γνωστή ως παράγοντας κατά του καρκίνου. Εν κατακλείδι, η ώριμη μπανάνα αποτελείται από αντικαρκινικές ιδιότητες, διότι προκαλεί το σχηματισμό λευκών αιμοσφαιρίων και αποτρέπει την μετάλλαξη των κυττάρων.

Σημείωση:

Για να αποφύγετε την απώλεια βιταμινών, θα πρέπει να αποθηκεύσετε τις ώριμες μπανάνες στο ψυγείο ή να φάτε φρέσκες μπανάνες που να έχουν πολλές σκούρες κηλίδες πάνω τους. Επίσης, καλό θα ήταν, οι μπανάνες που αγοράζετε να είναι βιολογικές!

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close